- 15 Ocak 2011
- 86
- 100
- 293
cok sevindim canım hayırlı olsun:)Günaydııın kızlar.
Bugün hayata daaha bır umutlu ve mutlu başladım.Sabah gebelık testı yaptım hıc umudum yoktu. ama test sonucu beıı yanılttı .
eşim ve ben test sonucu gorunce cok duygulandık cok farklıymıs bır duygu esım ayrı aglıyor ben ayrı resmen mutluluktan aglamak buymus.
Ve çok şükür Hamileyimmm
Amiiiinnn caniim tüm isteyenlerin başına inşaallah. Canım biz önümüzdeki ay baslayacagiz kismetse. Benim dis ameliyatın falan var haftaya. Onları aradan çıkaralım bideniztir Teşekkür ederim canım güzel dileklerin darısı başına inşallah
D deniz eren caanıım cok tessekkur ederım guzel dıleklerın için. İnşallah size de bu duyguyu yasatırÇalısmalara sizde başladınızmı?
@ayllllliiiin35 canım teeşekkür ederim darısı size inşallah
Buraya çok sık yazamasam da her gün takip ederim genelde gün sonu işlerim hafifleyince bakarım. @magicoflife okuyunca tüylerim diken diken oldu çok sevindim ya sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahhh :) 2016'nın ilk annesi belli oldu grupta çok heyecanlandım senin adına çok mutlu oldum.
Kızlar herhalde sistit oldum
Doktora gitmeden biraz bol su içerek geçmesini deniycem
Antibiyotik falan kullanmak istemiyorum
Var mı bildiğiniz doğal yöntem şu dertten kurtulmak için
Amiiiinnn caniim tüm isteyenlerin başına inşaallah. Canım biz önümüzdeki ay baslayacagiz kismetse. Benim dis ameliyatın falan var haftaya. Onları aradan çıkaralım bi
Sağol canım haklısın aslındaTeşekkür ederim canım güzel dileklerin için :)
canım ben bu ay sistit olmustum bol bol su ıcmememe ragmen gecmedı.Bu ay doktora gıttım bunun ıcın bana antıbyotık verdı. Ama belirttik cocuk ıstedııgımı ona gore ılac yazdı. hamile kalmam acısından hıcbır sorun olmıcagını belırtmıstı doktor kı oylede oldu onu kullandıgım ay hamıle kaldım.Sistit varsa kesın erteleme doktora gıt canım bır an once
Evetkorkuyorum çok bi ara olmamayı bile düşündüm ama hamilelikte büyük sıkıntılara yol aciyormus. Daha gelmeden sorumlulukları geldiHadi hayırlısı ozaman canım . 20 lik dis ameliyatımı
korkma canım ben 4ünü de ameliyatla aldırdım.zaten iğne yapıyorlar bir şey hissetmiyorsun ki.sadece sonrasında bikaç gün dikkat et yediklerine o kdar.Evetkorkuyorum çok bi ara olmamayı bile düşündüm ama hamilelikte büyük sıkıntılara yol aciyormus. Daha gelmeden sorumlulukları geldi
hoşgeldin canım:)Kızlar bende 2016 Mart Nisan gibi gebelik planlıyorum
Herkes için farklıdır ama bizde 2 yıl düşünmuyorduk. 1 yıl sonra hamile kalınca çok şaşırdık. Şimdi kızım 4 buçuk yaşında iyi ki daha fazla beklememisiz gelmiş diyoruz.şimdi ikinciye düşünüyoruz ama yinede çok istememize ragmen arada kararsız kaldığımız zamanlarda oluyor.Merhabalarr bende 9 aylık evliyim
Seneye kasım da çalışmalara başlamayı düşünüyoruz anca 2. senemizde olur diye :)
Sizce erken mi ? Hala kararsızım..
Merhabalar:) insallah Allah gonlunuze gore verir cok bekletmeden♡Kızlar bende 2016 Mart Nisan gibi gebelik planlıyorum
Günaydııın kızlar.
Bugün hayata daaha bır umutlu ve mutlu başladım.Sabah gebelık testı yaptım hıc umudum yoktu. ama test sonucu beıı yanılttı .
eşim ve ben test sonucu gorunce cok duygulandık cok farklıymıs bır duygu esım ayrı aglıyor ben ayrı resmen mutluluktan aglamak buymus.
Ve çok şükür Hamileyimmm
Kızlar slm. Ya bugün biraz karışığım. Planlarım suya düşmüş ben hedrflerime ulaşmadan hamile kalmış olabilirim
10 gün önce adetim bitti. İki gün önce hafif dün biraz daha fazla kanamam oldu ara kanama gibi... Bende bu sabah ilk idrarla çamaşır suyu testini yaptım. Baya köpürdü. Ama biliyodunuz sipiralim de var acaba kaydı mı bişey mi oldu korkuyorum açıkcası 1.5. -2 sene sonra kucağıma almak isterken bebiş 9 ay sonra gelicek mi dersiniz kafamda deli sorular...
10'da doktora gidicem gelince sonuçları yazarım inşallah kalpten gitmezsem
Bebek yok şükür kiNasıl geldi sonuçlar?
4 yaşındaki. Oğlumun çişiyle de çamaşır suyu testini yaptım oda çok köpürdü o yüzden güvenemedim o teste hamilelik testini yaptım negatif çıktı doktora gittim. Böbreklerde iltihap olmuş kadın doğumda Semir testi olmam gerekiyor kanamayı araştırmaları için her şey normal Çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?