2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Buraya çok sık yazamasam da her gün takip ederim genelde gün sonu işlerim hafifleyince bakarım. @magicoflife okuyunca tüylerim diken diken oldu çok sevindim ya sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahhh :) 2016'nın ilk annesi belli oldu grupta çok heyecanlandım senin adına çok mutlu oldum.

cok sevindim canım hayırlı olsun:)

Kızlar herhalde sistit oldum
Doktora gitmeden biraz bol su içerek geçmesini deniycem
Antibiyotik falan kullanmak istemiyorum
Var mı bildiğiniz doğal yöntem şu dertten kurtulmak için

Amiiiinnn caniim tüm isteyenlerin başına inşaallah. Canım biz önümüzdeki ay baslayacagiz kismetse. Benim dis ameliyatın falan var haftaya. Onları aradan çıkaralım bi

Teşekkür ederim canım güzel dileklerin için :)

Kızlar herhalde sistit oldum
Doktora gitmeden biraz bol su içerek geçmesini deniycem
Antibiyotik falan kullanmak istemiyorum
Var mı bildiğiniz doğal yöntem şu dertten kurtulmak için

canım ben bu ay sistit olmustum bol bol su ıcmememe ragmen gecmedı.Bu ay doktora gıttım bunun ıcın bana antıbyotık verdı. Ama belirttik cocuk ıstedııgımı ona gore ılac yazdı. hamile kalmam acısından hıcbır sorun olmıcagını belırtmıstı doktor kı oylede oldu onu kullandıgım ay hamıle kaldım.Sistit varsa kesın erteleme doktora gıt canım bır an once

Sağol canım haklısın aslında
Buradaki hastane işlerini de sevmiyorum ama yapacak bir şey yok. Randevu alayım bugün bakalım pztye. Geçer inşallah gerek kalmaz.
Birkaç ayda bir buluyor beni bu enfeksiyon. Genelde public tuvaletleri kullanınca oluyor...
Senin için çok heyecanlandım ya forumdan ayrılma sakın hamile forumlarından fırsat bulamayıp :)
Baktın mı sat a göre doğum tarihine muhtemel :)

Evetkorkuyorum çok bi ara olmamayı bile düşündüm ama hamilelikte büyük sıkıntılara yol aciyormus. Daha gelmeden sorumlulukları geldi
korkma canım ben 4ünü de ameliyatla aldırdım.zaten iğne yapıyorlar bir şey hissetmiyorsun ki.sadece sonrasında bikaç gün dikkat et yediklerine o kdar.

Merhabalarr bende 9 aylık evliyim
Seneye kasım da çalışmalara başlamayı düşünüyoruz anca 2. senemizde olur diye :)
Sizce erken mi ? Hala kararsızım..
Herkes için farklıdır ama bizde 2 yıl düşünmuyorduk. 1 yıl sonra hamile kalınca çok şaşırdık. Şimdi kızım 4 buçuk yaşında iyi ki daha fazla beklememisiz gelmiş diyoruz.şimdi ikinciye düşünüyoruz ama yinede çok istememize ragmen arada kararsız kaldığımız zamanlarda oluyor.

Kızlar slm. Ya bugün biraz karışığım. Planlarım suya düşmüş ben hedrflerime ulaşmadan hamile kalmış olabilirim
10 gün önce adetim bitti. İki gün önce hafif dün biraz daha fazla kanamam oldu ara kanama gibi... Bende bu sabah ilk idrarla çamaşır suyu testini yaptım. Baya köpürdü. Ama biliyodunuz sipiralim de var acaba kaydı mı bişey mi oldu korkuyorum açıkcası 1.5. -2 sene sonra kucağıma almak isterken bebiş 9 ay sonra gelicek mi dersiniz kafamda deli sorular...
10'da doktora gidicem gelince sonuçları yazarım inşallah kalpten gitmezsem

Ahh ben bunu şimdi gördüm. Çok sevindim. Sağlıkla gelsin inşallah. Darısı başımıza :)

Nasıl geldi sonuçlar?

Y YESIMBOZ alabildin mi canım sonuçlarını? Benim randevum perşembe ama şimdi netten tahlil sonuçlarına baktım bağışıklığım var görünüyor. Bu durumda aşı olmaya gerek kalmayacak inşallah :)

4 yaşındaki. Oğlumun çişiyle de çamaşır suyu testini yaptım oda çok köpürdü o yüzden güvenemedim o teste hamilelik testini yaptım negatif çıktı doktora gittim. Böbreklerde iltihap olmuş kadın doğumda Semir testi olmam gerekiyor kanamayı araştırmaları için her şey normal Çıktı

Dilediğiniz Zaman sağlıkla gelsin inşallah hayırlı Zaman'da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…