canım gözün aydın sonuçlar da temizmiş cok sevindim.hadi hayırlı beklemeler o zaman :)Kizlaar yeni ciktik doktordan bi kahve icip soluklandik :)
boza caniim torchta sorun yok benimde asi olmama gerek yok yani heyooo:) Sadece gebelikte seker riskin olabilir ona gore beslenmek icin bi diyetisyenden yardim al gerekli bilgileri verir dedi. Onun disinda cok sukur esimin spermiyograminda da bi sorun cikmadi gayet iyi dedi.
Ay simdi icimde ayri bi heyecan... 7 Ocakta tam 3ay dolacak ilaci biraktigimdan beri. Cok garip bi his. Esim cocuklar gibi mutlu hadi gel eve gidelim baslayalim madem bi sorun yok diye geyik yapacak noktadayiz yani:))
Senin adina cok sevindim artik bu noktadan sonra Allah hayirli zamanda versin demek kaliyor :))
ayy hadi gözün aydın canımKizlaar yeni ciktik doktordan bi kahve icip soluklandik :)
boza caniim torchta sorun yok benimde asi olmama gerek yok yani heyooo:) Sadece gebelikte seker riskin olabilir ona gore beslenmek icin bi diyetisyenden yardim al gerekli bilgileri verir dedi. Onun disinda cok sukur esimin spermiyograminda da bi sorun cikmadi gayet iyi dedi.
Ay simdi icimde ayri bi heyecan... 7 Ocakta tam 3ay dolacak ilaci biraktigimdan beri. Cok garip bi his. Esim cocuklar gibi mutlu hadi gel eve gidelim baslayalim madem bi sorun yok diye geyik yapacak noktadayiz yani:))
Senin adina cok sevindim artik bu noktadan sonra Allah hayirli zamanda versin demek kaliyor :))
Amin inşallah hepimizinki :)Dilediğiniz Zaman sağlıkla gelsin inşallah hayırlı Zaman'da :)
Kizlaar yeni ciktik doktordan bi kahve icip soluklandik :)
rica ederim canım ne demek birbirimize destek olacağız buradaKizlaar cok tesekkur ederim hepinize. Cok sukur bir sorun cikmadi ya nasil rahatladim anlatamam. Artik 7 Ocaktan sonra ilk yumurtlama doneminde hayirlisi diyecegiz :)yengec4 boza magicoflife eyyay
Günaydın kızlar
Yeşimcim çok sevindim. En kısa zamanda senden de güzel haberlerini alırız inşallah arkadaşım.
rica ederim canım ne demek birbirimize destek olacağız burada
benimde ilk yumurtalama dönemim aralık ama herhalde pas geçeceğiz ocağa kısmetse hayırlısı deriz
Kizlaar cok tesekkur ederim hepinize. Cok sukur bir sorun cikmadi ya nasil rahatladim anlatamam. Artik 7 Ocaktan sonra ilk yumurtlama doneminde hayirlisi diyecegiz :)yengec4 boza magicoflife eyyay
Y YESIMBOZ canım merb. Cumartesiden bu yana siteye giriş yapamiyordum nedense. Yeni gordum kontrolleriniz temiz çıkmış. Hadi gozunuz aydın. Bebis haberini de alırız inşaallah.Kizlaar yeni ciktik doktordan bi kahve icip soluklandik :)
amin canım inşallah gerçi bir kaç gündür kararsızım yine kafam karıştı
amin canım inşallah gerçi bir kaç gündür kararsızım yine kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?