2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Kizlaar yeni ciktik doktordan bi kahve icip soluklandik :)
boza caniim torchta sorun yok benimde asi olmama gerek yok yani heyooo:) Sadece gebelikte seker riskin olabilir ona gore beslenmek icin bi diyetisyenden yardim al gerekli bilgileri verir dedi. Onun disinda cok sukur esimin spermiyograminda da bi sorun cikmadi gayet iyi dedi.
Ay simdi icimde ayri bi heyecan... 7 Ocakta tam 3ay dolacak ilaci biraktigimdan beri. Cok garip bi his. Esim cocuklar gibi mutlu hadi gel eve gidelim baslayalim madem bi sorun yok diye geyik yapacak noktadayiz yani:))
Senin adina cok sevindim artik bu noktadan sonra Allah hayirli zamanda versin demek kaliyor :))

canım gözün aydın sonuçlar da temizmiş cok sevindim.hadi hayırlı beklemeler o zaman :)

ayy hadi gözün aydın canım

canım hadı gözünüz aydın cok sevındım test sonuclarınızın güzel cıkmasına aklında artık bir soruda kalmadı.
Ee artık bir engel olmadıgına gore hadi inşallah seni de hamileler kervanına alırız :)

Günaydın kızlar
Yeşimcim çok sevindim. En kısa zamanda senden de güzel haberlerini alırız inşallah arkadaşım.

Kizlaar cok tesekkur ederim hepinize. Cok sukur bir sorun cikmadi ya nasil rahatladim anlatamam. Artik 7 Ocaktan sonra ilk yumurtlama doneminde hayirlisi diyecegiz :) yengec4 boza magicoflife eyyay
rica ederim canım ne demek birbirimize destek olacağız burada
benimde ilk yumurtalama dönemim aralık ama herhalde pas geçeceğiz ocağa kısmetse hayırlısı deriz

Günaydın kızlar
Yeşimcim çok sevindim. En kısa zamanda senden de güzel haberlerini alırız inşallah arkadaşım.

Insallah canim benim cok tesekkurler :) Doktorun verdigi zaman doldugunda ilk yumurtlamam subata geliyor bakalim simdiden bir heyecan basti ki sorma dusununce karnimda kelebekler ucusuyor :)

rica ederim canım ne demek birbirimize destek olacağız burada
benimde ilk yumurtalama dönemim aralık ama herhalde pas geçeceğiz ocağa kısmetse hayırlısı deriz

Kesinlikle canim sagolasin :)
Subatta bakalim bizimde insallah hayirlisi olur hepimiz icin.

Y YESIMBOZ canım merb. Cumartesiden bu yana siteye giriş yapamiyordum nedense. Yeni gordum kontrolleriniz temiz çıkmış. Hadi gozunuz aydın. Bebis haberini de alırız inşaallah.

amin canım inşallah gerçi bir kaç gündür kararsızım yine kafam karıştı

Ayy sorma yaa zaman yaklasipta ortada bi bahane kalmayinca tirsma ve gel git basliyo diye karar verdim ben kendi icimde Yani su an ki tedirginligimin baska aciklamasi yok bence :))

Amin inşaallah:) yalnız bu arada bisey farkettim. Buraya girip yazdiklarinizi okuyamamakta büyük eksiklikmis. Ne çok alismisim. :)

Kızlar merhaba iyi haftalar. Size bir şey soracağım aramızda hamişimiz olduğu için bir liste oluşturmak istiyorum sayfanın başına ama nasıl yapılacağını bilmiyorum. Fikri olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…