2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Hayırdır ne oldu ki canım?

Birkaç gündür hiç bir şey yapmak gelmiyor içimden yatıyorum hep o yüzden mi bilmiyorum çocuk yapınca bakabilecekmişim gibi gelmiyor

Ayy sorma yaa zaman yaklasipta ortada bi bahane kalmayinca tirsma ve gel git basliyo diye karar verdim ben kendi icimde Yani su an ki tedirginligimin baska aciklamasi yok bence :))

Canım tedirginlik mi korku mu cesaret edememe mi bilmiyorum bulamadım

Dün kendimi hayal ettim hamileymişim doğum yapmışım bebeğim evde falan hiç inandırıcı gelmedi bir an heyecan duyamadım neden bilmiyorum

Korkudandir tatlim ya bana da oyle geliyo otururken dun dusundum bebegim olsa ne yapardim simdi ne olurdu diye. Ben en cok kendime spora vakit ayiramamaktan korkuyorum. Bilemiyorum benzer seyleri dusunuyorum ara ara.

Kızlar merhaba iyi haftalar. Size bir şey soracağım aramızda hamişimiz olduğu için bir liste oluşturmak istiyorum sayfanın başına ama nasıl yapılacağını bilmiyorum. Fikri olan var mı?

konu acarken soruyordu anket not eklemelk ıstıyromusun dıe ıstersen bır oaraya bak canım

Korkudandir tatlim ya bana da oyle geliyo otururken dun dusundum bebegim olsa ne yapardim simdi ne olurdu diye. Ben en cok kendime spora vakit ayiramamaktan korkuyorum. Bilemiyorum benzer seyleri dusunuyorum ara ara.
aynen canım korkudan herhalde işler ciddiye binince korkmaya başladım :)
dün eşime dedim ki ben vazgeçtim çocuk yapmayalım bakamam ben korkuyorum dedim demez olaydım zaten kafam karışık tedirginlik var birde fırça yedim üstüne tam oldu

Kiyamam yaa Deme oyle yaa bi anlik endise gelip gidiyor bana da. Ama inaniyorum ki oldugunda cok cok mutlu olacagiz istiyoruz cunku. Eslerimizde buyuk destek cok sukur.

Kiyamam yaa Deme oyle yaa bi anlik endise gelip gidiyor bana da. Ama inaniyorum ki oldugunda cok cok mutlu olacagiz istiyoruz cunku. Eslerimizde buyuk destek cok sukur.
ama dün eşimin ne kadar çocuk istediğini anladım attığı o fırçada bu aralar gel git ruh haline sahibim ya

Y YESIMBOZ magicoflife kızlar bir taraftan korkuyorum diyorum bir taraftan ovulasyon testi siparişi veriyorum yok yok ruh halim dengesiz benim

hahahah sorma tamamen ayni durumdayim. Bi yandan tirsiyorum ay ertelesek mi diyorum bi yandan da eski diyetisyenime 'ctesi sana gelsem bana hamile beslenmesini anlatsan?' diyorum Biraz akisina birakmak istiyorum acikcasi o yuzden ovuslasyon almadim ben. belki 3-4 ay denedikten sonra...

canım bır anlık oyle dusunceler olabılır. ama bunun ıcın uzme kendını hamıle kalınca cok mutlu olucaksın emın ol:)

Eşinde cok ıstıyormus allahtan hayırlısını dılemek lazım. kendını sartlama rahat olmaya calıs canım

ben erkek çocuk sevdiğimden bi böyle denemek istedim bakalım nasip kısmet tabi Allah bilir

aynen canım bazen çok istiyorum bazen korkuyorum ortası yok

Kızlar herhalde böyle düşünceler için en iyisi hamile kalmayı tek amaç haline getirmeden oluruna bırakmak. Sonra hazır mıyım gibi sorular çok geliyor akla.
Tabii oluruna bırakmak derken sigaraya geri başlamıyoruz veya diyetleri bırakmıyoruz. :)

Ahahah tabii kii:) Sanirim dogru cozum bu :) Bugunden itibaren iyice spora vuruyorum kendimi. Subat a kadar 4-5 kilo versem harika olacak psikolojik olarak :)
Sizde nasil gidiyo diyet+sigara+spor isleri? :)

Y YESIMBOZ yok kızzz ne cin takvimi :)
nasıl anlatayım ki ben sana :) tabi ne kadar doğru bilmiyorum da şimdi spermdeki erkek kromozomları erken ölüyor o yüzden erkek bebek için tam yumurtlama günü ilişki olması gerekiyor o yüzden yumurta takibi yapmak gerekiyor canım bilmem anlatabildim mi.sen yine internetten bak istersen

Ahahah tabii kii:) Sanirim dogru cozum bu :) Bugunden itibaren iyice spora vuruyorum kendimi. Subat a kadar 4-5 kilo versem harika olacak psikolojik olarak :)
benim spor diyet hak getire Allahtan sigara yok ona seviniyorum

Aaaa hic bilmiyodum. Peki kiz icin ne yapmak gerek Bi bakayim yaa degisik pek inanmam boyle seylere ama arastirmak lazim :)

Y YESIMBOZ kız için özel bir şeye gerek yok sanırsam ama yumurtlama gününden sonra denersen bence kız olma ihtimali daha yüksek

Bence verirsin daha zamanın var. Sonra da mutlu sağlıklı bi hamilelik inşallah. :)
Ben sigarayı günde bir iki kullanıyorum. Maalesef daha da düşüremedim aslında birden kessem daha iyi olacak ama hiç yoktan iyidir.
Hala dansa gidiyorum. Haftada 4 gün salsa kizomba zumba bazen eşim de geliyor :) Üçünden biri. Eve dönerken de yürüyorum yaklaşık 30-40 dksürüyor yürüme hızıma göre..
Gittiğim yerde hamilelik pilatesi dersleri de varmış. Siz ilgilenir misiniz pilates ile hamilelikte?

Y YESIMBOZ kız için özel bir şeye gerek yok sanırsam ama yumurtlama gününden sonra denersen bence kız olma ihtimali daha yüksek

Hmm bi arastiracagim bunu. Esim erkek delisi kravatlar minik spor ayakkabilari bense kiz olsun istiyorum kucuk kizlar bebeklerle oynarlar ya tam oyle suslemek giydirmek istiyorum

Super yapiyorsun vallaha. Sigara Allahtan kullanmiyorum cok zor o yuzden bu bile buyuk azim tebrik ederim. Yavas yavas olur hic merak etme.
Sporuda gayet iyi yapiyorsun ben dusunuyorum ama evde yaparim sanirim cdlerle. baya faydasi olur kas sistemine odem toplamamak icin hemde rahat dogum icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…