Hayırdır ne oldu ki canım?
Ayy sorma yaa zaman yaklasipta ortada bi bahane kalmayinca tirsma ve gel git basliyo diye karar verdim ben kendi icimdeYani su an ki tedirginligimin baska aciklamasi yok bence :))
Birkaç gündür hiç bir şey yapmak gelmiyor içimden yatıyorum hep o yüzden mi bilmiyorum çocuk yapınca bakabilecekmişim gibi gelmiyor
Canım tedirginlik mi korku mu cesaret edememe mi bilmiyorum bulamadım
Dün kendimi hayal ettim hamileymişim doğum yapmışım bebeğim evde falan hiç inandırıcı gelmedi bir an heyecan duyamadım neden bilmiyorum
Kızlar merhaba iyi haftalar. Size bir şey soracağım aramızda hamişimiz olduğu için bir liste oluşturmak istiyorum sayfanın başına ama nasıl yapılacağını bilmiyorum. Fikri olan var mı?
aynen canım korkudan herhalde işler ciddiye binince korkmaya başladım :)Korkudandir tatlim ya bana da oyle geliyo otururken dun dusundum bebegim olsa ne yapardim simdi ne olurdu diye. Ben en cok kendime spora vakit ayiramamaktan korkuyorum. Bilemiyorum benzer seyleri dusunuyorum ara ara.
aynen canım korkudan herhalde işler ciddiye binince korkmaya başladım :)
dün eşime dedim ki ben vazgeçtim çocuk yapmayalım bakamam ben korkuyorum dedim demez olaydım zaten kafam karışık tedirginlik var birde fırça yedim üstüne tam oldu
ama dün eşimin ne kadar çocuk istediğini anladım attığı o fırçadaKiyamam yaaDeme oyle yaa bi anlik endise gelip gidiyor bana da. Ama inaniyorum ki oldugunda cok cok mutlu olacagiz istiyoruz cunku. Eslerimizde buyuk destek cok sukur.
Y YESIMBOZmagicoflife kızlar bir taraftan korkuyorum diyorum bir taraftan ovulasyon testi siparişi veriyorum yok yok ruh halim dengesiz benim
aynen canım korkudan herhalde işler ciddiye binince korkmaya başladım :)
dün eşime dedim ki ben vazgeçtim çocuk yapmayalım bakamam ben korkuyorum dedim demez olaydım zaten kafam karışık tedirginlik var birde fırça yedim üstüne tam oldu
hahahah sorma tamamen ayni durumdayim. Bi yandan tirsiyorum ay ertelesek mi diyorum bi yandan da eski diyetisyenime 'ctesi sana gelsem bana hamile beslenmesini anlatsan?' diyorumBiraz akisina birakmak istiyorum acikcasi o yuzden ovuslasyon almadim ben. belki 3-4 ay denedikten sonra...
aynen canım bazen çok istiyorum bazen korkuyorum ortası yokcanım bır anlık oyle dusunceler olabılır. ama bunun ıcın uzme kendını hamıle kalınca cok mutlu olucaksın emın ol:)
Eşinde cok ıstıyormus allahtan hayırlısını dılemek lazım. kendını sartlama rahat olmaya calıs canım
ben erkek çocuk sevdiğimden bi böyle denemek istedim bakalım nasip kısmet tabi Allah bilir
aynen canım bazen çok istiyorum bazen korkuyorum ortası yok
Kızlar herhalde böyle düşünceler için en iyisi hamile kalmayı tek amaç haline getirmeden oluruna bırakmak. Sonra hazır mıyım gibi sorular çok geliyor akla.
Tabii oluruna bırakmak derken sigaraya geri başlamıyoruz veya diyetleri bırakmıyoruz. :)
benim spor diyet hak getire Allahtan sigara yok ona seviniyorumAhahah tabii kii:) Sanirim dogru cozum bu :) Bugunden itibaren iyice spora vuruyorum kendimi. Subat a kadar 4-5 kilo versem harika olacak psikolojik olarak :)
Sizde nasil gidiyo diyet+sigara+spor isleri? :)
Y YESIMBOZ yok kızzz ne cin takvimi :)
nasıl anlatayım ki ben sana :) tabi ne kadar doğru bilmiyorum da şimdi spermdeki erkek kromozomları erken ölüyor o yüzden erkek bebek için tam yumurtlama günü ilişki olması gerekiyor o yüzden yumurta takibi yapmak gerekiyor canım bilmem anlatabildim mi.sen yine internetten bak istersen
Bence verirsin daha zamanın var. Sonra da mutlu sağlıklı bi hamilelik inşallah. :)Ahahah tabii kii:) Sanirim dogru cozum bu :) Bugunden itibaren iyice spora vuruyorum kendimi. Subat a kadar 4-5 kilo versem harika olacak psikolojik olarak :)
Sizde nasil gidiyo diyet+sigara+spor isleri? :)
Bence verirsin daha zamanın var. Sonra da mutlu sağlıklı bi hamilelik inşallah. :)
Ben sigarayı günde bir iki kullanıyorum. Maalesef daha da düşüremedim aslında birden kessem daha iyi olacak ama hiç yoktan iyidir.
Hala dansa gidiyorum. Haftada 4 gün salsa kizomba zumba bazen eşim de geliyor :) Üçünden biri. Eve dönerken de yürüyorum yaklaşık 30-40 dksürüyor yürüme hızıma göre..
Gittiğim yerde hamilelik pilatesi dersleri de varmış. Siz ilgilenir misiniz pilates ile hamilelikte?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?