aynı eşimle ben :) ben erkek delisi minik papyonlar kravatlar ayakkabılar eşimde kız hastasıHmm bi arastiracagim bunu. Esim erkek delisi kravatlar minik spor ayakkabilari bense kiz olsun istiyorum kucuk kizlar bebeklerle oynarlar ya tam oyle suslemek giydirmek istiyorum
aynı eşimle ben :) ben erkek delisi minik papyonlar kravatlar ayakkabılar eşimde kız hastası
Ben oğlan görüyorum rüyalarımda hep. Hayırlısı bakalım. :)
hepimizin hakkında hayırlısı inşallah Rabbim herkese sağlıcakla gönlündekini versin inşallahahahah :) Sorma yaa bana hep erkek olacak gibi geliyo ama hayirlisi
selam kızlar.kaç gündür giremedim.nasılsınız?ayy benim bir şey oldu bekleyemedik bir ay daha bakalım ne olacak sonuç
Herkese merhaba,1 aydir gizliden takip ediyorum sizi. Ihtiyac duyulan aranip bulunuyor sanırım. Burayi da öyle keşfettim. 2016 da hamileligi planlayanlar arasina beni de kabul buyurun. Tum testlerimi yaptirdim. Hatta hemoroid ameliyati bile oldum on hazirlik. Kansizlik ve sigara harici bir sorunum yok. Sigarayi dert etmiyorum o birakilacak ve hazirliklara basladim. Kansizlik icin de ilaclarim ve destekleyici gidalarla takviye ediyorum. 9 civarinda hgb değerim. Bu şekilde dusukken denemelere baslasak kötü mü olur diye düşünüyorum, yukselmesini beklemeli mi?
selam kızlar.kaç gündür giremedim.nasılsınız?ayy benim bir şey oldu bekleyemedik bir ay daha bakalım ne olacak sonuç
Herkese merhaba,1 aydir gizliden takip ediyorum sizi. Ihtiyac duyulan aranip bulunuyor sanırım. Burayi da öyle keşfettim. 2016 da hamileligi planlayanlar arasina beni de kabul buyurun. Tum testlerimi yaptirdim. Hatta hemoroid ameliyati bile oldum on hazirlik. Kansizlik ve sigara harici bir sorunum yok. Sigarayi dert etmiyorum o birakilacak ve hazirliklara basladim. Kansizlik icin de ilaclarim ve destekleyici gidalarla takviye ediyorum. 9 civarinda hgb değerim. Bu şekilde dusukken denemelere baslasak kötü mü olur diye düşünüyorum, yukselmesini beklemeli mi?
Hosbuldum kizlar. Bugün takrar bi kansayimi icin gidicem doktora belki biraz yükselmiştir. Heyecandan arada celisiyorum hemen olsun diye ama yil sonu bi çıksın aradan. Bizler iyice hazir hale gelelim bebislere de iyi hazirlayalim yerlerini. Sonrasinda burdan herkesten hamileyim diye haberler almak ümidiyleGunaydinlar hosgeldiin:) Cok mutlu oldum bi yol arkadasimiz daha oldu :) Kansizlik ve demir konusunda bir bilgim yok inan ama doktor ona takviye verir diye tahmin ediyorum cozulemeyecek dertler degil cok sukur. hallolur umarim bi an once.
Merhaba,teshisi konuldu bozacim anemi gorunuyorum. Bu ay saglam bir kan tedavisine başladım. Folik asiti de 1 aydir iciyorum. Benim ki folidoce diye bir marka ve geceleri uyku uyutmuyor tek sikintisi o.Günaydın canım Hoşgeldin. Kansızlıkla ilgili bir sorun olsaydık doktorun müdahale ederdi bence. Sen beslenmene dikkat et. Bol bol protein tüket. Bir de folik asitle başla :) doktorum denemelere başlamadan 3 ay önce folik asite başlansa iyi olur dedi. Onun dışında içini rahat tut. Bol bol da buraya yaz. İyi geliyor birbirimizden birçok şey öğreniyoruz.
Hosbuldum kizlar. Bugün takrar bi kansayimi icin gidicem doktora belki biraz yükselmiştir. Heyecandan arada celisiyorum hemen olsun diye ama yil sonu bi çıksın aradan. Bizler iyice hazir hale gelelim bebislere de iyi hazirlayalim yerlerini. Sonrasinda burdan herkesten hamileyim diye haberler almak ümidiyle
Merhaba,teshisi konuldu bozacim anemi gorunuyorum. Bu ay saglam bir kan tedavisine başladım. Folik asiti de 1 aydir iciyorum. Benim ki folidoce diye bir marka ve geceleri uyku uyutmuyor tek sikintisi o.
Selam kızlar. Ben de dün gittim testlerimi yaptırdım. Doktorum çok ilgiliydi ve cesaretlendirici konuştu. Değerlerim gayet iyiymiş hamile kalmak için hiç bir engel görünmüyor denemelere başlayabilirsin dedi ve düşük dozda folikasit verdi. Başka bir şeye ihtiyacın yok dedi. Sanırım çatır çatır doğurabilirsin anlamına geliyor buAma ben cesaretimi hala toplayamıyorum. Doktor kimse tam hazır olmaz gebelik zor bir süreçtir ama ne kadar güzel bir şey ki insanlar bir kere doğurup kalmıyor 2.yi 3.yü istiyor ve doğuruyor geç kalma beklemeni gerektirecek bir durum yok dedi. Bundan sonrası hayırlısı bakalım :)
Selam kızlar. Ben de dün gittim testlerimi yaptırdım. Doktorum çok ilgiliydi ve cesaretlendirici konuştu. Değerlerim gayet iyiymiş hamile kalmak için hiç bir engel görünmüyor denemelere başlayabilirsin dedi ve düşük dozda folikasit verdi. Başka bir şeye ihtiyacın yok dedi. Sanırım çatır çatır doğurabilirsin anlamına geliyor buAma ben cesaretimi hala toplayamıyorum. Doktor kimse tam hazır olmaz gebelik zor bir süreçtir ama ne kadar güzel bir şey ki insanlar bir kere doğurup kalmıyor 2.yi 3.yü istiyor ve doğuruyor geç kalma beklemeni gerektirecek bir durum yok dedi. Bundan sonrası hayırlısı bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?