Telefona yumurtlama dönemlerini takip edebilmek için bir uygulama yükledim. İlk Aydan itibaren bakar muyum bilmiyorum ama dursun orada dedim :)
Evet ilk bebegim olacak kismetse 26 yasindayim, 2 yillik evliyim. Esim cocuk delisi hele bir de kiz cocuklarina bayiliyor. Onda ilk gunden beri o aranilan baba profilini cok net goruyorum, gururlaniyorum da. Bense bu niyetin icime dusmesini bekliyordum ve oldu. Insan daha hic deneyimlemedigi bu duygunun ozlemini çekiyormuş. Bilmediğim biseyi ozluyorum resmen. Nasil bir mucize kızlar. Rabbim hepimize hayirli zamanda hayirli evlatlar nasip etsin.Bayiliyorum boyle bilincli anne adaylari gorunce ya vallahi tebrik ederim. Kimisi hic dusunmeden amaan bisey olmaz diye yapiveriyor. Tabii Allah korur ama oncesinde her anlamda iyi saglikli bir ortam olusturmak onemli... Cok mutlu oldum adiniza :)
Ilk bebeginiz mi olacak kismetse? Bir de yas kac :) ?
canım programının adı ne onlar tam uymuyor bılgın olsun bende kullanıyordum.Son ay normal ovulasyon testı kullandım odogru cıkıyor
Kızlar günaydın :)beklemenin gerektirecek son dış ameliyatima da bugün giriyorum kismetse sonrasında gelsin ay sonu:)
Bende yuklemistim dogum kontrol hapini birakinca doktorum takip et dedi diye. 'Takvimim' diye bir uygulama ya da 'My Calender' diye geciyor simgesi pembe bi defter. Ben cok memnunum 1-2 ay girince saglik bir veri veriyor.boza
Bende de anemi var.Hosbuldum kizlar. Bugün takrar bi kansayimi icin gidicem doktora belki biraz yükselmiştir. Heyecandan arada celisiyorum hemen olsun diye ama yil sonu bi çıksın aradan. Bizler iyice hazir hale gelelim bebislere de iyi hazirlayalim yerlerini. Sonrasinda burdan herkesten hamileyim diye haberler almak ümidiyle
Ne güzel ne iyi doktormuş.Selam kızlar. Ben de dün gittim testlerimi yaptırdım. Doktorum çok ilgiliydi ve cesaretlendirici konuştu. Değerlerim gayet iyiymiş hamile kalmak için hiç bir engel görünmüyor denemelere başlayabilirsin dedi ve düşük dozda folikasit verdi. Başka bir şeye ihtiyacın yok dedi. Sanırım çatır çatır doğurabilirsin anlamına geliyor buAma ben cesaretimi hala toplayamıyorum. Doktor kimse tam hazır olmaz gebelik zor bir süreçtir ama ne kadar güzel bir şey ki insanlar bir kere doğurup kalmıyor 2.yi 3.yü istiyor ve doğuruyor geç kalma beklemeni gerektirecek bir durum yok dedi. Bundan sonrası hayırlısı bakalım :)
Geçmiş olsun cnm. Çabucak kurtulursun inşKızlar günaydın :)beklemenin gerektirecek son dış ameliyatima da bugün giriyorum kismetse sonrasında gelsin ay sonu:)
Kızlar günaydın :)beklemenin gerektirecek son dış ameliyatima da bugün giriyorum kismetse sonrasında gelsin ay sonu:)
Aldim sonuclarimi demir cok dusuk 15. 60-80 araliginda olmali. Ama moral bozmaya gerek yok kizlar. Allanip canlancagimiz zamanlar da gelecek. Cozumsuz seyler degil cok şükürTünaydııın...
Bende de anemi var.
Depo demirim 2, demirim de cok düsük.
Kan hapı içiyorum ve bir ay sonra tekrar kan vereceğim. İnşallah yükselir ya.
Doktor tamamen dolması uzun süre alır ama seni bu korkunç durumdan çıkaralım önce dedi doktor.
Ne güzel ne iyi doktormuş.
Çok sevindim hiçbir sorun olmamasına. Ayrıca doğru söylemiş cesaret toplama konusunda da... :)
valla daha cok eşimden geldi cesaret yaa bakalım ne olacak sonuç:)Ay ne seker yaa su cesaret bi de bana gelse :) Hadi hayirlisi insallaah .
ya işte ilacın etkisi geçsin dişimi yaptıryaım fila diye 1 ay bekeyecektik ama bakalım kısmetGünaydın kızlar nasılsınız
canım ısıyorsan beklemeye gerek yok zatenİnşallah hayırlısı olur
valla daha cok eşimden geldi cesaret yaa bakalım ne olacak sonuç:)
amin canım hepimizin için.ya eşler başta istemiyor.sonra biz fikir aşılıyoruz ve geri çekiliyoruz kendimizde emin olmadığımız için sonra bi bakmışız artık eşimiz istiyor:) benim öyle olduEsler istiyosa insan daha cabuk isiniyor sahsen bende oyle oldu. 2016 yaza dogru diyorduk ama simdi subat mart candir diyoruz :) Hayirlisi insallah.
amin canım hepimizin için.ya eşler başta istemiyor.sonra biz fikir aşılıyoruz ve geri çekiliyoruz kendimizde emin olmadığımız için sonra bi bakmışız artık eşimiz istiyor:) benim öyle oldu
Wauww cok romantik, ne kadar da güzel olur. Heyecandan dusmesin gondoldan saglam tut. Hayali bile heyecan vericiKizlaar esim Mayis ayi icin tatil plani yapiyor. Nereye gidelim ne yapalim diye. Benim de bir an aklimdan ya hamile olursam o zamana kadar esime tatilde soylerim hic beklemiyoken diye bi fikir gecti. Cok heyecanlandim venedikte gondolda 'biz artik 3 kisiyiz' demek... Ay Allahim sen aklima mukayyet ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?