2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Teşekkür ederim. Benim de kızamıkçık, su çiçeği, toxoplazma, TSH'a bakıldı. Smear geçen mayıs ayında yaptırmıştım, o yüzden tekrar gerek görmedi doktor. Bir de sanırım vakit var diye pek önemsemedi gibi geldi bana O yüzden sizlere sormak istemiştim. Hayırlısı olur inşallah hepimiz için :)

Kizlar benim merak ettigim bir sey var. Lazer epilasyonun bu surecte zarari olur mu? Devam eden seanslarim var. Klinik bisey olmaz diyor ama sonuc olarak disaridan lazer bir mudahale bu durumda.

Tamamdir sen de donanimlisin:)Gerisi artık hayırlısı. Haplarin etkisi gecsin vs. Diye belki sakin davranmistir. Ayni heyecani karsimizdakinde de gormek istiyoruz hep. Ben de doktor arastirirken biraz dişli olsun diye baktim. Ben fazla dirayetliyim en ufak sorunda hemen sezeryan demiyecek hatta ben hadi sezeryan olsun desem de hayir sen normal doğum yapacaksin diyen bir doktor olsun istedim. Bakalim neler gececek basimizdan

Ben zaten hamile kalirsam ona gitmeyecegim takibe. Klasik gebelik oncesi rutin kontroller diye oylesine bir doktora gitmistim. Zaten hamilelik takibi ve dogum icin doktor ve hastane bulmak apayri bir sorun :/ Aslinda ben de normal dogum istiyorum ama retinamda incelme var yuksek miyoptan dolayı. Goz doktorum dalmami, ıkınmamı (cok zorlayacak sekilde) yasaklamisti. Muhtemelen normal doguma da izin vermeyecektir retina yirtilabilir diye. Neyse zaten o en son asama ama insanin aklindan her bir sey geciyor bu surecte :)

Buyuk geçmiş olsun. Belki de bir lütuf gerçekleşir senin için hicbir sıkıntı olmadan normal doğum olur istedigin gibi:)

Keske canim :) Bakalim bi hayirlisiyla hamile kalabilelim de :) Sen ne zaman düşünüyorsun?
canım benim de çikolata kistlerim var doktor sakın spor yapma hoplama zıplama dedi düğünde oynama bile dedi.patlar yoksa dedi.düğünümde de oynamama olmazdı ama dimi ve hiçbir şey olmadı:) tabi aynı şey değil ama başka başka doktorlardan da fikir alırsın ama sağlığnı da riske atmamak lazım tabi

Evet ben de birkaç doktora danisacagim, umarim sorun cikmaz :)

Demir depom epey düşük.2-3ay kadar ilaç ve besinlerle yukeltmeye calisacagim. 6kutu icilcek demir surubum var ama ben sanki ocak gibi denemelere baslicam

Yıllar önce içmiştim ben de ondan. Yükseldi de bir daha gerek kalmadı şükür. İnşallah senin de yükselir.

Hamile olmayanlari pek sevmiyor sanirim jinekologlar o yuzden normaldir:) Arkadasimizda gayet guzel aciklamis herhangi bir sey kalmamis iciniz rahat olsun :)

Kizlar benim merak ettigim bir sey var. Lazer epilasyonun bu surecte zarari olur mu? Devam eden seanslarim var. Klinik bisey olmaz diyor ama sonuc olarak disaridan lazer bir mudahale bu durumda.

Ayni durumdayim tatlim en az 4 seansim daha var onceden vakit bulupta randevu alamamaktan aksattigim. Doktora sormadim ama benim gittigim merkezdekiler bilemiyoruz doktorunuza sorun o riski almak istemiyoruz dediler. Merkezler genelde sorun yok derler de bir doktora danismak lazim. Bende arastiriyorum su siralar, isinlardan dolayi bebek etkilenir diyende var sadece deri katmaninda etkili birsey olmaz diyende... O yuzden karisik benim kafamda Cevabini bulursan ne olur beni de bilgilendir

Demir depom epey düşük.2-3ay kadar ilaç ve besinlerle yukeltmeye calisacagim. 6kutu icilcek demir surubum var ama ben sanki ocak gibi denemelere baslicam
Anladim canim, umarim kisa surede yukselir. Beslenmene dikkat et. Yıllar once benim de cok dusuktu, simdi de ara ara dusse de idare ediyorum :) Hayirlisiyla da bebek haberini alirsin umarim :)

Hamile olmayanlari pek sevmiyor sanirim jinekologlar o yuzden normaldir:) Arkadasimizda gayet guzel aciklamis herhangi bir sey kalmamis iciniz rahat olsun :)
Sanirim oyle cidden, resmen başından savdi beni. Folik asiti bile ben sordum baslamali miyim diye. O da 3 ay once gel baslariz dedi ama cok uyuz oldum

Yıllar önce içmiştim ben de ondan. Yükseldi de bir daha gerek kalmadı şükür. İnşallah senin de yükselir.
Biraz mide bulandirici ama emeksiz birsey olmuyor. Simdi bebek amaci icin bu kadar dustum ustune ama kendime de kizdim bir yandan. Ne kadar cok kendimi ihmal ederek yasamisim. Simdi sağlıklı yaşam,saglikli anneler ve sonunda saglikli bebisler

Evet yaa umarim italya olur ve umarim hamileligimi soyleyebilecegim bir zamanda olur :) Dusununce bile icimde kelebekler cirpiniyo resmen
Ayy biz napicaz böyle. Kafayi yicez biseyler düşünürken,hayal kurarken kendimi fazla mi kaptiriyorum diye sorguluyorum arada ama engel de olamiyorum. annelik, o gercek his bunun katkat fazlasidir eminim ama sanirim annemi gormem lazim benim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…