Olmaz mi canım olmaz mimahfetti beni Allah dusmanima vermesin. Kanaması durmadı dün gece acillk oldum
Ayy biz napicaz böyle. Kafayi yicez biseyler düşünürken,hayal kurarkenkendimi fazla mi kaptiriyorum diye sorguluyorum arada ama engel de olamiyorum. annelik, o gercek his bunun katkat fazlasidir eminim ama sanirim annemi gormem lazim benim yaa
İnşaallah canım benim.Ayy kiyamam yaa inan cok iyi anliyorum 2 gun su disinda hicbisey yiyip icememistim yutkunurken bile agliyodum acidan. Insallah cabucak iyilesirsin canim benim, cok dikkat et oraya
Ohh mis bu kadar iste. En kiymetli biziz,kendimiziz yaşasınAhahah evet iste insan cok heyecanlaniyo hevesleniyo. Insallah ayni heyecan ve hevesle saglikla devam eder. Tatile Temmuzda gidecegiz buyuk ihtimalle ve bol gezmeli olacak gibi, umarim bi aksilik olmaz
Amaan kac kere yasayacagiz bu guzel duyguyu su hayatta? Oncesinde ve basindan sonuna kadar tadini cikarmak istiyorum buyuk keyifle. Giyerim spor ayakkabimi sortumu,elimde kocaman su sisesi, valizleri de esime yukledim mi ooh benden guzeli yok
Ben de bu aksam yola cikicam, uzaktalar biraz kafa izni verdim kendime. annemi görerek degerlendiricem. Ne mutlu bize Lalalala
aaa geçmiş olsun canım.bende olmuştum ameliyat ama kanama niye oldu ki sendeOlmaz mi canım olmaz mimahfetti beni Allah dusmanima vermesin. Kanaması durmadı dün gece acillk oldum
Süper ya, buraya baktıkça yalnız olmadığımı görüyorum. Ortada fol yok, yumurta yokken kendi kendime hayal kuruyorum diye endişeleniyordum, meğer tek değilmişimAyy biz napicaz böyle. Kafayi yicez biseyler düşünürken,hayal kurarkenkendimi fazla mi kaptiriyorum diye sorguluyorum arada ama engel de olamiyorum. annelik, o gercek his bunun katkat fazlasidir eminim ama sanirim annemi gormem lazim benim yaa
İnşaallah canım benim.Allahtan ki hamilelik öncesi hallettmisim ama buradan yaptırmayan arkadaşlara sesleniyorum. Arkadaşlar yaptırın kesinlikle. Yoksa hamileyken tutarsa Allah vermesin daha kötü olur.
ya kızlar ben soğan kürü yapayım dıyordum ama hadi hamile isem bi zararı olur mu ki ya bilemedim
Teşekkürler canım. Benim dışında ameliyat sırasında kırıldı canım. Ve sanırım olması gerekenden daha fazla yarık açıldı maalesefaaa geçmiş olsun canım.bende olmuştum ameliyat ama kanama niye oldu ki sende
selam kızlar bende 2016 yılının yaz ayında hamiş olmayı düşünüyorum rabbim kısmet ederse
hoşbulduk canım inşallah bende 2. çocuğu düşünüyorum artık kısmetseHosgeldiiinInsallahj 2016 sana da ugurlu gelir :)
Yapma canim hamile isen sorun olabilir.
Yapma derim canım ben. Çünkü bildiğimiz gibi soğan kürünun söktürücü özelliği var. Hamis isen tehlikeli olabilir diye düşünüyorumya kızlar ben soğan kürü yapayım dıyordum ama hadi hamile isem bi zararı olur mu ki ya bilemedim
selam kızlar bende 2016 yılının yaz ayında hamiş olmayı düşünüyorum rabbim kısmet eder se[/QUO
Hoşgeldin :) hadi bakalım hayırlısı inşaallah.selam kızlar bende 2016 yılının yaz ayında hamiş olmayı düşünüyorum rabbim kısmet ederse
hoşbulduk canım inşallah bende 2. çocuğu düşünüyorum artık kısmetse
h.bulduk canım inşallah canım rabbim herkese nasip etsin hayırlısı ileHoşgeldin :) hadi bakalım hayırlısı inşaallah.
:) ben şuan 26 yaşındayım ve 20 aylık bir kızım varNe hos yaa :) Kac yasindasiniz? ilk cocugunuz kac yasinda?
Hormon testi de yaptır canım benceMerhaba kızlar,
Ben de 2016 yılında hamile kalmayı planlıyorum, bu konuyu da yeni gördüm. Mesajların hepsini tek tek okuyamadım tabi :) Geçen hafta kan tahlili yaptırdım. Değerlerim normal çıktı. Aşı gerekmiyormuş, folik asite de doktor 3 ay önceden başlarız dedi. Ben Mayıs ayında hamile kalmayı istiyorum (kısmetse tabi). Normalde depo demirim düşük çıkardı ama referans değerin biraz üzerinde çıktı, umarım düşmez çünkü pek demir ağırlıklı beslenemiyorum :) Doktorum idrar tahlili istemedi ama yaptırmak gerekiyor mu?
Bir de diyetisyene gitmek istiyorum malum fazla kiloları vermek gerek. Doğum kontrol ilacını da geçen ay bıraktım, herhalde 2-3 aya toparlar kendini vücut. Başka yapmam gereken bir şey var mı acaba ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?