2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Olmaz mi canım olmaz mi mahfetti beni Allah dusmanima vermesin. Kanaması durmadı dün gece acillk oldum

Ayy kiyamam yaa inan cok iyi anliyorum 2 gun su disinda hicbisey yiyip icememistim yutkunurken bile agliyodum acidan. Insallah cabucak iyilesirsin canim benim, cok dikkat et oraya

Ahahah evet iste insan cok heyecanlaniyo hevesleniyo. Insallah ayni heyecan ve hevesle saglikla devam eder. Tatile Temmuzda gidecegiz buyuk ihtimalle ve bol gezmeli olacak gibi, umarim bi aksilik olmaz
Amaan kac kere yasayacagiz bu guzel duyguyu su hayatta? Oncesinde ve basindan sonuna kadar tadini cikarmak istiyorum buyuk keyifle. Giyerim spor ayakkabimi sortumu,elimde kocaman su sisesi, valizleri de esime yukledim mi ooh benden guzeli yok

Ayy kiyamam yaa inan cok iyi anliyorum 2 gun su disinda hicbisey yiyip icememistim yutkunurken bile agliyodum acidan. Insallah cabucak iyilesirsin canim benim, cok dikkat et oraya
İnşaallah canım benim. Allahtan ki hamilelik öncesi hallettmisim ama buradan yaptırmayan arkadaşlara sesleniyorum. Arkadaşlar yaptırın kesinlikle. Yoksa hamileyken tutarsa Allah vermesin daha kötü olur.

Ohh mis bu kadar iste. En kiymetli biziz,kendimiziz yaşasın

ya kızlar ben soğan kürü yapayım dıyordum ama hadi hamile isem bi zararı olur mu ki ya bilemedim

selam kızlar bende 2016 yılının yaz ayında hamiş olmayı düşünüyorum rabbim kısmet ederse

Süper ya, buraya baktıkça yalnız olmadığımı görüyorum. Ortada fol yok, yumurta yokken kendi kendime hayal kuruyorum diye endişeleniyordum, meğer tek değilmişim

İnşaallah canım benim. Allahtan ki hamilelik öncesi hallettmisim ama buradan yaptırmayan arkadaşlara sesleniyorum. Arkadaşlar yaptırın kesinlikle. Yoksa hamileyken tutarsa Allah vermesin daha kötü olur.

Kesinlikle cok haklisin ben cok korkuyodum 1 tanesini aldirdim. Digerleri icin doktorum sorun cikaracak gibi degiller dedi onlar icin ameliyat olmadim. Ama yapilmasi gerekiyor eger doktorunuz yaptirin diyorsa. Allah kimseye vermesin o agriyi normal dis agrisi gibi degil.

Hormon testi de yaptır canım bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…