2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Ayyy super ya:) Bende 25 yasindayim. Sanirim genc yasta anne olmaktan memnunsun ki 2. cocugu dusunuyorsun. Sevindim vallaha :)
kesinlikle canım keşke biraz daha erken olsaydı dediğimde oluyor ama buna da şükür rabbim sağlık sıhhat versin rabbim isteyen herkese nasip etsin gerçekten çok güzel b,r duygu allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın aminnnnnnn

Cok mutlu oldum bunlari duyduguma inan cok rahatlattin icimi. Bende erken anne olma taraftariyim eger hayatinda duzen varsa birlikte oldugun insandan eminsen.. Amiiiiin :)

Cok mutlu oldum bunlari duyduguma inan cok rahatlattin icimi. Bende erken anne olma taraftariyim eger hayatinda duzen varsa birlikte oldugun insandan eminsen.. Amiiiiin :)
ne mutlu bana gerçekten arkadaş gibi oluyorsun hatta onunla çocuk bile oluyorsun yapmadığımız şebeklik çocukluk kalmıyor. çalışan biri olduğumdan anca kızıma akşamları zaman ayırabiliyorum. yemek yedikten sonra uyuyana kadar beraber zaman geçiriyoruz veya babamızla veyahut 3 ümüz

Cok guzel yaa :) Cok sevindim. Benim acaba erken mi bakabilir miyim gibi endiselerim var her ne kadar cok istesemde

maşallah canım ya hosgeldin bu arada.Allah bizede nasip edr inşallah tabi sanada ikinciyi:)

Süper ya, buraya baktıkça yalnız olmadığımı görüyorum. Ortada fol yok, yumurta yokken kendi kendime hayal kuruyorum diye endişeleniyordum, meğer tek değilmişim
Hahahahic kendinden şüphe duyma bunlar olcak seyler. Hatta oyle ki beni bir benim durumumda olanlar anliyor diye bu sekilde planlar yapan arkadaslarimla konusuyorum. Karşıdan biri gorse kafayi yemisler,tek cocuk sahibi bunlar olacak heralde der. O kadar cocuklastigim oluyor. Ama mutlu oluyorum, iyiyim böyle. Onun icin bizi biz anlariz

Selamlar kızlar.
Ben diyet işine ağırlık verdim bu sıralar. Vermek istediğim 5 kg vardı. 1 gitti ama kalan 4 gitmiyor. Yoğurt kürüne başladım yine. Daha önce çok faydasını görmüştüm. Bakalım bu kez işe yarayacak mı?

Merhaba, insallah gönlünce olur. Ve masallah sana 2.karari cok gecmeden almissin. Demek ki o kadar güzel bi duygu ki tekrarlattiriyor
Merhaba canım amin inşallah ya rahata alışmadan hemde beraber büyüsünler diye bir düşüncedeyim tabi raabim kısmet ederse hayırlısıyla düşünüyorum

Oooo bunu duyduguma sevindim:) Yavas yavasta olsa gidecek hic merak etme,azda olsa vaktimiz var daha :) Benimde son 6 kilom kaldi insallah Subat sonuna kadar. Spor yapiyor musun?

Merhabalar, bizde 2016 sonbahara girerken çalışmalara başlamak istiyoruz .
Öncesinde yapmam gereken şeyler var mı acaba tecrübelerinizden yararlanmak isterim.
Birde Yasmin kullanıyorum Ocak itibari ile bırakıp başka yöntemle korunmayı planlıyoruz

hormon testi dediğin zaman hepsine bakıyorlar ama özellikle tiroid ve prolaktine baktır
Tiroide bakıldı ama prolaktine bakılmadı acıkcası. Zaten doktor başından savdı demiştim, başka bir kadın doğumcuya gidip onları da yaptırayım. 3 ay önceden folik asite başlamak için gidecektim nasıl olsa, o zaman baktırırım artık. Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…