evet canım brz beklemeyı dusunuyorum.işe yarıyor dıyorlar bakalım denemek aklımda ama ne zaman olur onu bilmiyorumZarari olur mu bilemiyorum ama istersen bi sonucu gor sonra yap icin rahat olsun. Faydali oldugunu soyleyen cok ama ben tercih eder miyim bilemiyorum
oooh ne güzel.peki ne yapıyorsun vermek için.diyet derken nasıl bir diyetSelamlar kızlar.
Ben diyet işine ağırlık verdim bu sıralar. Vermek istediğim 5 kg vardı. 1 gitti ama kalan 4 gitmiyor. Yoğurt kürüne başladım yine. Daha önce çok faydasını görmüştüm. Bakalım bu kez işe yarayacak mı?
Oooo bunu duyduguma sevindim:) Yavas yavasta olsa gidecek hic merak etme,azda olsa vaktimiz var daha :) Benimde son 6 kilom kaldi insallah Subat sonuna kadar. Spor yapiyor musun?
oooh ne güzel.peki ne yapıyorsun vermek için.diyet derken nasıl bir diyet
aynı seyı bende yapacagım salona yazılmayı dusunuyorum bakalım dvm edebilirsemMümkün olduğunca az karbonhidrat ve şeker tüketmeye çalışıyorum. Tek dikkat ettiğim bu :)
Sadece yürüyüş canım. Maalesef :)
Ben de bugun spora basladim. Spor salonuna gidip fitness yaptim, artik elimden geldigince de gitmeye calisacagim. Yediklerime dikkat etmeye calissam da istahim baya acik oldugu icin sanirim kilo vermemin tek yolu spor yapmak, yoksa gitmeyecek bu kilolar
var canım benKızlar tunaydinnasılsınız. Sizlere bisey sormak istiyorum.Eşi çocuk isteyipte başkaları düşünmüyor musunuz artık diye sorduğunda bunu dile getiremeyen var mı aranızda
Canım ben eminim ama eşim bunu söyleyemiyor. Hayırlısı deyip gecistiriyor çok üzerine konuşamıyor. Bu da beni uzuyor. Araştırmalarıma gore erkekler çocuğu kucağına alınca anlarmis baba olduğunu ama elinde olmadan içten içe üzülüyorum. Soruyorum bana çok istiyorum da bunu nasıl anlatacagimi bilemiyorum diyor. Ay ne çok konustumvar canım benbaşkasını bırak annem sürekli başımın etini yiyor ama ben her seferinde konuyu değiştiriyorum yada duymazlıktan geliyorum hala gel gitlerim var çünkü tam emin olamıyorum galiba kimse olamıyor
Irade gosterip dayanabilsem bir sure, haklisin belki de ama ne bileyim başaramadım su ana kadarSeni de tebrik ederim canim hamilelik oncesi verilecek en guzel kararlardan birisi spor :) yeme konusunda da inan 2 hafta dayan sonra bunyen o kadar alisiyor ki ben su anda doyasiya yiyeyim dedigimde bile abartmayacak noktadayim cunku bunyende beyninde alisiyo bi sure sonra. Tabi gebelikte ne olur bilemem
yok canım çok konuşmadın :) benim eşimde öyle bir şey söylemiyor.soranlara hayırlısı kısmet diyor.ben sorunca bakalım nasip diyor.evet veya hayır demiyor.bu sefer ben konuyu kapatınca noldu istemiyor musun diyor.galiba erkekler konuşmaktan çekiniyorCanım ben eminim ama eşim bunu söyleyemiyor. Hayırlısı deyip gecistiriyor çok üzerine konuşamıyor. Bu da beni uzuyor. Araştırmalarıma gore erkekler çocuğu kucağına alınca anlarmis baba olduğunu ama elinde olmadan içten içe üzülüyorum. Soruyorum bana çok istiyorum da bunu nasıl anlatacagimi bilemiyorum diyor. Ay ne çok konustum
Bitek eşim değil yanıyok canım çok konuşmadın :) benim eşimde öyle bir şey söylemiyor.soranlara hayırlısı kısmet diyor.ben sorunca bakalım nasip diyor.evet veya hayır demiyor.bu sefer ben konuyu kapatınca noldu istemiyor musun diyor.galiba erkekler konuşmaktan çekiniyor
Bence tamamen erkeklerin yapisindan kaynaklanan bir durum canim. Biz kadinlar bu konuda konusmayi seviyoruz, hemen anlatmaya basliyoruz heyecanli ve hevesli oldugumuz icin. Erkekler bizim kadar hissedemiyorlar bence. O yuzden kesinlikle kafana takma, zaten cocuk istedigini sana acikca soylemis. Baskalarina anlatmasa da olur benceCanım ben eminim ama eşim bunu söyleyemiyor. Hayırlısı deyip gecistiriyor çok üzerine konuşamıyor. Bu da beni uzuyor. Araştırmalarıma gore erkekler çocuğu kucağına alınca anlarmis baba olduğunu ama elinde olmadan içten içe üzülüyorum. Soruyorum bana çok istiyorum da bunu nasıl anlatacagimi bilemiyorum diyor. Ay ne çok konustum
aynen beni de iki arada bırakıyor eşim ama şöyle düşünüyorum erkekler bizim kadar duygusal değiller.onlar zaten doğumdan sonra baba olduklarını anlıyorlar bizim gibi bebekle aralarında önceden oluşan bir bağ oluşmuyor.belki de o yüzden bizim kadar heyecanlı olmuyorlar.Bitek eşim değil yanıay ama haksızlık bu ya okadar konusmuyoruz halbuki üzerine. bazen ben mi bunaltiyorum acaba diye dusunecgim bi nokta da yok yanı. Neden boyleler ki acaba?
Aralık sonu yaklaştıkça ben mi çok takiliyorum acaba. Ne dersin :)aynen beni de iki arada bırakıyor eşim ama şöyle düşünüyorum erkekler bizim kadar duygusal değiller.onlar zaten doğumdan sonra baba olduklarını anlıyorlar bizim gibi bebekle aralarında önceden oluşan bir bağ oluşmuyor.belki de o yüzden bizim kadar heyecanlı olmuyorlar.
olabilir canım hepimizi bir heyecan sardıAralık sonu yaklaştıkça ben mi çok takiliyorum acaba. Ne dersin :)
Aynen aynen. Bana anlat ne hissediyorsun de sabaha kadar konuşur anlatirim. Ama eşim hayırlısı deyip geçince şaşırıyorum bu mudur yanı diye. Daha aZ takacagim :)Bence tamamen erkeklerin yapisindan kaynaklanan bir durum canim. Biz kadinlar bu konuda konusmayi seviyoruz, hemen anlatmaya basliyoruz heyecanli ve hevesli oldugumuz icin. Erkekler bizim kadar hissedemiyorlar bence. O yuzden kesinlikle kafana takma, zaten cocuk istedigini sana acikca soylemis. Baskalarina anlatmasa da olur bence
Ama iyi ki burasi,sizler varsiniz kızlar. Cook teşekkürler. Biraz rahatladı içim :)olabilir canım hepimizi bir heyecan sardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?