Kızlar tunaydinnasılsınız. Sizlere bisey sormak istiyorum.Eşi çocuk isteyipte başkaları düşünmüyor musunuz artık diye sorduğunda bunu dile getiremeyen var mı aranızda
Aralık sonu yaklaştıkça ben mi çok takiliyorum acaba. Ne dersin :)
Cook haklisin canım:) Ben de artık bu konuyu kafama takmamaya karar verdim . umarım basarabilirim :)kızlar tüm erkekler aynı bence.eşimde hep hayırlısı der gecer.son zamanlarda biraz sen yazın hamile olursun tatile nereyegitsek ona göre ayarlayalım.kışın doğum olur 2017de 29 oluyoruz baba olacağım o 29unda filan demeye basladı.yani yavas yavas o da hazırlıyor artık kendini.zaman lazım erkeklere anlayacagıız:)
Beň de aksine cook cesaretliyim sanırım. Hele ki bu aralar rüyalarimda hep kız çocuğu görmeye başladıktan sonra :)Of sorma afakanlar basti :) Esim tam tersi yazin hamile olursun soyle yapariz boyle yapariz falan diyor ama ben korkuyorum galiba biraz :))
Hahaa ah bi bilsem anacim. Anneminde icine dogmus gibi yazin hamile olsan ilkbaharda dogar rahat olur son zamanlar diyo
en iyisi takmamak canım erkekler için zaman sart cunku o zamanda da sen yıpratma kenidini...Cook haklisin canım:) Ben de artık bu konuyu kafama takmamaya karar verdim . umarım basarabilirim :)
Hayirli olsun canim, umarim guzel haberlerini aliriz en kisa surede. Bir bakima haklisin aslinda, dusundugumuz tarihte olmayabilir de... Denemeden de bilemeyiz tabi ki ama ben su anda dusunemiyorum is durumlarindan dolayiSelamlar kızlar
Dün akşam yakın arkadaşlarımızı ziyarete gittik ve arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim. En son istiyoruz demişti bir daha da sormamıştım 7 haftalık gebeymiş :) Ovulasyon testi kullanmış kalanlarını bana verdi. Akşam bir denedim ama çizgi falan çıkmadı anlamadım bir şey.
Bu arada biz ani bir kararla korunmayı bıraktık. Cuma akşamı korunmasız ilişkiye girdik ve yaptığım parmak hesabına göre benim 14. Günümdü. Bakalım ne olacak? Gerçi ovulasyon testinde çıkmadığına göre henüz yumurtlama olmadı mı acaba? Amaaaan neyse işte. Düşünmemeye çalışıyorum. Düşününce içinden çıkamadım. Ya olmazsa ya çok beklersek vs diye düşününce saldım gitti. Doktor kontrolü de temiz çıktığına göre.. Çok şükür.
Yani diyeceğim o ki kızlar, düşündükçe kesin emin olacağımız bir Zaman olmayabilir. Eşim de ben de istiyoruz. İnşallah çok beklemeden Allah bizi çocuk sahibi yapar.
Hakkımızda hayırlısı.
Sizinle de paylaşmak istedim :)
Yakin arkadasimin basindan gecti diye paylasmak istedim. Oldu mu, olcak mi stresi de etkiliyormus arkadaşlar. Bu sureci cok bi kontrolde tutmadan mumkun oldugunca rahat gecirmekte fayda var. Arkadasim 3 aylik takibinde epey kafaya takti, surekli bunu dusunur durumdaydi. Ne zaman ki amaann ne zaman olursa dedi, o ay hamile kaldi. Bu guzel, heyecanlı sureci kendimize iskenceye dondurmeden gecirmek gerekSelamlar kızlar
Dün akşam yakın arkadaşlarımızı ziyarete gittik ve arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim. En son istiyoruz demişti bir daha da sormamıştım 7 haftalık gebeymiş :) Ovulasyon testi kullanmış kalanlarını bana verdi. Akşam bir denedim ama çizgi falan çıkmadı anlamadım bir şey.
Bu arada biz ani bir kararla korunmayı bıraktık. Cuma akşamı korunmasız ilişkiye girdik ve yaptığım parmak hesabına göre benim 14. Günümdü. Bakalım ne olacak? Gerçi ovulasyon testinde çıkmadığına göre henüz yumurtlama olmadı mı acaba? Amaaaan neyse işte. Düşünmemeye çalışıyorum. Düşününce içinden çıkamadım. Ya olmazsa ya çok beklersek vs diye düşününce saldım gitti. Doktor kontrolü de temiz çıktığına göre.. Çok şükür.
Yani diyeceğim o ki kızlar, düşündükçe kesin emin olacağımız bir Zaman olmayabilir. Eşim de ben de istiyoruz. İnşallah çok beklemeden Allah bizi çocuk sahibi yapar.
Hakkımızda hayırlısı.
Selamlar kızlar
Hakkımızda hayırlısı.
Merhabaa :) Ben de bu ay çocuk planlarına başladım ovulasyon testi ve ısı takibi yapıyorum testlerimi adetin 3. Günü oldum lh sınıra yakın çıktı 9 civarı klomen kullandım çoluk asiti üç aya yakındır alıyorum bat 20 aralik sabırla bekliyorum ilk ay sonucumu inşallah uğrastirmaz
Burda takılırken herkesten bi yorum bi cevap bi tecrübe bişey duymak iyi oluyor kendi başına gecmiyomus bu süreç e etrafa da sorup konusamiyosun herkesin derdi bu değil sıkılır veya herşey konuşulmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?