Hoşbuldummm inşallah yeni yıl yuvamızı genişletirizHosgeldiin :) Sana da kocaman bir hadi insallah :) Ayy hamilemizden sonra Bat bekleyenlerimiz de oldu burasi iyice isiniyoooor
Hoşbuldummm inşallah yeni yıl yuvamızı genişletiriz
GunaydınHerkeseeee gunaydin fistik anne adaylari :) Musssmutlu guzel bir hafta olsun insallahBu sabah tartildim kilo vermisim. Hamilelik oncesi dusundugum ideal kiloma 4 kg kaldi. Subat sonuna kadar onlarda gider insallah :)
Merhabalar, bizde 2016 sonbahara girerken çalışmalara başlamak istiyoruz .
Öncesinde yapmam gereken şeyler var mı acaba tecrübelerinizden yararlanmak isterim.
Birde Yasmin kullanıyorum Ocak itibari ile bırakıp başka yöntemle korunmayı planlıyoruz
Teşekkür ederim canım.Kusura bakma canim gozumden kacmis. Hosgeldin sende aramiza :)
Folik asit 3 ay onceden baslanmasi gerekiyor onun disinda doktor kontrolu ve istedigi testleri yaptirirsaniz iyi olur tabii ki.
Bende Yazz 24+4 kullandim doktorum biraktiktan sonra 3-4 ay vucuduna izin ver hamile kalma dengesini bulur dedi cok sukur 2.kez regl oldum biraktigimdan beri ve tam zamaninda oldu 28 gunluk dongu seklinde. Onlari takip et cok isine yarayacak yumurtlama gunun icin,mumkunse telefonuna uygulama indir ya da not al takvime.
Teşekkür ederim canım.
Ben 2016 yaz sonu düşünüyorum. Yasmini bu ay bıraktım artık kullanmayacağım.
Doktor kontrolü ve folik asit aklımda :)
Uygulamam da var adetlerimde çok düzenli. Allah aratmaz inşallah :)
İlaçtan önce çok düzenliydi umarım ilaçtan sonrada devam eder :)Rica ederim her zaman:)
Evet ilac ne kadar erken birakilirsa o kadar iyi vucudun normal duzenine oturmasi icin. Ilac kullanirken cok duzenli gunu gunune olur ama birakinca mutlaka takip etmeni tavsiye ederim. En azindan zamanini bosa harcayip sikmazsin kendini.
Insallaaah amin :)
Ben de gecen ay bırakmıstım dogum kontrol ilacını. Qlairista kullanıyordum. Ilac kullanmadan once de adetlerim duzenliydi cogunlukla 28 günde olurdum (cok nadir 1-2 gün oynardı). Bu ay nasıl olacak acaba döngüm degisecek mi diye merak ediyordum ancak yine 28 günün sonunda geldi. Pek etkilemiyor döngüyü sanırım :)İlaçtan önce çok düzenliydi umarım ilaçtan sonrada devam eder :)
canım sen bilirsin rutin kullandığın ilaçların var mı?Canim prolaktini yaptirdigimda daha regl olmamistim. 3.gununde yaptir ama sorun cikacagini sanmiyorum normal goruluyor dedi. Sence yaptirmali miyim?
Ben de gecen ay bırakmıstım dogum kontrol ilacını. Qlairista kullanıyordum. Ilac kullanmadan once de adetlerim duzenliydi cogunlukla 28 günde olurdum (cok nadir 1-2 gün oynardı). Bu ay nasıl olacak acaba döngüm degisecek mi diye merak ediyordum ancak yine 28 günün sonunda geldi. Pek etkilemiyor döngüyü sanırım :)
canım sen bilirsin rutin kullandığın ilaçların var mı?
O zaman gerek yok. zaten uzun süre hamile kalamazsan baktırırsın prolaktin yüksekliği hamileliğe engel biliyorsundur. Ben geçen sene baktırdım bu sene baktırmıcam :)Yok canim dogum kontrol hapi disinda ilac anlaminda duzenli kullandigim hicbirsey yok. Doktorumda cok gerekli gormediginden pek kafaya takmadim acikcasi.
Çok sevinirim ya umarım benimde öyle olur. Alışkınım ben düzenliliğe:)Ben de gecen ay bırakmıstım dogum kontrol ilacını. Qlairista kullanıyordum. Ilac kullanmadan once de adetlerim duzenliydi cogunlukla 28 günde olurdum (cok nadir 1-2 gün oynardı). Bu ay nasıl olacak acaba döngüm degisecek mi diye merak ediyordum ancak yine 28 günün sonunda geldi. Pek etkilemiyor döngüyü sanırım :)
Kızlar hepinizde doğum kontrol ilacı kullanmışsınız. Eşleriniz korunsa daha iyi olmaz mı. yazık vücudunuza ben sadece ilk evlendiğim ay kullandım sonra bir buçuk yıldır eşim korunuyor. :)
Analadım canım tercih meselesi tabi ama uzun süre hap kullanımı hormon olarak zararlı diyorlar ya o yüzden dedimBenim prezervatifteki bi maddeye karsi alerjim var canim ilk aylarda hastanelere tasindim o yuzden o sekilde korunmamiz mumkun degil. 'Dogal yol' diye tabir edilen yonteme de hic guvenmiyorum 2 arkadasim o sekilde hamile kaldi ve bilimsel olarakta guvenli bi yol degil. Mecburen yani... :)
Analadım canım tercih meselesi tabi ama uzun süre hap kullanımı hormon olarak zararlı diyorlar ya o yüzden dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?