2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

[QUOTE="olcaaay, post: 43941417, mekullanmasın]Kızlar hepinizde doğum kontrol ilacı kullanmışsınız. Eşleriniz korunsa daha iyi olmaz mı. yazık vücudunuza ben sadece ilk evlendiğim ay kullandım sonra bir buçuk yıldır eşim korunuyor. :)[/QUOTE]
Benim de öyle canım. Hatta ben hiç kullanmadim. Çünkü eşim istemedi vücut dengem bozulmasın diye ( adet tarihlerim vs. ) hangisi daha iyi acaba. Bilemedim şimdi. Çoğunluk bayanlarda

Anladım canım, inşallah hayırlısıyla olur. Yumurtlama gününü tespit etmek için değişik yöntemler varmış ovulasyon testi, ısı ölçme gibi ama ben henüz düşünmediğimden o aşamalara gelemedim, pek bilgim yok. Belki o şekilde öğrenirsin sen de yumurtlama gününü, ona göre de hamile kalırsın inşallah :)

canım ovu testi kullandım daha önce o daha çok stres yaptırıyor bana hiç bulaşmıyorum o yüzden inşşlh kendiliğinden olur bakalım nasip Allahım verir inşlh

canım benimde kistlerim var çikolata.seninki de mi öyle.bende bıraktım ilaçları aynen büyür diye korkuyorum ya

Kızlar selam
Nasılsınız?
Biz eşimle haftasonu San Sebastian'a gittik. Gezdik eğlendik bir yandan da yorulmuşuz işler birikmiş.
Eşim için diyetisyene gittik birde diyet yapmaya karar verdi o da ama 15 kilo vermesi gerekiyor. Benimle yürüyüşe gelecek o da artık bana yol arkadaşı olacak. :)
Ben de tatlıyı kesmek istiyorum başarabilir miyim bilmiyorum.
Evde diyet yapn biri daha olduğu için daha kolay olur ama...

Merhabalar canim, ne guzel ne huzurludur S.Sebastian :) Cok iyi yapmissiniz.
Super vallaha ama diyetten ziyade beslenme tarzi haline getirin belki uzun vadede verirsiniz kilo ama kalici olur hamileykende oyle guzel devam edersiniz. Cok sevindim sizin adiniza :)

canım benimde kistlerim var çikolata.seninki de mi öyle.bende bıraktım ilaçları aynen büyür diye korkuyorum ya
evet kuşum daha önce konuşmuştuk ya bende bıraktım ilaçları ayın 1 nde 2sinde başladık çalışmalara çarşamba ve pazar günü ilişki oldu daha bakalım bugünde olsun istiyorum ama benim eşim birazz sıkıntılı bu olayda o yüzden işim zor birde kistler yüzünden korkuyorum olmayacak diye

Herkese merhaba uzun zamandır aklıma takılan ne varsa uzaktan uzaktan üye olmadan foruma bakarak öğrenmeye çalıştım...Artık dedim bir üye olayım yardım alayım çünkü kafam karışık.. 1 yıllık evliyim biliyorum belki henüz çok yeni ama eşim de ben de çocuk istiyoruz..Yalnızz tabi ki daha borçlarımız var ve uzun süredir iş bulamıyorum..Aslında benim düşüncem hemen iş bulabilsem eşime biraaz destek olduktan sonra hamile kalmak hatta çok büyük bir sorun olmdıkça hmleyken de çalışmak ama...Son 2 haftadır eşim sürekli istediğini belirtiyor.. Ne yapacağım bilmiyorum maddi olarak sıkıntı çekmekten korkuyorum galiba,yani nasıl karar veriliyor bu çocuk işine

Selamlar :) Maddiyat onemli bi unsur tabii ki bu konuda. Cunku bebek muthis mutlulugun yaninda ciddi bi maddi yukumlulugu de getiriyor. Buna elbette karar verecek olan ne kadar borcunuz var nasil odenir nasil olur diye esinizle tartismaniz gerek eger bende istiyorum diyorsaniz.
Anne olmak bence tamamen bi his. Ne yas, ne maddi durum, ne is guc hicbisey onemli degil isteyince. Diger unsurlari da dusunmek gerek evet ama isteyince bircok seye cozum bulunuyor bir sekilde. Ekonomik durumu esinizle bir ortaya dokup konusun tartisin derim daha net bi yol olur aklinizda.

canım maddiyatı düşünme herşey hallolur bende çok düşünüyordum oyüzden bebeğe karşı çıkıyordum hep eşim çok istiyordu sonrasında bi dünya sorunlarım varmış bebeğim olmuyor şimdi Allah herşeyi kararlıyor evladı verince kolaylığınıda veriyor bunaltmıyor inşşlh bebeğin hemencik olur Rabbim sıkıntılarınızıda giderir

Ben biraz fazla mı takıntılıyım ne bilemiyorum eşim bu konuda daha rahat ve teslimiyetçi..Bi kumbara yaparız biriktiririz olur yoluna girer hep bu şekilde...Biraz daha okuyayım buralardan bişeyler kendime de güvenim gelir belki

AMİİİN inşeallah cümlemizin sıkıntılarını gidersin Rabbim.. O korkudan sebep bikaç hafta önce gittim doktora smear testi istedi çok şükür birşey çıkmadı kan testi de yaptırdım tekrardan gitcem bu hafta.. Bide o tarafı var işte işin şimdi yapmıyım o durum düzelsin bunu alayım şunun ödemesi bitsin derken bi bakcam bambaşka imtihanlar.. Sonuç olarak aslında hep bişeylere koşturuyoruz..niye bu kadar korkmaktayım bilmiyorum.. işte dediğim gibi kendime güvenim gelir belki sizlerin sayesinde

inşşlh canım hiç korkma Allah yardım eder sen iste yeter ki

Günaydın kızlar.
Bugün boş günüm sabahtan temizlik yaptım. Şimdi hamile bir arkadaşımın canı lahana sarması çekmiş ama kokusundan pişiremiyor diye ona lahana sarması hazırlıyorum okul çıkışı uğrayıp alacak.
Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz. İnşallah hayırlı zamanda sizlerin de haberlerini alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…