canım ben 3 buçuk yıldır evliyim,29 yaşındayım,çalışıyorum.ilk yıllarda pek düşünmedim kredi borcumuz var azalsın diye.sonra tiroit kanseri teşhisi konuldu ameliyat oldum.2 defa atom tedavisi gördüm ve daha 2-3 ay önce ilaçların etkilerini vücudumdan atabildim.ama kilolar kaldıAMİİİN inşeallah cümlemizin sıkıntılarını gidersin Rabbim.. O korkudan sebep bikaç hafta önce gittim doktora smear testi istedi çok şükür birşey çıkmadı kan testi de yaptırdım tekrardan gitcem bu hafta.. Bide o tarafı var işte işin şimdi yapmıyım o durum düzelsin bunu alayım şunun ödemesi bitsin derken bi bakcam bambaşka imtihanlar.. Sonuç olarak aslında hep bişeylere koşturuyoruz..niye bu kadar korkmaktayım bilmiyorum..işte dediğim gibi kendime güvenim gelir belki sizlerin sayesinde
Ben biraz fazla mı takıntılıyım ne bilemiyorumeşim bu konuda daha rahat ve teslimiyetçi..Bi kumbara yaparız biriktiririz olur yoluna girer hep bu şekilde...Biraz daha okuyayım buralardan bişeyler kendime de güvenim gelir belki
haklısın galiba hamile kalmadan düşünerek sadece kendimiz kendimizi telaşe ediyoruz... Allah şifa versin, inşeallah biran önce kilolardan da kurtuluruz bi bakmışız 2016'da biz de bebiş taşırız...benden 2 yaşş küçük görümcem 2. bebeğini doğurdu, anlamadım maşaallahı var ne korku ne düşünce... Biz de bir gariplik var galibacanım ben 3 buçuk yıldır evliyim,29 yaşındayım,çalışıyorum.ilk yıllarda pek düşünmedim kredi borcumuz var azalsın diye.sonra tiroit kanseri teşhisi konuldu ameliyat oldum.2 defa atom tedavisi gördüm ve daha 2-3 ay önce ilaçların etkilerini vücudumdan atabildim.ama kilolar kaldı
şimdi düşünüyoruz hatta eşim benden daha istekli ama ben hala korkuyorum.ve emin olduğum tek şey var hamile kalmadan anne olmadan bu korku ve kararsızlık geçmeyecek
aynen canım hiç bir şeyi düşünmemek lazım.inşallah sağlıcakla hamile kalıp bebişleri alırız kucağımıza.eşimin kuzeni benden 8 yaş küçük 2.yi hamile.benim kuzenim daha 1 yıllık evli eşi benden 9 yaş küçük o da hamile.eee onları görünce hem diyorum geç mi kaldım hem kıskanıyorum da açıkçasıhaklısın galiba hamile kalmadan düşünerek sadece kendimiz kendimizi telaşe ediyoruz... Allah şifa versin, inşeallah biran önce kilolardan da kurtuluruz bi bakmışız 2016'da biz de bebiş taşırız...benden 2 yaşş küçük görümcem 2. bebeğini doğurdu, anlamadım maşaallahı var ne korku ne düşünce... Biz de bir gariplik var galiba
Gercekten cok huzurluydu Istanbul gibi bi yerdense orda buyutmek isterim cocugumu hem tertemiz hem guvenli. Oyle dusundum hep dolasirken.Merhabalar canim, ne guzel ne huzurludur S.Sebastian :) Cok iyi yapmissiniz.
Super vallaha ama diyetten ziyade beslenme tarzi haline getirin belki uzun vadede verirsiniz kilo ama kalici olur hamileykende oyle guzel devam edersiniz. Cok sevindim sizin adiniza :)
Hosgeldin cnm.Herkese merhabauzun zamandır aklıma takılan ne varsa uzaktan uzaktan üye olmadan foruma bakarak öğrenmeye çalıştım...Artık dedim bir üye olayım yardım alayım çünkü kafam karışık.. 1 yıllık evliyim biliyorum belki henüz çok yeni ama eşim de ben de çocuk istiyoruz..Yalnızz tabi ki daha borçlarımız var ve uzun süredir iş bulamıyorum..Aslında benim düşüncem hemen iş bulabilsem eşime biraaz destek olduktan sonra hamile kalmak hatta çok büyük bir sorun olmdıkça hmleyken de çalışmak ama...Son 2 haftadır eşim sürekli istediğini belirtiyor.. Ne yapacağım bilmiyorum maddi olarak sıkıntı çekmekten korkuyorum galiba,yani nasıl karar veriliyor bu çocuk işine
haklısın galiba hamile kalmadan düşünerek sadece kendimiz kendimizi telaşe ediyoruz... Allah şifa versin, inşeallah biran önce kilolardan da kurtuluruz bi bakmışız 2016'da biz de bebiş taşırız...benden 2 yaşş küçük görümcem 2. bebeğini doğurdu, anlamadım maşaallahı var ne korku ne düşünce... Biz de bir gariplik var galiba
Merhaba,hosgeldin aramiza. Ben de 2yillik evliyim. Ilk yilimda ayni senin gibi dusunuyordum ama bu benim bahanemmis simdi anliyorum. Bugunlerde de keskelerim var. Keske daha evvel planlasaydim, keske ilk ev almayi öncelik koymasaydim kendime diye.(ki daha ev de almadik)ben tamamen ice dusen hisse bagliyorum. Cocuk sahibi olma istegini icime Allah dusurdu. Rabbim kimseyi sinamasin,ama daha evvel bu kadar kuvvetli degildi muhtemelen erteledim. Elbette maddi yanini dusunuyor insan ama hamile kalip da is bulan,isinde terfi eden,agir iste calisirken cok daha rahat bir yere gecen bunun gibi nice mucizelere sahip yakin arkadaslarim var ki. Konu maddiyat degil bunu sonra farkediyor insan. Yine de hakkinizda hayirlisi :)Herkese merhabauzun zamandır aklıma takılan ne varsa uzaktan uzaktan üye olmadan foruma bakarak öğrenmeye çalıştım...Artık dedim bir üye olayım yardım alayım çünkü kafam karışık.. 1 yıllık evliyim biliyorum belki henüz çok yeni ama eşim de ben de çocuk istiyoruz..Yalnızz tabi ki daha borçlarımız var ve uzun süredir iş bulamıyorum..Aslında benim düşüncem hemen iş bulabilsem eşime biraaz destek olduktan sonra hamile kalmak hatta çok büyük bir sorun olmdıkça hmleyken de çalışmak ama...Son 2 haftadır eşim sürekli istediğini belirtiyor.. Ne yapacağım bilmiyorum maddi olarak sıkıntı çekmekten korkuyorum galiba,yani nasıl karar veriliyor bu çocuk işine
Y YESIMBOZ ogrendigim kadariyla lazer epilasyonun röntgen,ultrason gibi bilindik bir zarari yokmuş. Fakat kliniklerin bazisi sorumluluk almak istemeyip hamilelik doneminde seansin uygulanmasina izin vermiyor. Hamilelik planlarken ki donemde ise yumurtlama doneminden 1 hafta oncesi falan olmasin seansin. Kotu etkilemis olan kimseler var çünkü. Her ne kadar sadece kil koku hedef alinsa da her bünye farkli yumurtayi etkileyebiliyormus.
Benimde sağlık sigortam 5 ay beklemeli 1 ayı geçti bile. Zaman su gibi akıyor. 4 ayım kaldı kızlar :)
Yaa benim de işte ama ben burayı okudukça nasıl dayanacağım diye düşünüyorum! Böyle bi gaza geldim, hemen hamile kalasım varBenimde sağlık sigortam 5 ay beklemeli 1 ayı geçti bile. Zaman su gibi akıyor. 4 ayım kaldı kızlar :)
Benimde sağlık sigortam 5 ay beklemeli 1 ayı geçti bile. Zaman su gibi akıyor. 4 ayım kaldı kızlar :)
Yaa benim de işte ama ben burayı okudukça nasıl dayanacağım diye düşünüyorum! Böyle bi gaza geldim, hemen hamile kalasım var
yaaa benim eşim artık iyice dile getirir oldu bende ocakta deneriz dedim ama iş ciddiye binince beni bi heyecan sardıAhahaahaah ister misin herkes burdan gazi alip ocakta hamile kalsin
Kafam zaten karışıkTunaydiin kizlar
Super bir gun gecirin ins :)
Gercekten cok huzurluydu Istanbul gibi bi yerdense orda buyutmek isterim cocugumu hem tertemiz hem guvenli. Oyle dusundum hep dolasirken.
Evet aynen. Hamileyken de eger devam edebilirse esim benim icin cok iyi olur. Hem evde az yagli pisecek, hem tatli da almayiz.
Gerci ben hamileligin bana verdigi yetkiye dayanarak herseyi yemek simarmak istiyordum ama :)
Hosgeldin cnm.
ben senin dusuncen daha mantikli bana gore insallah hemen is bulabilirsin. Sonrasinda her sey cok daha rahat ve net olur sizin icin.
Ama baktigin zaman bizim icin de cok ideal bir zaman degil bebek icin. Cok istiyoruz artik beklemek istemiyoruz. :)
Bebekler eve hayriyla bereketiyle gelir
Ben de kafani karistirdim. :) kusura bakma
Bazen ben de planlayarak yanlış mı yapıyorum diye düşünmüyor değilim. Mayıs ayında hamile kalmak istiyorum da olacak mı olmayacak mı o bile belli değil. Sanki her şey bizim planımıza göre oluyor da... Bazı şeyler gerçekten kader, kısmet... Bence ikiniz de istiyorsanız en azından deneyin, eşin bu derece istiyorsa bir çaresini düşünmüştür elbet maddi açıdanÇünkü erkekler daha mantıksal hareketler ediyorlar, bizler gibi hadi anne/baba olalım diye duygularını mantığının önüne geçirmezler pek
yaaa benim eşim artık iyice dile getirir oldu bende ocakta deneriz dedim ama iş ciddiye binince beni bi heyecan sardı
Kafam zaten karışıksizden fikir ala ala bir yol bulcam inşeallah yarın bir görüşmem var bakalım hayırlısı o da olmazsa artık beklemenin bir anlamı yok
Amin inşeallah.. ya dimi sürekli bişeyleri öne atıyoruz o olsun bu olsun diye ama bazen sadece zaman kaybıMerhaba,hosgeldin aramiza. Ben de 2yillik evliyim. Ilk yilimda ayni senin gibi dusunuyordum ama bu benim bahanemmis simdi anliyorum. Bugunlerde de keskelerim var. Keske daha evvel planlasaydim, keske ilk ev almayi öncelik koymasaydim kendime diye.(ki daha ev de almadik)ben tamamen ice dusen hisse bagliyorum. Cocuk sahibi olma istegini icime Allah dusurdu. Rabbim kimseyi sinamasin,ama daha evvel bu kadar kuvvetli degildi muhtemelen erteledim. Elbette maddi yanini dusunuyor insan ama hamile kalip da is bulan,isinde terfi eden,agir iste calisirken cok daha rahat bir yere gecen bunun gibi nice mucizelere sahip yakin arkadaslarim var ki. Konu maddiyat degil bunu sonra farkediyor insan. Yine de hakkinizda hayirlisi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?