2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

canım ben 3 buçuk yıldır evliyim,29 yaşındayım,çalışıyorum.ilk yıllarda pek düşünmedim kredi borcumuz var azalsın diye.sonra tiroit kanseri teşhisi konuldu ameliyat oldum.2 defa atom tedavisi gördüm ve daha 2-3 ay önce ilaçların etkilerini vücudumdan atabildim.ama kilolar kaldı
şimdi düşünüyoruz hatta eşim benden daha istekli ama ben hala korkuyorum.ve emin olduğum tek şey var hamile kalmadan anne olmadan bu korku ve kararsızlık geçmeyecek

Tatlim esinle konustuysan ve esin bu konuda rahatsa demek ki o dusunmus tasarlamis bence sen akisina birak cok buyuk bi problem yoksa. Bazen haddinden fazla endiselenebiliyoruz ne olacak nasil olacak diye diye :)

haklısın galiba hamile kalmadan düşünerek sadece kendimiz kendimizi telaşe ediyoruz... Allah şifa versin, inşeallah biran önce kilolardan da kurtuluruz bi bakmışız 2016'da biz de bebiş taşırız...benden 2 yaşş küçük görümcem 2. bebeğini doğurdu, anlamadım maşaallahı var ne korku ne düşünce... Biz de bir gariplik var galiba

aynen canım hiç bir şeyi düşünmemek lazım.inşallah sağlıcakla hamile kalıp bebişleri alırız kucağımıza.eşimin kuzeni benden 8 yaş küçük 2.yi hamile.benim kuzenim daha 1 yıllık evli eşi benden 9 yaş küçük o da hamile.eee onları görünce hem diyorum geç mi kaldım hem kıskanıyorum da açıkçası

Tunaydiin kizlar
Super bir gun gecirin ins :)

Gercekten cok huzurluydu Istanbul gibi bi yerdense orda buyutmek isterim cocugumu hem tertemiz hem guvenli. Oyle dusundum hep dolasirken.
Evet aynen. Hamileyken de eger devam edebilirse esim benim icin cok iyi olur. Hem evde az yagli pisecek, hem tatli da almayiz.
Gerci ben hamileligin bana verdigi yetkiye dayanarak herseyi yemek simarmak istiyordum ama :)

Hosgeldin cnm.
ben senin dusuncen daha mantikli bana gore insallah hemen is bulabilirsin. Sonrasinda her sey cok daha rahat ve net olur sizin icin.
Ama baktigin zaman bizim icin de cok ideal bir zaman degil bebek icin. Cok istiyoruz artik beklemek istemiyoruz. :)
Bebekler eve hayriyla bereketiyle gelir
Ben de kafani karistirdim. :) kusura bakma

Bazen ben de planlayarak yanlış mı yapıyorum diye düşünmüyor değilim. Mayıs ayında hamile kalmak istiyorum da olacak mı olmayacak mı o bile belli değil. Sanki her şey bizim planımıza göre oluyor da... Bazı şeyler gerçekten kader, kısmet... Bence ikiniz de istiyorsanız en azından deneyin, eşin bu derece istiyorsa bir çaresini düşünmüştür elbet maddi açıdan Çünkü erkekler daha mantıksal hareketler ediyorlar, bizler gibi hadi anne/baba olalım diye duygularını mantığının önüne geçirmezler pek

Merhaba,hosgeldin aramiza. Ben de 2yillik evliyim. Ilk yilimda ayni senin gibi dusunuyordum ama bu benim bahanemmis simdi anliyorum. Bugunlerde de keskelerim var. Keske daha evvel planlasaydim, keske ilk ev almayi öncelik koymasaydim kendime diye.(ki daha ev de almadik)ben tamamen ice dusen hisse bagliyorum. Cocuk sahibi olma istegini icime Allah dusurdu. Rabbim kimseyi sinamasin,ama daha evvel bu kadar kuvvetli degildi muhtemelen erteledim. Elbette maddi yanini dusunuyor insan ama hamile kalip da is bulan,isinde terfi eden,agir iste calisirken cok daha rahat bir yere gecen bunun gibi nice mucizelere sahip yakin arkadaslarim var ki. Konu maddiyat degil bunu sonra farkediyor insan. Yine de hakkinizda hayirlisi :)

Y YESIMBOZ ogrendigim kadariyla lazer epilasyonun röntgen,ultrason gibi bilindik bir zarari yokmuş. Fakat kliniklerin bazisi sorumluluk almak istemeyip hamilelik doneminde seansin uygulanmasina izin vermiyor. Hamilelik planlarken ki donemde ise yumurtlama doneminden 1 hafta oncesi falan olmasin seansin. Kotu etkilemis olan kimseler var çünkü. Her ne kadar sadece kil koku hedef alinsa da her bünye farkli yumurtayi etkileyebiliyormus.

Hmm anladim canim benim asagi yukari son 2-3 seansim kaldi insallah biter o zamana kadar risk olmaz. Cok tesekkurler bilgilendirme icin. hemen randevu alayim aklimdayken

Benimde sağlık sigortam 5 ay beklemeli 1 ayı geçti bile. Zaman su gibi akıyor. 4 ayım kaldı kızlar :)

Benimde sağlık sigortam 5 ay beklemeli 1 ayı geçti bile. Zaman su gibi akıyor. 4 ayım kaldı kızlar :)
Yaa benim de işte ama ben burayı okudukça nasıl dayanacağım diye düşünüyorum! Böyle bi gaza geldim, hemen hamile kalasım var

Evet yaa bak ne zaman dogum kontrol hapini birakip folik asite baslayayim doktorum 3-4 ay bekle diyor diyordum ilaci birakali 2 ay olmus bile. Hakikaten zaman su gibi akip geciyor uzaktan bu bakinca... :)

Kafam zaten karışık sizden fikir ala ala bir yol bulcam inşeallah yarın bir görüşmem var bakalım hayırlısı o da olmazsa artık beklemenin bir anlamı yok

Bide o var tabii dimi bakalım şıp diye olacak mı yarın ki iş görüşmem olumlu sonuçlanmazsa fazla düşünmeden deniyim diye kendim kendimle konuştum bugün çokça o değil de forumdakileri okudukça da bi heveslendim

yaaa benim eşim artık iyice dile getirir oldu bende ocakta deneriz dedim ama iş ciddiye binince beni bi heyecan sardı

Ya sorma durum ayni. Dun dedi ki Subat 7 de 4 ay olacak degil mi doktorun korunun dedigi. Evet dedim tamam yani 2 ay kaldi, peki sonraki ilk yumurtlama zamani ne zaman dedi. Ayyy sok oldum sapsal yaa bu kadar seyi ne ara ogrendin sende bana soruyosun Elim ayagim bir titremesin mi
Is ciddiye binince bende heyecanlandim korkuyorum da ne yalan soyleyeyim.

Amin inşeallah.. ya dimi sürekli bişeyleri öne atıyoruz o olsun bu olsun diye ama bazen sadece zaman kaybı sanki annem bana hamile kalmadan oturup düşündü bu çocuk ne yicek ne içecek eve sığcak mı diye tek odada gayet de iyi büyüdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…