2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

allahım ya ilahi güldürdün beni
pazar gününden beri var ya 5 kere karar değiştirdim yok ben bakamam yok yok bakarım nolcak kimler kimler bakıyo yok ben o sorumluluğu alamam yaa alırım nolcak
akşam doğacak yeğenime hediye bakmaya gideceğim onun için bile heyecanlandım
yok yok olmuşum galiba ben demi gerçi bir de kilo verebilseydim çok hoş olacaktı

Ay cok hossun yaa :) Bende de var o gel git. Ben bakarim neden bakamayayim kimler bakiyo anne oluyo mis gibi diyorum bi bebek gorunce de 'Enee bu cok kucuk nasil bakcam kesin kirarim kolunu bacagini' diyorum.

Cok heyecanli yaa kiyafet dolabimin bi yerini bosalttim buraya aldikca esya koyariz diye sonra kendi kendime guldum 'hani bakamiyodun ne oldu?' diye. Ay resmen sizofren olduk iyi mi

sürekli karar değiştiren bi ben sanıyodum rahatladım şuan ben önceden dukan diyetiyle 33 kilo vermiştim evlendikten sonra aldım haliyle ama birdaha dukan falan yapmam..hamilelikten önce sağlıklı böyle değerleri etkilemeyecek bir diyet var mı? dukan diyeti protein ağırlıklı olduğu için sonradan sorunlar yaşattı bana

Oy masallaah yaa 33 kilo mu verdin?
Haklisin dukan yapma bencede hamilelik oncesi.
Kac yasindasin boyun kilon kac fiziksel aktivite durumu nedir? Diyetisyen destegi almistim bi donem eger benzerse vucutlarimiz yardimci olabilirim. Listeyi her hafta duruma gore guncelledigi icin icim rahat bi sekilde onerebilirim.

boyum 168 şuan 78 kiloyum.sıradan haftada bikaç gün yürüyüş yapıyorum suan ama..hırslıyımdır diyete başlayınca en ufak kaçamak da yapmam sporda yaparım...ama özellikle squat falan yapmam lazım benim üstümde göbeğimde hiç fazlalığım yok bütün yediğim basenimde toplanıyor işin kötüsü alırken oraya hemen alıyorum da verirken yine direk üstümden gidiyor çok sinir bozucu

ben zaten oldum olası kimsenin bebeğini ay canım yerim seni diye ssevip mııncıklamamışımdır bugüne kadar bi yeğenlerimi belki şimdi hayali bile değişik geliyo.
aynen kimler ne pasaklı ilgisizler bakıyo ben neden bakamayım diyorum sonra doğum yapmışım bebeğim evde hayal kuruyorum yok yok ben bakamam diyorum ama bir taraftanda olsun istiyorum
canım ben 2.5 yıl önce bir ara denemeye kalktım dukan diyetini o ara tiroit kanseri olduğum çıktı ortaya ameliyat falan oldum o dönem sanki dukan diyeti tetikledi gibi bir yargı oluştu bende o gün bugündür bir daha hiiiç işim olmadı onla :)
karatay diyetini denedim birkaç ay önce 4 günde 2,5kilo vermiştim ama onuda en fazla 1 hafta yapabildim

ayy doğrudur canım kistle ilgili konuşmuşuzdur:)
ya bana bir doktor 2 ay bekle ilacın etkisi gecsin dedi.bende bu ay bekledim bir dahaki reglden sonra baslıcam.kendi doktorum etkisi gecer hemen dedi gerceten de agrılı bir regl gecirdim ama bakalım aralık sonu gibi baslayacam denemye

ne yapsam bir döner bıçağım olsa su basenlerimi kessem hiçbişeyim kalmayacak

Ahahaahaah ister misin herkes burdan gazi alip ocakta hamile kalsin

ayy çok güldüm ya ama yok canım henüz ben almayayım size başarılar diliyorum

Hadi bakalım inşallah olumlu sonuç alırsın Karar vermeni kolaylaştırır. Kendi kendine de konuşan tek sen değilsin bence hepimiz o haldeyiz saçma sapan hayaller kuruyorum sürekli

inşeallah hayırlısı bakalımartık hamileyim kısmına geçince bir boyut daha atlanıyor galiba

Aaa benim onceki halimle aynisin o yuzden bi sorun olacagini sanmam kaldi ki bana verdigi menuler cok normal cok dengeli idi. Sana makul gelirse bir bak ornek olur en azindan,

Sabah
1 yumurta bol yesillik ve 1 dilim ekmek/ Beyaz peynir 1 dilim ekmek bol yesillik domates salatalik/

Ara
meyve ya da 1 yemek kasigi kuru uzum

Ogle
Ton balikli salata ve corba /sebze yemegi corba ve yogurt/ et ya da tavuk ve salata

Ara
meyve

Aksam
corba 1 dilim ekmek yogurt salata/ et yemegi 1 dilim ekmek/sebze yemegi ve 1 dilim ekmek

Haftanin 3 gunu 45 dk yuruyusle baslamami onermisti.

@yisilm inşallah iş görüşmn iyi gecer ama gecmezse de ikinizde istiyorsanız bence beklemeyin.çünkü plan yapmak her zaman iyi olamayabiliyor.sağlığın iyiyken daha cok gecıktırme bence

aaaaa gayet iyiymiş üstelik sürekli alınabilecek şeyler bazı diyetler gerçekten gereksiz masrafa sokuyor insanı..ben bunu kaydettim şimdi güzelce tartılayım derin nefes alayım yarın bi plan çizeyim kafamda başlayabilirim buna gayet iyi...başlayınca devamı için yazarım olur mu?

@yisilm inşallah iş görüşmn iyi gecer ama gecmezse de ikinizde istiyorsanız bence beklemeyin.çünkü plan yapmak her zaman iyi olamayabiliyor.sağlığın iyiyken daha cok gecıktırme bence
haklısın fazla beklemicem inşeallah yarın ki duruma göre artık ufak ufak şu paranoyaklığı bir atacağım üstümden

Evet evet diyetisyenim dunyalar tatlisi bi kadin kendisi de 120 kilodan 60 kiloya dusmus bir insan diyetisyenlik oncesi :) Zaten insanlara gereksiz listeler, pahali oneriler verdikleri icin diyetisyen olmaya karar vermis. Dilara Karaca eger arastirmak istersen.
Kesinlikle ne zaman istersen buradayim hep destek tam destek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…