aynen canım o zaman görmezden gelirler..Ay o milleti de dovcem hee bi gun... Ne sacma insanlar yahu. hamile olsan yer bile vermezsler ama...
benimde deriiiiinn bir nefes alıp artık plan program yapıp diyete ve spora başlamam lazım en azından ocağa kadar ne kadar verirsem o bile karaaaaa gayet iyiymiş üstelik sürekli alınabilecek şeyler bazı diyetler gerçekten gereksiz masrafa sokuyor insanı..ben bunu kaydettim şimdi güzelce tartılayım derin nefes alayım yarın bi plan çizeyim kafamda başlayabilirim buna gayet iyi...başlayınca devamı için yazarım olur mu?
Aynı durumdayız valla ama ben irade gösterip uyamıyorum işte maalesef. Bu işin tek yolu diyetisyen gibi duruyor.. Y YESIMBOZ 'un verdigi diyet menusu de gayet makul gorunuyor ama iste acaba devam ettirebilir miyim diye hep kendimi sorguluyorumbenimde deriiiiinn bir nefes alıp artık plan program yapıp diyete ve spora başlamam lazım en azından ocağa kadar ne kadar verirsem o bile kar
valla daha önce 2 diyetisyene gittim ama hiç bir faydalarını görmedim en iyisi kendini tanımak,iradeli olmak ve düzenli spor yapmak hoş ben yapabiliyor muyum hayır
şu yoğurt limon pulbiber yiyomuşsun yatmadan yağları yakıyomuş 2 hafta devam ediyormuşsun onu merakettim bir denesek mi? artı bu d,iyetle yapsak baya etkisi olabilir bencebenimde deriiiiinn bir nefes alıp artık plan program yapıp diyete ve spora başlamam lazım en azından ocağa kadar ne kadar verirsem o bile kar
olabilir aslında duydum onu bir kere denedim çok ekşi geldi bir daha yapmadım ama ölçüyü yanlış koymuş olabilirimşu yoğurt limon pulbiber yiyomuşsun yatmadan yağları yakıyomuş 2 hafta devam ediyormuşsun onu merakettim bir denesek mi? artı bu d,iyetle yapsak baya etkisi olabilir bence
Ben de eşin eğer bu kadar istekliyse bir planı vardır diye düşündüm. Gerçekten genelde erkekler daha mantıklı hareket ediyor illa ki kafalarında tasarlıyor.Bide o var tabii dimi bakalım şıp diye olacak mıyarın ki iş görüşmem olumlu sonuçlanmazsa fazla düşünmeden deniyim diye kendim kendimle konuştum bugün çokça o değil de forumdakileri okudukça da bi heveslendim
şu yoğurt limon pulbiber yiyomuşsun yatmadan yağları yakıyomuş 2 hafta devam ediyormuşsun onu merakettim bir denesek mi? artı bu d,iyetle yapsak baya etkisi olabilir bence
Benim de hep göbekDeneyin bence. Ben o kür ile göbek çevremde ciddi incelme yaşadım :)
canım ne ölçüde karıştırdın benim yaptığım bir kase yoğurt yarım limon 1 tatlı kaşığı acı kırmızı biberdiDeneyin bence. Ben o kür ile göbek çevremde ciddi incelme yaşadım :)
canım ne ölçüde karıştırdın benim yaptığım bir kase yoğurt yarım limon 1 tatlı kaşığı acı kırmızı biberdi
Bunu da attim cebe o halde bi deneyelim bakalim :) peki kilo olarak kac kilo verdin canim bu kürle?Canım ben 3 yemek kaşığı yoğurt 1 tatlı kaşığı pul biber ve yarım limona yakın limonun suyunu koyuyorum.
hemen hemen aynı ölçülerimiz ama bana ekşi geldi zor yedimCanım ben 3 yemek kaşığı yoğurt 1 tatlı kaşığı pul biber ve yarım limona yakın limonun suyunu koyuyorum.
Bunu da attim cebe o halde bi deneyelim bakalim :) peki kilo olarak kac kilo verdin canim bu kürle?
hemen hemen aynı ölçülerimiz ama bana ekşi geldi zor yedim
Bir yandan da diyete devam ediyordum tam kilo durumu bilmiyorum. Ama ciddi incelme oldu bu süreçte gelinlikçim 3 kez belimi daraltmıştı.
belki bir kaç sefer yersem alışırım..Ben bayıldım ya. Diyet için yapıyor olmasam dibini ekmekle sıyıracaktım :)
Ben aranizdan kilomla siyriliyorum. 1.65boyum 50kiloyum. Normal aslinda ama yakin cevrem sen hamile kalsan bebek sirtina buyucek diye dalga geciyorSpora ben de baslicam ama bu doguma yardimci olur umidiyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?