2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

benimde deriiiiinn bir nefes alıp artık plan program yapıp diyete ve spora başlamam lazım en azından ocağa kadar ne kadar verirsem o bile kar

benimde deriiiiinn bir nefes alıp artık plan program yapıp diyete ve spora başlamam lazım en azından ocağa kadar ne kadar verirsem o bile kar
Aynı durumdayız valla ama ben irade gösterip uyamıyorum işte maalesef. Bu işin tek yolu diyetisyen gibi duruyor.. Y YESIMBOZ 'un verdigi diyet menusu de gayet makul gorunuyor ama iste acaba devam ettirebilir miyim diye hep kendimi sorguluyorum

valla daha önce 2 diyetisyene gittim ama hiç bir faydalarını görmedim en iyisi kendini tanımak,iradeli olmak ve düzenli spor yapmak hoş ben yapabiliyor muyum hayır
2 gün dikkat etsem 3.günü eklemeden 2. gün akşam bozuluyor

şu yoğurt limon pulbiber yiyomuşsun yatmadan yağları yakıyomuş 2 hafta devam ediyormuşsun onu merakettim bir denesek mi? artı bu d,iyetle yapsak baya etkisi olabilir bence

şu yoğurt limon pulbiber yiyomuşsun yatmadan yağları yakıyomuş 2 hafta devam ediyormuşsun onu merakettim bir denesek mi? artı bu d,iyetle yapsak baya etkisi olabilir bence
olabilir aslında duydum onu bir kere denedim çok ekşi geldi bir daha yapmadım ama ölçüyü yanlış koymuş olabilirim

Yeşim ne güzelmiş listen. Hem aç da kalmaz insan.
Benim eşime verdiği liste kadının biraz acımasız geldi. Ara öğünler badem veya yoğurt.
Tatlı ihtiyacını yüzde 80-90 çikolatalı tablet çikolatalardan karşıla dedi kahvenin yanında vs.

Ben de eşin eğer bu kadar istekliyse bir planı vardır diye düşündüm. Gerçekten genelde erkekler daha mantıklı hareket ediyor illa ki kafalarında tasarlıyor.
İnşallah iş görüşmen iyi geçer istediğin gibi bir işin olur. Ama olur da olmazsa belki de böylesi daha iyidir hamileliğin ve sonraki birkaç ayda sadece bebeğine konsantre olabilirsin. Bu da çoğu insanın elde edemediği bir şans sonuçta bakınca

canım ne ölçüde karıştırdın benim yaptığım bir kase yoğurt yarım limon 1 tatlı kaşığı acı kırmızı biberdi

Canım ben 3 yemek kaşığı yoğurt 1 tatlı kaşığı pul biber ve yarım limona yakın limonun suyunu koyuyorum.

Canım ben 3 yemek kaşığı yoğurt 1 tatlı kaşığı pul biber ve yarım limona yakın limonun suyunu koyuyorum.
Bunu da attim cebe o halde bi deneyelim bakalim :) peki kilo olarak kac kilo verdin canim bu kürle?

Bunu da attim cebe o halde bi deneyelim bakalim :) peki kilo olarak kac kilo verdin canim bu kürle?

Bir yandan da diyete devam ediyordum tam kilo durumu bilmiyorum. Ama ciddi incelme oldu bu süreçte gelinlikçim 3 kez belimi daraltmıştı.

Ben aranizdan kilomla siyriliyorum. 1.65boyum 50kiloyum. Normal aslinda ama yakin cevrem sen hamile kalsan bebek sirtina buyucek diye dalga geciyor Spora ben de baslicam ama bu doguma yardimci olur umidiyle.

Ben aranizdan kilomla siyriliyorum. 1.65boyum 50kiloyum. Normal aslinda ama yakin cevrem sen hamile kalsan bebek sirtina buyucek diye dalga geciyor Spora ben de baslicam ama bu doguma yardimci olur umidiyle.

Kesinlikle yardımcı olur. Spor = sağlık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…