Canın istiyosan benden biraz kilo takviyesi yapabilirizBen aranizdan kilomla siyriliyorum. 1.65boyum 50kiloyum. Normal aslinda ama yakin cevrem sen hamile kalsan bebek sirtina buyucek diye dalga geciyorSpora ben de baslicam ama bu doguma yardimci olur umidiyle.
Ne güzelBen aranizdan kilomla siyriliyorum. 1.65boyum 50kiloyum. Normal aslinda ama yakin cevrem sen hamile kalsan bebek sirtina buyucek diye dalga geciyorSpora ben de baslicam ama bu doguma yardimci olur umidiyle.
Ayni seyi ben de düşünmüştüm :)
ya bende bır ara denedm ama düzenli yapamadım faydası da olmadı sanırım o yuzdenDeneyin bence. Ben o kür ile göbek çevremde ciddi incelme yaşadım :)
boşver kal hemen hamile :)Yaa benim de işte ama ben burayı okudukça nasıl dayanacağım diye düşünüyorum! Böyle bi gaza geldim, hemen hamile kalasım var
Yok canım, o büyük riskboşver kal hemen hamile :)
Yeşim ne güzelmiş listen. Hem aç da kalmaz insan.
Benim eşime verdiği liste kadının biraz acımasız geldi. Ara öğünler badem veya yoğurt.
Tatlı ihtiyacını yüzde 80-90 çikolatalı tablet çikolatalardan karşıla dedi kahvenin yanında vs.
Ayni seyi ben de düşünmüştüm :)
yarın başlıcam inşeallah ama evdeki yoğurt light değil illa light mı olması lazım acabaaaDeneyin bence. Ben o kür ile göbek çevremde ciddi incelme yaşadım :)
yarın başlıcam inşeallah ama evdeki yoğurt light değil illa light mı olması lazım acabaaa
merhaba kızlar ben 22 yaşındayım 3 aylık evliyim bebek konusunda kararsızım bir yandan hevesleniyorum bir yandan erken diyorum fikir verirseniz çok sevinirim yaşım küçük mü biraz daha evliliğin tadını mı çıkarmalıyım yoksa genç anne mi oluyum :)
Ben hiç light yoğurt ile yapmadım :)
yaaa ben hep light yaptım faydası olmadı ondan mı ki:)Ben hiç light yoğurt ile yapmadım :)
1 yıl olacak tanışalıGenç annelik muhtemelen çok güzel bir şeydir ama ne kadar zamandır birliktesiniz? Birbirinize alıştıysanız neden olmasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?