2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Ben aranizdan kilomla siyriliyorum. 1.65boyum 50kiloyum. Normal aslinda ama yakin cevrem sen hamile kalsan bebek sirtina buyucek diye dalga geciyor Spora ben de baslicam ama bu doguma yardimci olur umidiyle.
Canın istiyosan benden biraz kilo takviyesi yapabiliriz
Spor olarak bence yürüyüş en iyisi hem hamilelikte de devam edebilirsin

Ben aranizdan kilomla siyriliyorum. 1.65boyum 50kiloyum. Normal aslinda ama yakin cevrem sen hamile kalsan bebek sirtina buyucek diye dalga geciyor Spora ben de baslicam ama bu doguma yardimci olur umidiyle.
Ne güzel
Spor da yaparsan güçlenirsin hem bedenini hazırlamış olursun. Bence spora hamilelik esnasında da devam etmek önemli

Ben kürü hazırlayıp az önce yedim, tadı gayet güzeldi bence
Faydasını görmek için 2 hafta devam etmek gerekiyormuş en az. Bakalım neler olacak

Evet canim ben sadece ilk 3-4 gun zorlanmistim sonra miden de bedenin de beynin de alisiyor bu duzene. Hala da bu sekilde dengeli besleniyorum haftada 1 gun izin veriyorum sevdigim bir sey icin :)

merhaba kızlar ben 22 yaşındayım 3 aylık evliyim bebek konusunda kararsızım bir yandan hevesleniyorum bir yandan erken diyorum fikir verirseniz çok sevinirim yaşım küçük mü biraz daha evliliğin tadını mı çıkarmalıyım yoksa genç anne mi oluyum :)

Genç annelik muhtemelen çok güzel bir şeydir ama ne kadar zamandır birliktesiniz? Birbirinize alıştıysanız neden olmasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…