2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

1 yıl olacak tanışalı

boza ya katiliyorum birbirinizi iyi tanidiginiza inaniyorsaniz, guveniyorsaniz karar verin. Onemli olan birlikte oldugunuz insana 'bi omur her durumda benim yol arkadasim cocugumunda babasi olur' demeniz gerek. Yoksa zaman mekan durum hic onemli degil bence.

haklısın bu dediklerinin hepsi için eşime güvenip inanıyorum ben

sende genç anne olacaksın galiba canım ne kadarlık evlisin

Selam kızlar :)
Yumurtlama zamanim. Bu ay olur belki.
Gerci hala dogum kontrolu tam vucudumdan atamadim gibi duzensiz reglim. 21 gunde bir, bazen 5 haftada bir. Jinekologa gidecegim randevu alip bugun alayim hatta.
Normal mi bilmiyorum ama panik oldum biraz bu d kontrol hapi ile ilgili kotu seyler okudum.

Sizler nasilsiniz

Sartlar elveriyorsa ikiniz de istiyorsaniz yapin.
Ama biriniz bile tereddutteyse daha yasin cok genc zaten mutlaka cocuga da zaman gelir. :)
Onemli olan kac yillik evli oldugun degil ki kendini hazir hissedip hissetmemek.. :)

Evet canim ben sadece ilk 3-4 gun zorlanmistim sonra miden de bedenin de beynin de alisiyor bu duzene. Hala da bu sekilde dengeli besleniyorum haftada 1 gun izin veriyorum sevdigim bir sey icin :)
İzin olayi iyiymis. Oyle yapmak lazim zaten. Bir gunu buna ayirdigini bilmek obur gunleri kolaylastiriyordur. :)

Bende 25 yasindayim bazen benim de gel gitlerim oluyor erken mi acaba diye ama burda hep konustugumuz bir konu var o duyguyu bilmedigimiz icin hicbi zaman tam olarak emin olamayiz. Guveniyorsak inaniyorsak en onemlisi de istiyorsak akisina birakmak gerek bence :)

Sen icini ferah tut canim kadin bunyesi havadan nem kapan cinsten. Ben bi usuteyim o ay nasil agri cekiyorum anlatamam. Soguk havadan tutta strese kadar herbisey etkiliyo mubaregi O yuzden sen sikma guzel canini duzene girer yine de bi git kontrolune icin rahat etsin.

Is guc kosturmacayla gunler geciyo vallaha bugun esimin dogum gunu aksama cok guzel bi sofra hazirlayip basabasa kutlamayi dusunuyorum

Kismetse oyle olacak bakalim :) 25 yasindayim 1,5 senelik evliyim. Esimi 7 yildir taniyorum en yakin arkadaslarimdan biriydi
Aa sizde ne kadar uzun zamandir tanisiyormussunuz. Universiteden beri herhalde :)

Nice mutlu seneler hep birlikte saglikli mutlu insallah canim. Guzelce kutlayin belki bir yil sonra mucizeniz de sizinle olur. :)
Haklisin dogru soyluyorsun ya. Gene de merak ediyorum aslinda hicbir sey cikmasa da daha once.

Lise sondan beri :) Cok tesadufi tanistik yakin arkadas olduk 1-1,5 sene sonra acilabildik anca
Coook cok tesekkurler canim benim hayali bile cok heyecan veriyo kipir kipir oluyo icim :)
Sen kotu dusunme hicbiseycik olmaz. Havalar berbat heryer mikrop soguk heryerden bisi kapabiliyoruz gonlunu ferah tut

Biz de unide tanismistik ne guzel gunlerdi nasil cabuk gecti.
Aldim randevu ins bisiy yoktur bosuna endiselenmisimdir :)
Belki hamileligi cok kafama taktikca adetim de duzensizlesiyo
Bilemedim...
Yesim esin senin check up oldu mu? Sperm sayisi hareketliligi vs. Yaptiricak diyordun sanki merak ettim

Canım merb. Sukur iyidir. Ben doktoruna danismistim bu konuyu. 21 günden az, 37 günden çok olursa arası bi problem olabilir demişti. :)

Ne guzel yaa hatirlayinca gulumsuyor insan, nereden nereye... :) (Masallah)
Belki de psikoloji de buyuk bir etken.
Evet tatlim esim de check up yaptirdi benimle beraber. Onun tahlillerine spermiyogramda ekletmistik. Cok sukur bi sorun cikmadi hareketlilikte sayida falan.

Canım merb. Sukur iyidir. Ben doktoruna danismistim bu konuyu. 21 günden az, 37 günden çok olursa arası bi problem olabilir demişti. :)
Hap kullanırken düzenliydi ya çok
Böyle olması tuhaf geliyor şimdi ama haklısın
Sevindim ne güzel ikinizde de bi problem yok :) İnş fazla beklemezsiniz...

Sartlar elveriyorsa ikiniz de istiyorsaniz yapin.
Ama biriniz bile tereddutteyse daha yasin cok genc zaten mutlaka cocuga da zaman gelir. :)
Onemli olan kac yillik evli oldugun degil ki kendini hazir hissedip hissetmemek.. :)
aslında evlenmeden önce en az bir yıl sonra diyodum ama şimdi istiyorum sanırım

bende akışına bırakıyorum o zaman :)

kızlar bizde lise 1den beri beraberiz eşimle yaniii 12 yıl bitti:) çok güzel benim gibi olanlarla aynı heyecanları paylaşmak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…