2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

haklısın bu dediklerinin hepsi için eşime güvenip inanıyorum ben
canım güveniyorsan iyi tanıyorsanız birbirnizi bence cok zaman kaybetme erken anne olmak güzeldir sanırım.27 bitti benim ve cikolata kistlerim var
zaman aleyhimize işliyor yani anlayacağın

Hap kullanırken düzenliydi ya çok
Böyle olması tuhaf geliyor şimdi ama haklısın

Sevindim ne güzel ikinizde de bi problem yok :) İnş fazla beklemezsiniz...

Cok sukur canim bakalim insallah :) Hic sorun olmasa da 1 yila kadar olmamasi normal diyor doktorlar.Hayirlisi diyoruz.

canım güveniyorsan iyi tanıyorsanız birbirnizi bence cok zaman kaybetme erken anne olmak güzeldir sanırım.27 bitti benim ve cikolata kistlerim var
zaman aleyhimize işliyor yani anlayacağın
güveniyorum canım bende erken daha iyi gibi düşünüyorum senin için üzüldüm canım en kısa zaman da iyileşir hamilelik haberini alırsın inşallah canım

Sonra bizim gibi 30larda tanışırsanız kaçan zamanı telafi etmek için koştura koştura ama ayrı bi heyecanla yaşanıyor hayat :)
Şuan biz de öyleyiz ama inanır mısın
Sanki hiçbir şey yapamamışız gibi her etkinliğe her heyecana atılıyoruZ
Acaba 30 lu yaşların verdiği bir şey mi bu :)

Şuan biz de öyleyiz ama inanır mısın
Sanki hiçbir şey yapamamışız gibi her etkinliğe her heyecana atılıyoruZ
Acaba 30 lu yaşların verdiği bir şey mi bu :)

Ben yaştan ziyade birbirimizi geç bulmaya yoruyorum :) açık kapatma çabası işte :) Gezeceğimizi gezdik gerisini Bebek'le de yaparız inşallah dedik :)

Ben yaştan ziyade birbirimizi geç bulmaya yoruyorum :) açık kapatma çabası işte :) Gezeceğimizi gezdik gerisini Bebek'le de yaparız inşallah dedik :)

Ne guzelsiniz ya, insanin sevdigi, inandigi, asik oldugu insani bulup her ani heyecanla onunla gecirmek istemesi... ne mutlu

Günaydınn kızlar nasılsınız ozledim sizi uzun zamandır buraya gıremıyordum nasıl gıdıyor hazırlıklar

Gunaydiiin:)
Vallaha kontrollerden sonra su anda tek hazirlik zihnen o da biraz zor Sen nasilsin nasil gidiyor?

Zihnen hiç birzaman tam olarak hazır olamazsınız kızlar sız ıcınızden ıstıyormusunuz artık bebebklere baktıgınızda ıcınız gıdıyormu gıdıyorsa tamam ıste zamanı gelmıs demektır. Hiç bir zaman cunku tam olarak ınsan kendını hazır hıssedemıyor oyuzden akısına bırakın Hayırlısı ne zaamansa ınsallah Allah ozaman herkese verır gerccekten.

Bende ıyıyım canım bugun 6+5 olduk cok sukur benım mıde bulantım olmuyor tek sıkıntım kasık agrılarım okadar oonun harıcınde cok rahat gecıyor cok sukur.İnşallah sizinde cok yakında göbüşleriniz bebişlerle dolar

Yaa ben tam o moddayım işte, cocuklara bakınca icim gidiyor, bi de burayı da okudukca hevesleniyorum
Mayısa kadar beklemem gerekiyor ama nasıl gececek bilmiyorum. Onun dısında kilo vermeye calısıyorum ama onu da beceremiyorum :)

Dogru soyluyosun tamamen katiliyorum ama ne kadar bu fikre alisirsam o kadar iyi diye dusunuyorum :)

Oyyy masallah yaaa ne guzel. Saglikla huzurla buyuyun insallah. Kalp atislari duyulcak galiba yakindaa. Cok agrin oluyor mu? Regl agrisi gibi mi?

Yaaa sorma dun alisveris merkezinde dunyalar guzeli bi bebek gorduk esimle bakakalmisiz agzimiz acik guluyoruz sonra gozgoze geldik tamam dedim gercekten zamani gelmis

Yaaa sorma dun alisveris merkezinde dunyalar guzeli bi bebek gorduk esimle bakakalmisiz agzimiz acik guluyoruz sonra gozgoze geldik tamam dedim gercekten zamani gelmis
Evet ya insanın duygularında ciddi bir değişim oluyor. Ben önceden çevremde pek bebek/çocuk olmadığından yeni bi bebek görünce de "ee ne var yani bebek işte" modunda olurdum :))) Şimdi ise hangi bebeği görsem bi sevesim geliyor "yaa ne kadar tatlı" diye atlıyorum direkt

Hahaha kesinliklee. Bi de bu ara algida secicilik sanirim herkes bebekle geziyomus gibi geliyo Bi de cok ufaklar yaaa o nasil buyuyecek oyle :))

Hahaha kesinliklee. Bi de bu ara algida secicilik sanirim herkes bebekle geziyomus gibi geliyo Bi de cok ufaklar yaaa o nasil buyuyecek oyle :))

Benim çevremdeki çoğu arkadaşım ya hamile ya da yeni doğum yaptı. Zaten ben de onları gördükçe bu hale geldim :) Çevremde 3 aylıktan 1.5 yaşına kadar boy boy bebek/çocuk var Cidden ilk doğduklarında minicik oluyorlar ama her geçen gün büyüyorlar, sen farkına bile varmıyorsun :)

aynı canım bende cevremde herkes ya hamile ya doğum yaptı.annem iyi sen daha otur dıyor bana
bende artık oturmamaya karar verdim o yüzden bir de sağlık acısından da riskli bir durum olunca.ama bizde eşimle bakıyorumm çocukları sevmeye onlara bakmaya uzaktan uzaktan basladık bu hoşuma gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…