canım güveniyorsan iyi tanıyorsanız birbirnizi bence cok zaman kaybetme erken anne olmak güzeldir sanırım.27 bitti benim ve cikolata kistlerim varhaklısın bu dediklerinin hepsi için eşime güvenip inanıyorum ben
Hap kullanırken düzenliydi ya çok
Böyle olması tuhaf geliyor şimdi ama haklısın
Sevindim ne güzel ikinizde de bi problem yok :) İnş fazla beklemezsiniz...
kızlar bizde lise 1den beri beraberiz eşimle yaniii 12 yıl bitti:) çok güzel benim gibi olanlarla aynı heyecanları paylaşmak:)
güveniyorum canım bende erken daha iyi gibi düşünüyorum senin için üzüldüm canım en kısa zaman da iyileşir hamilelik haberini alırsın inşallah canımcanım güveniyorsan iyi tanıyorsanız birbirnizi bence cok zaman kaybetme erken anne olmak güzeldir sanırım.27 bitti benim ve cikolata kistlerim var
zaman aleyhimize işliyor yani anlayacağın
Cok tatli yaa :) Cok guzel bi his uzun yillari her evreyi paylasmak. Tebrik ederim daha nice yillariniz olsun insallah.
Şuan biz de öyleyiz ama inanır mısınSonra bizim gibi 30larda tanışırsanız kaçan zamanı telafi etmek için koştura koştura ama ayrı bi heyecanla yaşanıyor hayat :)
Şuan biz de öyleyiz ama inanır mısın
Sanki hiçbir şey yapamamışız gibi her etkinliğe her heyecana atılıyoruZ
Acaba 30 lu yaşların verdiği bir şey mi bu :)
amin canım inşallah hepimiz için öyle olsunCok tatli yaa :) Cok guzel bi his uzun yillari her evreyi paylasmak. Tebrik ederim daha nice yillariniz olsun insallah.
inşallah canım hayırlısıgüveniyorum canım bende erken daha iyi gibi düşünüyorum senin için üzüldüm canım en kısa zaman da iyileşir hamilelik haberini alırsın inşallah canım
Ben yaştan ziyade birbirimizi geç bulmaya yoruyorum :) açık kapatma çabası işte :) Gezeceğimizi gezdik gerisini Bebek'le de yaparız inşallah dedik :)
Günaydınn kızlar nasılsınız ozledim sizi uzun zamandır buraya gıremıyordum nasıl gıdıyor hazırlıklar
Gunaydiiin:)
Vallaha kontrollerden sonra su anda tek hazirlik zihnen o da biraz zorSen nasilsin nasil gidiyor?
Zihnen hiç birzaman tam olarak hazır olamazsınız kızlar sız ıcınızden ıstıyormusunuz artık bebebklere baktıgınızda ıcınız gıdıyormu gıdıyorsa tamam ıste zamanı gelmıs demektır. Hiç bir zaman cunku tam olarak ınsan kendını hazır hıssedemıyor oyuzden akısına bırakın Hayırlısı ne zaamansa ınsallah Allah ozaman herkese verır gerccekten.
Bende ıyıyım canım bugun 6+5 olduk cok sukur benım mıde bulantım olmuyor tek sıkıntım kasık agrılarım okadar oonun harıcınde cok rahat gecıyor cok sukur.İnşallah sizinde cok yakında göbüşleriniz bebişlerle dolar
Zihnen hiç birzaman tam olarak hazır olamazsınız kızlar sız ıcınızden ıstıyormusunuz artık bebebklere baktıgınızda ıcınız gıdıyormu gıdıyorsa tamam ıste zamanı gelmıs demektır. Hiç bir zaman cunku tam olarak ınsan kendını hazır hıssedemıyor oyuzden akısına bırakın Hayırlısı ne zaamansa ınsallah Allah ozaman herkese verır gerccekten.
Bende ıyıyım canım bugun 6+5 olduk cok sukur benım mıde bulantım olmuyor tek sıkıntım kasık agrılarım okadar oonun harıcınde cok rahat gecıyor cok sukur.İnşallah sizinde cok yakında göbüşleriniz bebişlerle dolar
Yaa ben tam o moddayım işte, cocuklara bakınca icim gidiyor, bi de burayı da okudukca hevesleniyorum
Mayısa kadar beklemem gerekiyor ama nasıl gececek bilmiyorum. Onun dısında kilo vermeye calısıyorum ama onu da beceremiyorum :)
Evet ya insanın duygularında ciddi bir değişim oluyor. Ben önceden çevremde pek bebek/çocuk olmadığından yeni bi bebek görünce de "ee ne var yani bebek işte" modunda olurdum :))) Şimdi ise hangi bebeği görsem bi sevesim geliyor "yaa ne kadar tatlı" diye atlıyorum direktYaaa sorma dun alisveris merkezinde dunyalar guzeli bi bebek gorduk esimle bakakalmisiz agzimiz acik guluyoruz sonra gozgoze geldik tamam dedim gercekten zamani gelmis
Evet ya insanın duygularında ciddi bir değişim oluyor. Ben önceden çevremde pek bebek/çocuk olmadığından yeni bi bebek görünce de "ee ne var yani bebek işte" modunda olurdum :))) Şimdi ise hangi bebeği görsem bi sevesim geliyor "yaa ne kadar tatlı" diye atlıyorum direkt
Hahaha kesinliklee. Bi de bu ara algida secicilik sanirim herkes bebekle geziyomus gibi geliyoBi de cok ufaklar yaaa o nasil buyuyecek oyle :))
aynı canım bende cevremde herkes ya hamile ya doğum yaptı.annem iyi sen daha otur dıyor banaBenim çevremdeki çoğu arkadaşım ya hamile ya da yeni doğum yaptı. Zaten ben de onları gördükçe bu hale geldim :) Çevremde 3 aylıktan 1.5 yaşına kadar boy boy bebek/çocuk varCidden ilk doğduklarında minicik oluyorlar ama her geçen gün büyüyorlar, sen farkına bile varmıyorsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?