bende ocak gibi düşünmeye başlıyorum canım kararsız olmakla beraber :)ocakta düşünen var mıydı kızlar benim gibi
kaç kilo fazlan var ki canımfreedommm bizde ocakta çalışmalara başlamayı düşünüyoruz canım ama işte kilo konusunda sıkıntılarım var
Günaydınn kızlar nasılsınız ozledim sizi uzun zamandır buraya gıremıyordum nasıl gıdıyor hazırlıklar
Ben de seni merak ediyordum nickname ini hatirlayamadim yazamadim.Zihnen hiç birzaman tam olarak hazır olamazsınız kızlar sız ıcınızden ıstıyormusunuz artık bebebklere baktıgınızda ıcınız gıdıyormu gıdıyorsa tamam ıste zamanı gelmıs demektır. Hiç bir zaman cunku tam olarak ınsan kendını hazır hıssedemıyor oyuzden akısına bırakın Hayırlısı ne zaamansa ınsallah Allah ozaman herkese verır gerccekten.
Bende ıyıyım canım bugun 6+5 olduk cok sukur benım mıde bulantım olmuyor tek sıkıntım kasık agrılarım okadar oonun harıcınde cok rahat gecıyor cok sukur.İnşallah sizinde cok yakında göbüşleriniz bebişlerle dolar
Yaaa sorma dun alisveris merkezinde dunyalar guzeli bi bebek gorduk esimle bakakalmisiz agzimiz acik guluyoruz sonra gozgoze geldik tamam dedim gercekten zamani gelmis
Cok tatlisiniz kizlarEvet ya insanın duygularında ciddi bir değişim oluyor. Ben önceden çevremde pek bebek/çocuk olmadığından yeni bi bebek görünce de "ee ne var yani bebek işte" modunda olurdum :))) Şimdi ise hangi bebeği görsem bi sevesim geliyor "yaa ne kadar tatlı" diye atlıyorum direkt
Ben varim. :)ocakta düşünen var mıydı kızlar benim gibi
aslında ideal kilomu düşünürsek 19 kilo ama hamile kalana kadar 9 kilo versem ona bile razıyımkaç kilo fazlan var ki canım
ocakta düşünen var mıydı kızlar benim gibi
Ocak itibariyle denemelere ben de basliyorum. Hayirli zaman ne zamansa artık? Simdi gonlumden sunu gecirdim, hamile kalip da biraraya gelsek ne guzel olur. Bu surecte en samimi surec birlikte geciyor hepimiz ayni dilden konusuyoruz. En iyi dinleyen, en iyi anlayanlar grubu:) en yakinlarima olmus gibi kardesim,kuzenim vs. Cok duygulanirim muhtemelen sizleri gorunceocakta düşünen var mıydı kızlar benim gibi
hmm birden kilo verdirecek sağlıksız şeyler yapma bi diyedisyenle görüş canımaslında ideal kilomu düşünürsek 19 kilo ama hamile kalana kadar 9 kilo versem ona bile razıyım
Ocak itibariyle denemelere ben de basliyorum. Hayirli zaman ne zamansa artık? Simdi gonlumden sunu gecirdim, hamile kalip da biraraya gelsek ne guzel olur. Bu surecte en samimi surec birlikte geciyor hepimiz ayni dilden konusuyoruz. En iyi dinleyen, en iyi anlayanlar grubu:) en yakinlarima olmus gibi kardesim,kuzenim vs. Cok duygulanirim muhtemelen sizleri gorunce
diyetisyenlerden soğudum canım daha önce 2 kere gittim iş yok burdakilerde malesefhmm birden kilo verdirecek sağlıksız şeyler yapma bi diyedisyenle görüş canım
evet çok güzel olur da ben izmirdeyim nasıl buluşcaz kiEvet cok guzel olabilir ya bulusabilirsek ne de seker :)
aynı sıkıntı bende de var canım ama veremiyorum yaa.yani irade konusunda asıkıntım var ne yazıkkifreedommm bizde ocakta çalışmalara başlamayı düşünüyoruz canım ama işte kilo konusunda sıkıntılarım var
ne için kararsızsın canımbende ocak gibi düşünmeye başlıyorum canım kararsız olmakla beraber :)
oo süper bi an önce gelir inşallah:)Ben varim. :)
Benim korunmasız 2. ayim. Ne zaman gelirse artik
ayyy o şeytan yok muBizim Subat sonu kismetse... Ama arada seytan durtmuyo degil
kuzum okurken tüylerim diken diken oldu valla heyecanlandım ne güzel olurdu diyeOcak itibariyle denemelere ben de basliyorum. Hayirli zaman ne zamansa artık? Simdi gonlumden sunu gecirdim, hamile kalip da biraraya gelsek ne guzel olur. Bu surecte en samimi surec birlikte geciyor hepimiz ayni dilden konusuyoruz. En iyi dinleyen, en iyi anlayanlar grubu:) en yakinlarima olmus gibi kardesim,kuzenim vs. Cok duygulanirim muhtemelen sizleri gorunce
aynen canım bende 2 gün dikkat etsem 2. gün akşamına bozuyorumaynı sıkıntı bende de var canım ama veremiyorum yaa.yani irade konusunda asıkıntım var ne yazıkki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?