2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

freedommm bizde ocakta çalışmalara başlamayı düşünüyoruz canım ama işte kilo konusunda sıkıntılarım var

Günaydınn kızlar nasılsınız ozledim sizi uzun zamandır buraya gıremıyordum nasıl gıdıyor hazırlıklar

Ben de seni merak ediyordum nickname ini hatirlayamadim yazamadim.
İyi haberlerini almak ne guzel keseyi gordunuz mu?
Mide bulantilari icin erken olabilir daha 2. ay dolsun bir o zaman hissedersin iyice hamile oldugunu.
Hamile oldugunu ogrendikten sonra en ufak bir kusku kalmamistir icinde. :)

Yaaa sorma dun alisveris merkezinde dunyalar guzeli bi bebek gorduk esimle bakakalmisiz agzimiz acik guluyoruz sonra gozgoze geldik tamam dedim gercekten zamani gelmis

Cok tatlisiniz kizlar
Ben de cevremdeki hamilelere bebeklere karsi daha dikkatli olmaya basladim. Aklim fikrim hep bunda oldugu icin herhalde 1 km uzaktan gecsin isterse bir hamile gorurum valla.
Eskiden gormezden gelebilme istegi vardi hep oglumu kaybettikten sonra. Ama artik hic olmuyor. Hepsine heves ve mutlulukla bakiyorum. Sanirim ben de artik hazirim tamamen. Aklima giren acabalar cok gereksiz. Her seyle barisip tum sevgimi tum ilgimi bebegime verebilirim. :)

Sizinle konusmak bana bazen ne hissettigimi de anlamamda yardimci oluyor hanimlar cok sagolun bunun icin de
Hepimiz bu guzel duygulari yasamayi hak ediyoruz kucuk buyuk tum mutluluklar bizim olsun

ocakta düşünen var mıydı kızlar benim gibi
Ocak itibariyle denemelere ben de basliyorum. Hayirli zaman ne zamansa artık? Simdi gonlumden sunu gecirdim, hamile kalip da biraraya gelsek ne guzel olur. Bu surecte en samimi surec birlikte geciyor hepimiz ayni dilden konusuyoruz. En iyi dinleyen, en iyi anlayanlar grubu:) en yakinlarima olmus gibi kardesim,kuzenim vs. Cok duygulanirim muhtemelen sizleri gorunce

Evet cok guzel olabilir ya bulusabilirsek ne de seker :)

hmm birden kilo verdirecek sağlıksız şeyler yapma bi diyedisyenle görüş canım
diyetisyenlerden soğudum canım daha önce 2 kere gittim iş yok burdakilerde malesef
yumurta kapı misali kısa zamanda bir şeyler yapmaya çalışacağım bakalım..

Evet cok guzel olabilir ya bulusabilirsek ne de seker :)
evet çok güzel olur da ben izmirdeyim nasıl buluşcaz ki

kuzum okurken tüylerim diken diken oldu valla heyecanlandım ne güzel olurdu diye

@yengec4 bende diyetisyenlere sinir oluyorum sen normalsin bişi yokki diyorlar tamam ararlık olarak normal olabilir ama eski halimi istiyorum ben yani.bi de ellerinde liste veriyorlar insan kişiye özel yapar dimi yok ya bende kürler filan azcık kısmalar boğazdan azıcık yürüyüş bakalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…