2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

eyyay canım yine senin diyetisyen iyimiş ben devlet hastanesinde gittim 6 kişiyi birden aynı anda alıyor sırayla şöyle böyle öyle diyor o esnada ne kadar anlarsan.sonra liste verip 1 ay sonra gel diyo
ayyy sorma benimde çikolataya düşkünlüğüm var dayanamıyorum

Selam kizlar.bende 2016da Rabbim nasib ederse hamile kalirim ins.bnde pko war.adetlerim cok duzensiZ.benim gbi olan we tedavi goreniniZ war miii??????

bende devlete gittim ama bir ben vardım adam dalga gecer gıbı baktı bana.hatta ünivrsitede gtmiştim bir arkadşımla kadın bızı kovmuştu sacmalamayn gidin diye

anladım canım ama dikkat et sağlıksız şeyler yapma kilo verecem diye

Selam kizlar.bende 2016da Rabbim nasib ederse hamile kalirim ins.bnde pko war.adetlerim cok duzensiZ.benim gbi olan we tedavi goreniniZ war miii??????
hoşgelidn canım.bende çikolata kisti var farklı hastalığımız ama 10 gün önce bir arkadaşım doğum yaptı pko vardı ondada.doktor iğne verdi ve 2.ayında hamile kaldı yani olur insallah seninde

bende çikolata ve sütlü tatlılara düşkünüm ya

ben daha 22 yaşındayım ve 3 aylık evliyim erken mi diye kararsızım bir yandan evliliğin tadını mı çıkarmalıyım diyorum çok ikilemdeyim yani canım
anladım canım yani yaş olarak erken bence ama dedim ya yine zaman aleyhımıze işliyor benimki gibi

ben daha 22 yaşındayım ve 3 aylık evliyim erken mi diye kararsızım bir yandan evliliğin tadını mı çıkarmalıyım diyorum çok ikilemdeyim yani canım
bi de eşini ne kadar tanıyorsun ve emin misin güvenmen filan önemli ki onalrda sıkıntın yoktu senin

bende devlete gittim ama bir ben vardım adam dalga gecer gıbı baktı bana.hatta üniversitede gtmiştim bir arkadşımla kadın bızı kovmuştu sacmalamayn gidin diye
bende devlet hastanesindeki diyetisyenden memnun kalmayınca başka hastaneye gittim orada beni tek aldı ama dediğin gibi ne ilgi var ne sorduğum soruya cevap
anladım canım ama dikkat et sağlıksız şeyler yapma kilo verecem diye
yok canım ben iş yerine evden yemek getirip birde spora başlamayı düşünüyorum artık ne kadar kilo verebilirsem bakalım

sende mi çalışıyosun hem çalışıp hem hamilelikte zor olacak bizim için o da var

bende korkuyorum vala çalışınca hamilelik daha zor nasıl geçeceğinide bilmiyoruz
nasıl geçeceğinden ziyade tek başımayım yaptığım bütün işleri yine yapabilecek miyim onu düşünüyorum sonuçta uzanıyoruz bir yerlere yada bir şeyler kaldırıyoruz falan

nasıl geçeceğinden ziyade tek başımayım yaptığım bütün işleri yine yapabilecek miyim onu düşünüyorum sonuçta uzanıyoruz bir yerlere yada bir şeyler kaldırıyoruz falan
evet çok daha dikkat etmek lazım işinide yapmak zorundasın ne diyim allah bize kolay getirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…