tatlıya zaafım var maalesef benim yaaynen canım bende 2 gün dikkat etsem 2. gün akşamına bozuyorum
ben daha 22 yaşındayım ve 3 aylık evliyim erken mi diye kararsızım bir yandan evliliğin tadını mı çıkarmalıyım diyorum çok ikilemdeyim yani canımne için kararsızsın canım
bende devlete gittim ama bir ben vardım adam dalga gecer gıbı baktı bana.hatta ünivrsitede gtmiştim bir arkadşımla kadın bızı kovmuştu sacmalamayn gidin diyeeyyay canım yine senin diyetisyen iyimiş ben devlet hastanesinde gittim 6 kişiyi birden aynı anda alıyor sırayla şöyle böyle öyle diyor o esnada ne kadar anlarsan.sonra liste verip 1 ay sonra gel diyo
ayyy sorma benimde çikolataya düşkünlüğüm var dayanamıyorum
anladım canım ama dikkat et sağlıksız şeyler yapma kilo verecem diyediyetisyenlerden soğudum canım daha önce 2 kere gittim iş yok burdakilerde malesef
yumurta kapı misali kısa zamanda bir şeyler yapmaya çalışacağım bakalım..
evet çok güzel olur da ben izmirdeyim nasıl buluşcaz ki
hoşgelidn canım.bende çikolata kisti var farklı hastalığımız ama 10 gün önce bir arkadaşım doğum yaptı pko vardı ondada.doktor iğne verdi ve 2.ayında hamile kaldı yani olur insallah senindeSelam kizlar.bende 2016da Rabbim nasib ederse hamile kalirim ins.bnde pko war.adetlerim cok duzensiZ.benim gbi olan we tedavi goreniniZ war miii??????
bende çikolata ve sütlü tatlılara düşkünüm yaeyyay canım yine senin diyetisyen iyimiş ben devlet hastanesinde gittim 6 kişiyi birden aynı anda alıyor sırayla şöyle böyle öyle diyor o esnada ne kadar anlarsan.sonra liste verip 1 ay sonra gel diyo
ayyy sorma benimde çikolataya düşkünlüğüm var dayanamıyorum
anladım canım yani yaş olarak erken bence ama dedim ya yine zaman aleyhımıze işliyor benimki gibiben daha 22 yaşındayım ve 3 aylık evliyim erken mi diye kararsızım bir yandan evliliğin tadını mı çıkarmalıyım diyorum çok ikilemdeyim yani canım
hayırlısı artık yaanladım canım yani yaş olarak erken bence ama dedim ya yine zaman aleyhımıze işliyor benimki gibi
bi de eşini ne kadar tanıyorsun ve emin misin güvenmen filan önemli ki onalrda sıkıntın yoktu seninben daha 22 yaşındayım ve 3 aylık evliyim erken mi diye kararsızım bir yandan evliliğin tadını mı çıkarmalıyım diyorum çok ikilemdeyim yani canım
bende devlet hastanesindeki diyetisyenden memnun kalmayınca başka hastaneye gittim orada beni tek aldı ama dediğin gibi ne ilgi var ne sorduğum soruya cevapbende devlete gittim ama bir ben vardım adam dalga gecer gıbı baktı bana.hatta üniversitede gtmiştim bir arkadşımla kadın bızı kovmuştu sacmalamayn gidin diye
yok canım ben iş yerine evden yemek getirip birde spora başlamayı düşünüyorum artık ne kadar kilo verebilirsem bakalımanladım canım ama dikkat et sağlıksız şeyler yapma kilo verecem diye
yok canım eşime güveniyorum o da istiyo zaten bide ben karar verebilsem kararsızlık çok kötübi de eşini ne kadar tanıyorsun ve emin misin güvenmen filan önemli ki onalrda sıkıntın yoktu senin
sende mi çalışıyosun hem çalışıp hem hamilelikte zor olacak bizim için o da varbende devlet hastanesindeki diyetisyenden memnun kalmayınca başka hastaneye gittim orada beni tek aldı ama dediğin gibi ne ilgi var ne sorduğum soruya cevap
yok canım ben iş yerine evden yemek getirip birde spora başlamayı düşünüyorum artık ne kadar kilo verebilirsem bakalım
aynen canım çalışıyorum bir de iş yerinde tek başımayım açıkçası o da korkutuyor beni hamilelikte ne olacak diyesende mi çalışıyosun hem çalışıp hem hamilelikte zor olacak bizim için o da var
bende korkuyorum vala çalışınca hamilelik daha zor nasıl geçeceğinide bilmiyoruzaynen canım çalışıyorum bir de iş yerinde tek başımayım açıkçası o da korkutuyor beni hamilelikte ne olacak diye
nasıl geçeceğinden ziyade tek başımayım yaptığım bütün işleri yine yapabilecek miyim onu düşünüyorum sonuçta uzanıyoruz bir yerlere yada bir şeyler kaldırıyoruz falanbende korkuyorum vala çalışınca hamilelik daha zor nasıl geçeceğinide bilmiyoruz
evet çok daha dikkat etmek lazım işinide yapmak zorundasın ne diyim allah bize kolay getirsin inşallahnasıl geçeceğinden ziyade tek başımayım yaptığım bütün işleri yine yapabilecek miyim onu düşünüyorum sonuçta uzanıyoruz bir yerlere yada bir şeyler kaldırıyoruz falan
amin canım inşallahlale_cik evet canım Allah yardımcımız olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?