aynen canım çalışıyorum bir de iş yerinde tek başımayım açıkçası o da korkutuyor beni hamilelikte ne olacak diye
hayırlısı olsun canım artık birbirinize bakar bakar durursunuzBizde iki kisiyiz diger arkadasimda yeni evlendi 32 yasinda. Yavas yavas bi bebek lafi var agzinda ama hayirlisi . birbirimizden habersiz ayni zamanda olursa eyvahlar olsun :)
evet ua benimde aklıma takılıyor hep bu çalışınca nasıl olacak diyebende korkuyorum vala çalışınca hamilelik daha zor nasıl geçeceğinide bilmiyoruz
bizde iki kişiyiz diğer arkadaşın 1 çocuğu var :)Bizde iki kisiyiz diger arkadasimda yeni evlendi 32 yasinda. Yavas yavas bi bebek lafi var agzinda ama hayirlisi . birbirimizden habersiz ayni zamanda olursa eyvahlar olsun :)
benim yanımdaki arkadaş şimdi hamile o izne ayrılınca muhetemelen ben hamile olsam ben izindeyken de o çalışır böyle böyle devam edrsek hiç görmeycez birbirimiziBizde iki kisiyiz diger arkadasimda yeni evlendi 32 yasinda. Yavas yavas bi bebek lafi var agzinda ama hayirlisi . birbirimizden habersiz ayni zamanda olursa eyvahlar olsun :)
hayırlısı olsun canım artık birbirinize bakar bakar durursunuz
benim yanımdaki arkadaş şimdi hamile o izne ayrılınca muhetemelen ben hamile olsam ben izindeyken de o çalışır böyle böyle devam edrsek hiç görmeycez birbirimizi
Kızlar siz 2016 ya girerken mi çalışmalara başlayacaksınız :) Ben 2016 sonu düşünüyorum da
Ben yazı atlatmak istiyorum ama sabırsızlanıyorum da :) Nasıl geçecek bakalımKismeyse biz subat sonu mart basi baslayacagiz canim dogurganlik donemi o zamana denk geliyor :)
Dimi amakuzum okurken tüylerim diken diken oldu valla heyecanlandım ne güzel olurdu diye
Ben de mayısta düsünüyorum canım. Herkesin zaman olarak kendince haklı sebepleri varKızlar siz 2016 ya girerken mi çalışmalara başlayacaksınız :) Ben 2016 sonu düşünüyorum da
ocakta düşünen var mıydı kızlar benim gibi
bende balıkesirdeyim istanbul ortak yer sanırım cidden:)Dimi amane kadar saf temiz duygular uzerine gelisen bir dostluk. Kadinlar normalde birbirini cekemez bilinir. Ama burada yok kilosu,yok giyimi. Kimse bunlari dert etmicek. Hatta karni en buyuk olan en makbulu belki olur gercekten. Ben de Bursa'da oturuyorum ama Istanbul ortak yerimiz olabilir. Ayy sahane olur
oooo ocak bakalım yoğun olacak inşallah güzel haberler verir ve alırızBiz de ocakta düşünüyoruz
Siz hamile kaldıkça biz arkadakilere cesaret verirsiniz, tecrübelerinizden de faydalanırız artıkoooo ocak bakalım yoğun olacak inşallah güzel haberler verir ve alırız
inşallah Allah kısmet eder de hamile olursakSiz hamile kaldıkça biz arkadakilere cesaret verirsiniz, tecrübelerinizden de faydalanırız artık
oooo ocak bakalım yoğun olacak inşallah güzel haberler verir ve alırız
hoşgelidn canım.bende çikolata kisti var farklı hastalığımız ama 10 gün önce bir arkadaşım doğum yaptı pko vardı ondada.doktor iğne verdi ve 2.ayında hamile kaldı yani olur insallah seninde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?