2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

aynen canım çalışıyorum bir de iş yerinde tek başımayım açıkçası o da korkutuyor beni hamilelikte ne olacak diye

Bizde iki kisiyiz diger arkadasimda yeni evlendi 32 yasinda. Yavas yavas bi bebek lafi var agzinda ama hayirlisi . birbirimizden habersiz ayni zamanda olursa eyvahlar olsun :)

Bizde iki kisiyiz diger arkadasimda yeni evlendi 32 yasinda. Yavas yavas bi bebek lafi var agzinda ama hayirlisi . birbirimizden habersiz ayni zamanda olursa eyvahlar olsun :)
hayırlısı olsun canım artık birbirinize bakar bakar durursunuz

benim yanımdaki arkadaş şimdi hamile o izne ayrılınca muhetemelen ben hamile olsam ben izindeyken de o çalışır böyle böyle devam edrsek hiç görmeycez birbirimizi

Kızlar siz 2016 ya girerken mi çalışmalara başlayacaksınız :) Ben 2016 sonu düşünüyorum da

kuzum okurken tüylerim diken diken oldu valla heyecanlandım ne güzel olurdu diye
Dimi ama ne kadar saf temiz duygular uzerine gelisen bir dostluk. Kadinlar normalde birbirini cekemez bilinir. Ama burada yok kilosu,yok giyimi. Kimse bunlari dert etmicek. Hatta karni en buyuk olan en makbulubelki olur gercekten. Ben de Bursa'da oturuyorum ama Istanbul ortak yerimiz olabilir. Ayy sahane olur

bende balıkesirdeyim istanbul ortak yer sanırım cidden:)

hoşgelidn canım.bende çikolata kisti var farklı hastalığımız ama 10 gün önce bir arkadaşım doğum yaptı pko vardı ondada.doktor iğne verdi ve 2.ayında hamile kaldı yani olur insallah seninde

Ins cnm.Rabbim cumlemize nasib etsin ins.ne ignesi werdi arkadasina doktor?yumurta buyutme ignesimi???asilama falan mi oldu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…