2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Ben de 2016'da bebek düşünüyorum. bana kalsa şimdiden başlarım çalışmalara ama eşime göre baharı beklemeliyiz
Nedense şimdiden stres yapıyorum ya hemen olmazsa diye. etrafımda buna örnek arkadaşlarım var. Kaç aydır uğraşıp henüz olmamış bebekleri. ben hemen olsun istiyorum. sabırsızlanıyorum şimdiden

Ikiniz icin de uygun zaman onemli ne mutlu ki sen istiyorsun bahara surda ne kaldi? :) Hem esinin hazir olmasi icin hemde kendini ruhen fiziken hazirlamak icin bi zaman olarak gor bu aylari tadini cikar bol bol arastirma yap.
Insallah olur hayirlisiyla sen hic olumsuz dusunme.

evet doğru söylüyorsun bir yandan bişey kalmadı diyorum, bir yandan hamileliği de katınca daha 1 seneden fazla var bebeğime kavuşmaya diyorum. Kafamda deli sorular İnşallah istediğimiz en hayırlı zamanda olur teşekkürler :)

kızlar benim moralim çok bozuk
dün eşim dedi ki hamile kalmadan önce kilo vermen lazım fit hamile olman lazım yoksa yatarsın Allah korusun dedi
tamam iyiliğim için demiş olabilir ama benim fit olmam için en az 3 ay uğraşmam lazım

Evet simdi baslasam nerdeyse 1 sene diyor insan o bana da garip geliyo :)) Amiiin bende tesekkur ederim.

Caniim esin senin iyiligin icin soyluyor. Hamileyken o 9-10 kilo bile(en iyi ihtimal) kat kat agir geliyor vucuda. Esinde istiyor ki hem daha kuvvetli hemde daha mutlu bi hamile ol.Sonucta agirliktan kuvvetsizlikten yerimizden kalkamazsak Allah korusun hem cok bunaliriz mutlu bi surec gecirmeyiz hem de normal dogum sansimiz azalir. Neden daha kolayi temizi varken zorlastiralim?
Ben senin yerinde olsam hemen bi program yapardim hem spor hemde beslenme icin. Hem zaten hamile olunca yapman gereken sey guzel dengeli beslenmek ve yuruyus yapmak. Bi nevi ona hazirlik.
Bak 7 ay kadar once 87 kiloydum ben simdi 68 kiloyum ve bu ise baslarken saglikli olmam lazim ya hamile olmak istersem? diye basladim. Allaha cok sukur iyi ki de baslamisim. Bunlar hep vesile iste... Bende hic bozma moralini 2-3 ayda cok guzel kilo verirsin hemde guclenirsin Allah dermansiz dert vermesin sekerim bu da dert mi sikma kendini

doğru söylüyorsun canım bugün diyete başladım zaten.yani diyet dediysem evden yemek getirdim abur cubur yemeyeceğim falan.birde kullandığım ilaçlardan ötürü benim kilo vermem çok çok çok zor.ben gram bile versem seviniyorum inan ki.
birde tam kendimi alıştırdım ocakta çalışmalara başlayalım diye ama şimdi bir kaç ay daha ertelenmesi canımı sıktı hele birde etrafımda 2 tane hamile olunca...

Miss gibi yapmissin vallaha. Ben hep karsi ciktim ve hicte yapmadim oyle kati diyetler. Ilerde de nasil besleneceksen onu dusunerek bi duzene oturtmak lazim. Ilaclardan dolayi ise bu asamada bi diyetisyen destegi alabilirsin ilk ay hizlandirmak icin bence hem sana da moral olur 4-5 kilo kaybedince.
Bosver etrafindakileri bak benim de bi arkadasim yeni dogum yapti anne ol diye basimin etini yiyo birisi hamile 3-4 aya dogum yapacak... Ama yapacak bisey yok herkesin sartlari farkli. Gec olsun guc olmasin. Hem senin yapacagin spor beslenme yavrunu etkilemeyecek ki. Ben Subat sonu baslayalim diyorum ama ben yine boyle duzgun beslenmeye yuruyusumu pilatesimi yapmaya devam edicem.

ben zaten diyet yapamıyorum bünye kabul etmiyo,ameliyat ilaçlar tedaviler o kadar çok yasak koydular ki bilinçaltı dolu diyet dedim mi şalterler atıyor
hem diyet yapılsa bile dediğin gibi ömür boyu mu yapılacak elbet bırakılacak normal beslenmeye göre dikkat etmek en iyisi bencede.bu akşam nöbetçiyim eve gidince halim kalırsa spor yapacağım.şimdilik zumbaya başlıyorum eğer hamile kalırsam yürüyüş veya pilatesi denerim.
diyetisyene gitmek istemiyorum daha önce pek iyi tecrübelerim olmadı :)

Fit hamile kalmak nedir ama? Daha once dedim ben zayifim ama oyle de fit diri bir vücudum yok. Simdi sen bunun hirsini yapip degerlerini dusurme sakın. Vitamin,kan vs. Degerlerin dipte olduktan sonra ne onemi var. Belki de sen bu kilo olayını evinizde cok konuştun, esin de senden ezberledigini soyluyor. Tabi ki kilo verilsin ok, ama en önemli konu gebe kalmak degil kilo vermek gibi algiladim

tabi herkesin fit kelimesinden ne anladığına bağlı fit olmak.bana sorarsan sağlıklı olmak başkasına sorarsan zayıf olmak bir başkasına göre zımba gibi olmak vs. vs...
evde söylendiğim doğrudur belkide eşim onları hatırlatmak istedi kim bilir? tabi ki kilo vermeden hamile kalmak istemem işin açıkçası çünkü bana problem yaratacak eminim eğilip kalkmamda yürümemde hareket etmemde falan

Canim sen kendini eminim ki daha iyi analiz edersin. Hepimiz ortada ki problemleri ortadan kaldirip,uygun sartlara ulastigimizda olsun istiyoruz. Benim de sigarayi birakmam gerekiyor. Fakat bi dönem o kadar ustune dustum ki kendimi daha cok sigara icerken buldum. Şimdi kafami rahatlattim biraz ama ben sunu yaptim.sorunu oyle sahiplendim ki onu yenmek yerine benimle yasamasina izin verdim.umarim sen dengeyi kurabilirsin.herkes ne ile ugrasiyorsa en guc o gibi. Bana sorsan kilolu ama sigara icmemis saglikli bir kadin olsam isim daha kolay olurdu gibi bakiyorum. Zayif bir bunyem ama sigara etkisinde bir bedenim var. Daha vahim sanki. Kendimi yeniden sorgulamama sebep oldun sanirim ben de biraz ertelemeliyim

bende galiba sahiplendim kilolarımı gitmiyorlar hatta ilk kilo vermem lazım dediğimden beri de kilo aldım daha çok
irade desen irade var ama yemek konusu olunca kendimi tanıyamıyorum içimden bir canavar çıkıyor
zaten gitgellerim vardı hazır mıyım değil miyim diye birde bu konu patlak verince yine kafam allak bullak hepimizin hakkında hayırlısı diyelim

hayırlısı olsun canım sıkma canını.kilo vermek daha iyi olur.ikimizde veremiyoruz biliyorum ama burdan destek olalım birbirmize çikolataya sınır koyalım mesela:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…