2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

eyyay aynen canım destek olalım birbirimize tabi şimdi aklıma çikolatayı sokmasaydın daha iyidi ama

kızlar dün nette kendimi bebek kıyafetleri bakarken buldum.ayy napıyorum ben cok erken daha dedim sonra.bi garip hissettim ya

ben hamur işi abur cubur kesmye karar verdim.kola içmeyeceğim ve pirinç pilavı yemeyeceğim.akşam 7den sonra sadece meyve veya süt fln baska bişi yok.bir de yoğurt kürü yapacağım.kayısı çayı da almayı düşünüyorum

eyyay aynen canım abur cuburu kesersek geç vakit yemek yemezsek birde spor yaparsak tamam işte daha ne olsun

Kızlar catlatma iğnesi ne işe yarıyor yumurtayı catlatıyor onu biliyorum ama baska ne için kullanılıor adet gecıkmesinde kullanılıyor mu

Ne guzel soylemissin ya cok hosuma gitti bu acik ve elestirel tavrin kendine karsi. En onemlisi kendi kendimizin farkinda olmak. Sigara basli basina kotu bisey. melegin sana bahane olacak irade kontrol tamamen sende. Umarim en kisa zamanda basarirsin
Mesela benim de govdemin ustu cok orantilidir belim ince ama bacaklarim kalin, hamile olsam karnim buyuse damacana olurum diye guluyorum kendime. O yuzden bacaklarimi inceltip diger yandan belimi karnimi guclendirmeye calisiyorum sporla yoksa bende kendimi tam mutlu hissetmeyecegim bacaklarim biraz daha incelmezse.

Canim inan ki kendini kasman gereken 1 hafta. Kendine de beynine de hep bu mesaji var. Vucudumuz sandigimizdan daha da akilli aklimizdan geceni algiliyor ve etkileniyor. 1 hafta gecsin zaten midem alisacak de, ki alisiyorsun azcik sabir. Sonrasinda az az istediklerinden yiyeceksin zaten.

canım ben zaten 1 hafta dayanabilsem kilo vermiş kadar sevineceğim.ama bu sefer hırs yaptım inşallah boşa çıkmaz

canım ben zaten 1 hafta dayanabilsem kilo vermiş kadar sevineceğim.ama bu sefer hırs yaptım inşallah boşa çıkmaz

Dayanirsin canim beniim minicik melegini dusunerek oyle bi dayanirsin ki. Bak esinde destek veriyor bak ne guzel. Baska soyleyince bende 'hiii demesi kolay' derdim onceden ama bak nerdeyse 20 kilo verdim ve bunun ilk 10 kilosu 1,5 ay gibi bi surede oldu beslenmedeki degisikligin o ilk sokuyla ve sporla. Sen sadece odaklan ve kararli ol bizde yanindayiz

hepiniz çok sağolun çok teşekkür ederim canlarım eşimde destekçi sağolsun da azıcık söyleme şeklini ayarlayamıyo sanırsam
bu sefer dayanacağım karar verdim hatta atlama ipi bile sipariş verdim alt komşum yandı valla

Ya erkeklerin o uslubu degisik zaten bak bize tatlis tatlis konusuyoruz ama onlar ne dusunuyorsa dandun soyluyo sen ne anlarsin dusunmeden ne yazik ki.
Oooo ip super yaaa yarim saat yuru gunde 100-200 tanede ip atla gor bak neler oluyooo :) Heytt beee kim tutar bu fistigi

açılın kızlar gazı aldım gidiyorum ben heeheeeyyyttt
aslında erkeklerin dan dun olması iyide bazen ayarlayamıyorlar ölçüyü o kötü.belkide bu ay sonuna kadar biraz kilo verir sıkılaşırım belkide....

Hahahah Ben bepanthol ve dogal yaglarin karisimini mantikli buldum acikcasi bazi pahali bilindik markalarin kremleri cok mantikli gelmiyo. Catlayacaksan zaten catliyosun ne yaparsan yap
evet bencede doğal olanlar iyi ama cok korkuyorum çatlarsam diye.annemde bişi yok o brz umut oluyor sadece

aaaa nereye bende geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…