ayyyy özür özür
Canim sen kendini eminim ki daha iyi analiz edersin. Hepimiz ortada ki problemleri ortadan kaldirip,uygun sartlara ulastigimizda olsun istiyoruz. Benim de sigarayi birakmam gerekiyor. Fakat bi dönem o kadar ustune dustum ki kendimi daha cok sigara icerken buldum. Şimdi kafami rahatlattim biraz ama ben sunu yaptim.sorunu oyle sahiplendim ki onu yenmek yerine benimle yasamasina izin verdim.umarim sen dengeyi kurabilirsin.herkes ne ile ugrasiyorsa en guc o gibi. Bana sorsan kilolu ama sigara icmemis saglikli bir kadin olsam isim daha kolay olurdu gibi bakiyorum. Zayif bir bunyem ama sigara etkisinde bir bedenim var. Daha vahim sanki. Kendimi yeniden sorgulamama sebep oldun sanirim ben de biraz ertelemeliyim
bende galiba sahiplendim kilolarımı gitmiyorlar hatta ilk kilo vermem lazım dediğimden beri de kilo aldım daha çok
irade desen irade var ama yemek konusu olunca kendimi tanıyamıyorum içimden bir canavar çıkıyor
zaten gitgellerim vardı hazır mıyım değil miyim diye birde bu konu patlak verince yine kafam allak bullak hepimizin hakkında hayırlısı diyelim
kızlar dün nette kendimi bebek kıyafetleri bakarken buldum.ayy napıyorum ben cok erken daha dedim sonra.bi garip hissettim ya
canım ben zaten 1 hafta dayanabilsem kilo vermiş kadar sevineceğim.ama bu sefer hırs yaptım inşallah boşa çıkmazCanim inan ki kendini kasman gereken 1 hafta. Kendine de beynine de hep bu mesaji var. Vucudumuz sandigimizdan daha da akilli aklimizdan geceni algiliyor ve etkileniyor. 1 hafta gecsin zaten midem alisacak de, ki alisiyorsun azcik sabir. Sonrasinda az az istediklerinden yiyeceksin zaten.
canım ben zaten 1 hafta dayanabilsem kilo vermiş kadar sevineceğim.ama bu sefer hırs yaptım inşallah boşa çıkmaz
aaa o kremle benimde dikkatimi çekti reklamlarda filan da görünceHahahah cok sekersin yaa peki bugun benim catlak kremi bakmama ne demeli?Deli miyiz ayol? istiyoruz galiba hakikaten...
1 hafta dayanalım bence canım bız hemen vazgeciyoruz çünkü ondan olmuyor pes etmeyelim bu kezcanım ben zaten 1 hafta dayanabilsem kilo vermiş kadar sevineceğim.ama bu sefer hırs yaptım inşallah boşa çıkmaz
aaa o kremle benimde dikkatimi çekti reklamlarda filan da görünce
Dayanirsin canim beniim minicik melegini dusunerek oyle bi dayanirsin ki. Bak esinde destek veriyor bak ne guzel. Baska soyleyince bende 'hiii demesi kolay' derdim onceden ama bak nerdeyse 20 kilo verdim ve bunun ilk 10 kilosu 1,5 ay gibi bi surede oldu beslenmedeki degisikligin o ilk sokuyla ve sporla. Sen sadece odaklan ve kararli ol bizde yanindayiz
hepiniz çok sağolun çok teşekkür ederim canlarım eşimde destekçi sağolsun da azıcık söyleme şeklini ayarlayamıyo sanırsam
bu sefer dayanacağım karar verdim hatta atlama ipi bile sipariş verdim alt komşum yandı valla
Ya erkeklerin o uslubu degisik zaten bak bize tatlis tatlis konusuyoruz ama onlar ne dusunuyorsa dandun soyluyo sen ne anlarsin dusunmeden ne yazik ki.
Oooo ip super yaaa yarim saat yuru gunde 100-200 tanede ip atla gor bak neler oluyooo :) Heytt beee kim tutar bu fistigi
evet bencede doğal olanlar iyi ama cok korkuyorum çatlarsam diye.annemde bişi yok o brz umut oluyor sadeceHahahahBen bepanthol ve dogal yaglarin karisimini mantikli buldum acikcasi bazi pahali bilindik markalarin kremleri cok mantikli gelmiyo. Catlayacaksan zaten catliyosun ne yaparsan yap
aaaa nereye bende geliyorumaçılın kızlar gazı aldım gidiyorum ben heeheeeyyyttt
aslında erkeklerin dan dun olması iyide bazen ayarlayamıyorlar ölçüyü o kötü.belkide bu ay sonuna kadar biraz kilo verir sıkılaşırım belkide....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?