aaaa nereye bende geliyorum
Kizlar kilolu hamile kalanlar icin doktorlar ona gore bir diyet programi ile destekliyorlar. Zaten bebek yenilenden ihtiyaci kadarini aliyor. Hani o sen hamilesin deyip ne bulurlarsa agzina sokusturma devri bitti. Insanlar bilincli artik. Bu sebeple fazla yenilenin kimseye faydasi yok. Bebege de, kisinin kendisine de. Hem bu diyet programi ile kilolular zayif olanlara nazaran daha az kilo ile hamilelik surecini tamamliyorlar. Surec sonunda tig gibi kalanini gormuslugum var. Sikmayin caninizi bunlar cozumsuz şeyler değil. Hersey saglikla olsun.
Kolayi bence de kes. Doktorum sunu demisti. Hamile kalmayi etkileyen cok faktör var ama kola cok buyuk problemmis. Kadin icin de oyle ama erkegin kesinlikle tuketmemesi gerekir dedi. Esine de bildir istersen. Sperm kalitesini yerle bir eder demiştiben hamur işi abur cubur kesmye karar verdim.kola içmeyeceğim ve pirinç pilavı yemeyeceğim.akşam 7den sonra sadece meyve veya süt fln baska bişi yok.bir de yoğurt kürü yapacağım.kayısı çayı da almayı düşünüyorum
Istikrar ve irade onemli. Haftasonu aöf sinavlarini bi atlatayim. Spora basliyorum sonrasinda. Bakmayin zayif olduguma ergenlikte bir sismistim ki sormayin. Sadece step hareketleri ve 0.5lik su siseleriyle calisip verdim kilolari. Yine ayni sekilde bacaklarim,belimi kuvvetlendirmek niyetim. Sigarayi da bunlarla uğraşırken unutucam. Guzel bir amaca hizmet bu. Heryere notlar yapistirdim zaten. Nefsim zihnime yenilmesin diye.Ne guzel soylemissin ya cok hosuma gitti bu acik ve elestirel tavrin kendine karsi. En onemlisi kendi kendimizin farkinda olmak. Sigara basli basina kotu bisey. melegin sana bahane olacak irade kontrol tamamen sende. Umarim en kisa zamanda basarirsin
Mesela benim de govdemin ustu cok orantilidir belim ince ama bacaklarim kalin, hamile olsam karnim buyuse damacana olurum diye guluyorum kendime. O yuzden bacaklarimi inceltip diger yandan belimi karnimi guclendirmeye calisiyorum sporla yoksa bende kendimi tam mutlu hissetmeyecegim bacaklarim biraz daha incelmezse.
aynen canım o koladan ne çektim bir ben birde Allah bilir benim bağışıklık sistemimi çökertti bir sürü hastalık çıkarttı.Kolayi bence de kes. Doktorum sunu demisti. Hamile kalmayi etkileyen cok faktör var ama kola cok buyuk problemmis. Kadin icin de oyle ama erkegin kesinlikle tuketmemesi gerekir dedi. Esine de bildir istersen. Sperm kalitesini yerle bir eder demişti
aaa eşim resmen kola bağımlısı su içmez kola içer o derece.ben sadece bazı yemeklerin yanında her gün bile değil içtiğim.kolayı bıraktırayım ben o zaman ona.gerçi spermiyogramda bir şey çıkmamıştı ama olsun yinede zararlı her türlüKolayi bence de kes. Doktorum sunu demisti. Hamile kalmayi etkileyen cok faktör var ama kola cok buyuk problemmis. Kadin icin de oyle ama erkegin kesinlikle tuketmemesi gerekir dedi. Esine de bildir istersen. Sperm kalitesini yerle bir eder demişti
ben leslie ile yürüdüm evde az öncegel valla birlikte kopup gidelim spor yapalım
sende başla.havalr soğuuk bir de benim dışarda yürüyüş yapmam için arabayla gitmem gerekiyor yürüyş yapabaileceğim yere onun için leslie ile evde yapacameyyay oohh yarasın valla darısı benim başıma inşallah
yaa bende ip alsam acaba kistte bi sıkıntı olur mu emin olamıyorum ip çok işe yarıyor aslında ama doktorun biri hoplayıp zıplama kist kendi etrafında dönüp patlayabilir demiştieyyay ilahi ya freedoommmmmm
benimde dışarıda yürüyüş yapma şansım pek yok canım uzak eve bende anca evde yürüyüş yapacağım birde atlama ipi aldım yarında ona başlayacağım inşallah
açılın kızlar gazı aldım gidiyorum ben heeheeeyyyttt
aslında erkeklerin dan dun olması iyide bazen ayarlayamıyorlar ölçüyü o kötü.belkide bu ay sonuna kadar biraz kilo verir sıkılaşırım belkide....
evet bencede doğal olanlar iyi ama cok korkuyorum çatlarsam diye.annemde bişi yok o brz umut oluyor sadece
Istikrar ve irade onemli. Haftasonu aöf sinavlarini bi atlatayim. Spora basliyorum sonrasinda. Bakmayin zayif olduguma ergenlikte bir sismistim ki sormayin. Sadece step hareketleri ve 0.5lik su siseleriyle calisip verdim kilolari. Yine ayni sekilde bacaklarim,belimi kuvvetlendirmek niyetim. Sigarayi da bunlarla uğraşırken unutucam. Guzel bir amaca hizmet bu. Heryere notlar yapistirdim zaten. Nefsim zihnime yenilmesin diye.
sıkma canını canım ya sağlık daha önemli doktor öyle dediyse dikkat etmek lazım ama olsun yürüyüşte çok iyi bir spor@
yaa bende ip alsam acaba kistte bi sıkıntı olur mu emin olamıyorum ip çok işe yarıyor aslında ama doktorun biri hoplayıp zıplama kist kendi etrafında dönüp patlayabilir demişti
ahhh ahhh bu kist zaten beni bu hale getirdi
inşallah canım inşallahAzmedersen kesinlikle basarirsin yanindayiiiz :)
Tesekkur ederim :)Supersin vallaha sonuna kadar arkandayim !Sinavda da basarilar dilerim.
canım kilo vermeni kolaytırmak için geceden 1 lt suya 2-3 akbuk tarçın at sabah bu suyun içine yarım limon suyu ekleyip kahvaltıdan önce 2 bardak iç metabolizmayı hızlandırıyor. Gün içinde yeşil çay tüket yeşil çay da hıalandırıyor metabolizmayı.doğru söylüyorsun canım bugün diyete başladım zaten.yani diyet dediysem evden yemek getirdim abur cubur yemeyeceğim falan.birde kullandığım ilaçlardan ötürü benim kilo vermem çok çok çok zor.ben gram bile versem seviniyorum inan ki.
birde tam kendimi alıştırdım ocakta çalışmalara başlayalım diye ama şimdi bir kaç ay daha ertelenmesi canımı sıktıhele birde etrafımda 2 tane hamile olunca...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?