2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

eyyay aynen canım destek olalım birbirimize tabi şimdi aklıma çikolatayı sokmasaydın daha iyidi ama
Kizlar kilolu hamile kalanlar icin doktorlar ona gore bir diyet programi ile destekliyorlar. Zaten bebek yenilenden ihtiyaci kadarini aliyor. Hani o sen hamilesin deyip ne bulurlarsa agzina sokusturma devri bitti. Insanlar bilincli artik. Bu sebeple fazla yenilenin kimseye faydasi yok. Bebege de, kisinin kendisine de. Hem bu diyet programi ile kilolular zayif olanlara nazaran daha az kilo ile hamilelik surecini tamamliyorlar. Surec sonunda tig gibi kalanini gormuslugum var. Sikmayin caninizi bunlar cozumsuz şeyler değil. Hersey saglikla olsun.

Kolayi bence de kes. Doktorum sunu demisti. Hamile kalmayi etkileyen cok faktör var ama kola cok buyuk problemmis. Kadin icin de oyle ama erkegin kesinlikle tuketmemesi gerekir dedi. Esine de bildir istersen. Sperm kalitesini yerle bir eder demişti

Istikrar ve irade onemli. Haftasonu aöf sinavlarini bi atlatayim. Spora basliyorum sonrasinda. Bakmayin zayif olduguma ergenlikte bir sismistim ki sormayin. Sadece step hareketleri ve 0.5lik su siseleriyle calisip verdim kilolari. Yine ayni sekilde bacaklarim,belimi kuvvetlendirmek niyetim. Sigarayi da bunlarla uğraşırken unutucam. Guzel bir amaca hizmet bu. Heryere notlar yapistirdim zaten. Nefsim zihnime yenilmesin diye.

aynen canım o koladan ne çektim bir ben birde Allah bilir benim bağışıklık sistemimi çökertti bir sürü hastalık çıkarttı.
eşim zaten pek sevmez almaz ahh işte bende yavaş yavaş bıraksam iyi olacak.bağımlılık yapıyor yaa

aaa eşim resmen kola bağımlısı su içmez kola içer o derece.ben sadece bazı yemeklerin yanında her gün bile değil içtiğim.kolayı bıraktırayım ben o zaman ona.gerçi spermiyogramda bir şey çıkmamıştı ama olsun yinede zararlı her türlü

okulda giydiğim pantolonları bir deneyim dedim aydır evde raporluyum çünkü bir baktım o artık tayt olmuş resmen anaaam hemen vermem lazım o halde dedim leslie ilk harekat oldu bunun için

eyyay ilahi ya freedoommmmmm
benimde dışarıda yürüyüş yapma şansım pek yok canım parklar uzak eve bende anca evde yürüyüş yapacağım birde atlama ipi aldım yarında ona başlayacağım inşallah

@
yaa bende ip alsam acaba kistte bi sıkıntı olur mu emin olamıyorum ip çok işe yarıyor aslında ama doktorun biri hoplayıp zıplama kist kendi etrafında dönüp patlayabilir demişti
ahhh ahhh bu kist zaten beni bu hale getirdi

Azmedersen kesinlikle basarirsin yanindayiiiz :)

evet bencede doğal olanlar iyi ama cok korkuyorum çatlarsam diye.annemde bişi yok o brz umut oluyor sadece

Annemde de cok cok az 2-3 tane var o da doguma gidecegimiz gun oldu ne vardi azcik rahat dursaydin diyor Abimde de 2-3 catlakla atlatmis ufacik. insallah bakalim benim de umudum genetik ama... gorcez :)

Supersin vallaha sonuna kadar arkandayim ! Sinavda da basarilar dilerim.

sıkma canını canım ya sağlık daha önemli doktor öyle dediyse dikkat etmek lazım ama olsun yürüyüşte çok iyi bir spor

Azmedersen kesinlikle basarirsin yanindayiiiz :)
inşallah canım inşallah

merhaba kızlar. bende 2016 da hamile kalmak istiyorum. sürekli kafamda bu var. hamile kıyafetleri bakıyorum. hamilelikle ilgili forumlarda geziyorum. 1 kızım var şubatta 5 yaşında olacak. temmuzda 7 haftalık gelişemeyen gebelik kürtajla sonlandı. Bu arada bu hamileliğimde fit bi hamile olabilmek için kilomu kontrol altında tutmaya çalışıyorum. yazın 52 kiloydum kürtaj sonrası sıkıntı falan derken 57 ye kadar çıktım. sonrasında kendime gelip dikkat etmeye başladım. şimdi 54 üm. zumbaya da gidiyorum. zumbanın çok faydasını gördüm. sıkılaşmama yardımcı oldu.
uzun uzun anlattım herşeyi. Umarım hepimiz için hayırlısı olur ..

canım kilo vermeni kolaytırmak için geceden 1 lt suya 2-3 akbuk tarçın at sabah bu suyun içine yarım limon suyu ekleyip kahvaltıdan önce 2 bardak iç metabolizmayı hızlandırıyor. Gün içinde yeşil çay tüket yeşil çay da hıalandırıyor metabolizmayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…