canım yeşilçay içiyordum ama bıraktım folik asidin etkisini azaltıyomuş.diğer dediğin karışımı deneyebilirim ben sadece limonlu su içiyordum ama tarçınlı daha iyi gelebilir şekeri düzenler gibi geliyorcanım kilo vermeni kolaytırmak için geceden 1 lt suya 2-3 akbuk tarçın at sabah bu suyun içine yarım limon suyu ekleyip kahvaltıdan önce 2 bardak iç metabolizmayı hızlandırıyor. Gün içinde yeşil çay tüket yeşil çay da hıalandırıyor metabolizmayı.
Hoşgeldin aramıza :)bende 2016 da gebe kalmak istiyorum ...
mümkünse ocak ayında inşallahhhHoşgeldin aramıza :)
Ne zaman düşünüyorsun tam olarak?
Ocak ayında baya hamilelik düşünenimiz var. Hepinizin hayırlısıyla dilediğiniz zamanda olur inşallah :)mümkünse ocak ayında inşallahhh
evet inşallah Allah hepimize nasip eder yaaaOcak ayında baya hamilelik düşünenimiz var. Hepinizin hayırlısıyla dilediğiniz zamanda olur inşallah :)
Hosgeldin. Senin de deneyimlerinden faydalanmak isteriz. Basindan gecmis olan bir de vahim bir deneyim olmus,uzuntunu paylasiyorummerhaba kızlar. bende 2016 da hamile kalmak istiyorum. sürekli kafamda bu var. hamile kıyafetleri bakıyorum. hamilelikle ilgili forumlarda geziyorum. 1 kızım var şubatta 5 yaşında olacak. temmuzda 7 haftalık gelişemeyen gebelik kürtajla sonlandı. Bu arada bu hamileliğimde fit bi hamile olabilmek için kilomu kontrol altında tutmaya çalışıyorum. yazın 52 kiloydum kürtaj sonrası sıkıntı falan derken 57 ye kadar çıktım. sonrasında kendime gelip dikkat etmeye başladım. şimdi 54 üm. zumbaya da gidiyorum. zumbanın çok faydasını gördüm. sıkılaşmama yardımcı oldu.
uzun uzun anlattım herşeyi. Umarım hepimiz için hayırlısı olur ..
Ooo ailecek buyuyoruz ne kadar guzel:) hosgeldinbende 2016 da gebe kalmak istiyorum ...
Yeşil çayın folik asit etkisini azalttığıni bilmiyordum bende bırakayim en iyisi.sabahlar 2 hurma yiyorum aklıma geldikçe. Hurma besin değeri bakamindan çok zengin. HamileleRe önerilen besinlerdencanım yeşilçay içiyordum ama bıraktım folik asidin etkisini azaltıyomuş.diğer dediğin karışımı deneyebilirim ben sadece limonlu su içiyordum ama tarçınlı daha iyi gelebilir şekeri düzenler gibi geliyor
Amin canım insallahHosgeldin. Senin de deneyimlerinden faydalanmak isteriz. Basindan gecmis olan bir de vahim bir deneyim olmus,uzuntunu paylasiyorumumarim herşey yolunda gider bu sefer. Hayirli haberler alman umidiyle:)
Yupppiiii tebrik ederimSelammmm güzel anne aday adayları
4. kilomu verdim. Çok mutluyummm.
İnsallah canimYupppiiii tebrik ederimGurupta ki tum anne adaylari gurur duyulasi gercekten. Gelecegin bilincli anneleri. Boyle annelerden guzel nesiller ureyecek umitliyim. Bu nesiller de cocuklugumuzda ki zamanlar gibi saf,temiz,vicdan,merhamet yuklu duygulari yayacak ve canim ulkem en guzel,en yasanilasi gunlerini görecek
canım bende içmeyi düşünüyordum ama zararı olur diye okudum ve mantıklk geldi vazgectim o yuzden bence sende içme bebiş olursa zarar verebilir benceKizceler tunaydin. Size bisey danışmak istiyorum. Soğan suyu içiyordu ben bu zamana kadar adet donemlerimde rahatlatiyor, agrimi hafifletiyor diye ama malum bir ocak itibariyle çalışmalar başlıyor. Zararliymis diye okudum bazı forumlarda. Siz ne dersiniz
Soğan kürü işe yarıyor diye biliyordum benKizceler tunaydin. Size bisey danışmak istiyorum. Soğan suyu içiyordu ben bu zamana kadar adet donemlerimde rahatlatiyor, agrimi hafifletiyor diye ama malum bir ocak itibariyle çalışmalar başlıyor. Zararliymis diye okudum bazı forumlarda. Siz ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?