2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

canım yeşilçay içiyordum ama bıraktım folik asidin etkisini azaltıyomuş.diğer dediğin karışımı deneyebilirim ben sadece limonlu su içiyordum ama tarçınlı daha iyi gelebilir şekeri düzenler gibi geliyor

Kızlaaar bugun cok yogundum yazdıklarınızı ancak okuyabildim. Hepimiiiz incecik olup hamile kalacagız 2016'da insallah!!
Spor ve beslenme hamilelik döneminde de cok onemli, o yuzden simdiden kendimizi hazırlamalıyız. Ben yediklerime hala pek dikkat edemesem de spor seviyesini artırmaya calısıyorum. Simdi deee is cıkısı spor salonuna gidecegim ve aldıgım kalorileri yakacagım
Öptüm hepinizi şekerler

Hosgeldin. Senin de deneyimlerinden faydalanmak isteriz. Basindan gecmis olan bir de vahim bir deneyim olmus,uzuntunu paylasiyorum umarim herşey yolunda gider bu sefer. Hayirli haberler alman umidiyle:)

Yeşil çayın folik asit etkisini azalttığıni bilmiyordum bende bırakayim en iyisi.sabahlar 2 hurma yiyorum aklıma geldikçe. Hurma besin değeri bakamindan çok zengin. HamileleRe önerilen besinlerden

Selammmm güzel anne aday adayları
4. kilomu verdim. Çok mutluyummm.
Yupppiiii tebrik ederim Gurupta ki tum anne adaylari gurur duyulasi gercekten. Gelecegin bilincli anneleri. Boyle annelerden guzel nesiller ureyecek umitliyim. Bu nesiller de cocuklugumuzda ki zamanlar gibi saf,temiz,vicdan,merhamet yuklu duygulari yayacak ve canim ulkem en guzel,en yasanilasi gunlerini görecek

İnsallah canim
Bende cok seviyor ve takdir ediyorum burdaki herkesi
Masallah hepimizeee

Kizceler tunaydin. Size bisey danışmak istiyorum. Soğan suyu içiyordu ben bu zamana kadar adet donemlerimde rahatlatiyor, agrimi hafifletiyor diye ama malum bir ocak itibariyle çalışmalar başlıyor. Zararliymis diye okudum bazı forumlarda. Siz ne dersiniz

canım bende içmeyi düşünüyordum ama zararı olur diye okudum ve mantıklk geldi vazgectim o yuzden bence sende içme bebiş olursa zarar verebilir bence

Öyle yapayım canım ben de ya. Kararsız kalmistim çok teşekkürler cevap için :) hayırlısı ile bebis haberlerini alırız inşaallah

Soğan kürü işe yarıyor diye biliyordum ben
Hatta bir çok konu başlığo vardı sitede bununla ilgili

Bende soğan kürü ile hamile kalanları duydum ama soğan kürü kistleri falan yok ediyormuş incir kürü ise yumurtayı çoğaltıyormuş havuç kürü ile destekli kullaniliyormus kararsız kaldım hangisini denesem diye 3 aydır deniyorum olmuyor artık kismetse önümüzdeki aya kaldı tez vakitte inş isteyen herkeze bebiş verir Rabbim

Kızlaaar selam..benim iş görüşmem olmadı yine ya artık napim bende koydum bir kenara iş konusunu...diyete başldım ocağa kadar inşeallah biraz farkeder de sonra artık hayırlısıyla hamiş olurum bende...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…