2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Canlarim soğan kürü iyi de adet sökturucu bi etkisi varya dusuge sebep oluyor diye okudum hep. Hakkımızda hayırlısı
 
Hayırlısı olsun hakkında canım belki iyi olan budur.
En azından başka bi hedefin var hem de çokkkk güzel bir hedef :) inş kilolarını verir en yakın zamanda hamile kalırsın
 
Hiicc sikma canini. Kaderinde belki de ilk once hamile olmak vardir. Ya da daha iyi bir kismetin vardir da ondan olmamistir. Allah kararlastirmistir nasil olacagini. Sana iyi gelcek bisey biliyorum. Hatta hepinizin kalbine dokunacak birsey. Ugur Kosar'in Allah de otesini birak. Ilk kitabi bu ve devaminda bircok kitabi var. Guc zamanlarinizda 2 sayfa bile okuduktan sonra huzurla kapatacaginiz kitaplar. Ben ruhen defalarca arindim bunlar sayesinde,bi arastirin derim.
 
Yeşil çayın folik asit etkisini azalttığıni bilmiyordum bende bırakayim en iyisi.sabahlar 2 hurma yiyorum aklıma geldikçe. Hurma besin değeri bakamindan çok zengin. HamileleRe önerilen besinlerden
bende bu forumda öğrendim canım birbirimizi bilgilendiriyoruz burada
 
Hayırlısı olsun hakkında canım belki iyi olan budur.
En azından başka bi hedefin var hem de çokkkk güzel bir hedef :) inş kilolarını verir en yakın zamanda hamile kalırsın
Amin inşeallah herşeyin hayırlısı :)) şuan biraz üzgünüm yarına kalmaz bişey inşeallah
 
Şüphesiz öyle insanlık hali işte olmayınca üzüldüm öyle...hayırlısı inşeallah...geçen arkadaşımda gördüm gözüm kaydı almadıö bidaha gittiğimde ödünç isterim bakalım:))
 
Buna uzulmemeni hatta daha cok sevinmeni oyle guzel anlatacak ki sana en yakinin soylese teselli ediyor der gecersin. Sen cök o arkadasinin kitabinin uzerine. Ben sonrasinda etrafimda bircok arkadasima hediye ettim ve hayir duasi aldim. Okadar garanti ediyorum:)
 
Iyi geceler
29 Ekimde hamile kaldim.
7 Aralik gunu 7+5 gunlukken Bis Gebelik teshisiyle kurtaj oldum. Dr bir adet gecmesini bekle yeniden deneyebilirsin dedi. Bu da 4 Ocak tarihine geliyor (28 gunluk dongume gore hesapliyorum. Hamile kalmadan once 28 gundu)
Ocakta hamile kalirsam tahmini 10 Ekimde ilk evlilik yildonumumuze harika bir hediye vermis olucaz esimle birbirimize insallah :)
66,4 ile hamile kalmisken 68'im su an plan yaptim bikac kilo vermeliyim yeniden gebe kalmadan önce.
Herkese iyi geceler tekrar
 
Merhaba kızlar ben hep dışardan takip ederdim, konu bebek olunca katılmak istedim. Öncelikle Allah isteyen herkesin kucağını doldursun sağlıkla inşallah. Bende altı aydır evliyim hiç korunmadım kısmet dedim ama bu ay adet dönemim bitince folik asit kullanmaya birde soğan kürüne başladım hayırlısı bakalım.
 
Hoşgeldin. Bunlar olan seyler ama o kadar sık duyar oldum ki endiseleniyorum artık senin icin de uzgunum. Insallah rabbim tekrarlatmaz ve guzel haberler alirsin:)
 
Oyle uzaktan olmuyor aramiza hoşgeldin:) Degerlerin vs. Tum kontrollerini yaptirdin mi? Belki desteklemez baska durumlar olabilir diye soyluyorum. Umarim hersey yolunda gider, hersey gonlunce olsun :)
 
Çook geçmiş olsun İnşeallah hayırlısıyla güzel haberler de yazarsın :))
 
Oyle uzaktan olmuyor aramiza hoşgeldin:) Degerlerin vs. Tum kontrollerini yaptirdin mi? Belki desteklemez baska durumlar olabilir diye soyluyorum. Umarim hersey yolunda gider, hersey gonlunce olsun :)
Hoşbuldum ☺ Dr. Birkere gittim ama adet dönemimde gelmemi söyledi o sırada fırsat bulamadım ama evet gitmek istiyorum.
 
Kızlar iyi pazarlar.. Ben istanbulda oturuyorum ama tabi 6 ay olduğu ve alışamadığım için pek araştırmamıştım ama yakınlarımda biryer buldum. Hamilelik Öncesi kontrol için gideceğim uzun bir süreçmidir ben gitgellerden çok bunalıyorum bide maddi yönden nasıldır. Devlet hastahanesine bir kere gittim bir sene geçmeden bakmıyoruz dediler. Halbuki 33 yaşındayım.
 
Geçmiş olsun canım.
Dış gebelik üzücü ama her kadının başına gelebiliyor maalesef.
allah gönlüne göre versin inşallah dediğin gibi bir sürpriz olur size yıldönümünüzde. :)


İstanbul'da maddi yönünü bilmiyorum. Devlet hastanelerinde bakmıyorlar gerçekten böyle çocuk isteyenlere.
Özel muayenehanelere ve hastanelere yönelmek gerek daha çok. Ben sadece gerekli testleri yaptırdım check up gibi ve jinekologa gittim. Toplam 3 kez gittim doktora çok yorucu olmuyor amaç zaten bir problem varsa 1 yıl da beklemeden farkına varmak gerekli tedaviyi izlemek bilinçli olmak.
Folik asidi ihmal etme.

Ben de 32 yaşındayım bu arada. :)
 
Canım çok teşekkürler ilgin için bilgilendirdiğin için...
 
Canlarim soğan kürü iyi de adet sökturucu bi etkisi varya dusuge sebep oluyor diye okudum hep. Hakkımızda hayırlısı
evet canım o yuzden ocakta düşünüyorum dedğin için yapma bence dedim ben yapmayacağım mesela sırf bu yuzden
 
evet canım o yuzden ocakta düşünüyorum dedğin için yapma bence dedim ben yapmayacağım mesela sırf bu yuzden
Aynen canım. Ben de bu ayki adetim üc gün sonra. Bu ay bile icmeyecegim geri çekilme yöntemi ile korunuyoruz sırf metabolizmam zarar görmesin diye. Soğan suyuyla kendimi riske atmayayim demi :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…