2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Kızlar ya bisey sorcam benim bugünlerde tatlı delisi olmam gerekirdi ama dün gece kahvenin yanında yediğim minicik çikolata midemi bulandirmisti. Şimdi de gorumcem ki benim en sevdiğim tatlıdır sütlü tatlı yapmış bana da getirdi ama bir kaşık almamla beraber resmen istifra edecekmiş gibi oldum. Anlamadım yakinlarinizda böyle olup hamile kalan var mi

Canım gününde gecikme var mı ki?

Aaayyyy ne tatlı hamilemisin kiii şu erken sonuç veren testlerden al istersen... Hadi hayırlısı.

Aaayyyy ne tatlı hamilemisin kiii şu erken sonuç veren testlerden al istersen... Hadi hayırlısı.
İnşaallah caniiim :) bilemiyorum ama uç gün daha dayanmak istiyorum test için :) hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. Da bi garip hallerin var yanı :) dün gece normalde donarim ben yatarken sıcaktan uzerimdekileri cikarmisim uykumda

Hoşgeldin. Bunlar olan seyler ama o kadar sık duyar oldum ki endiseleniyorum artık senin icin de uzgunum. Insallah rabbim tekrarlatmaz ve guzel haberler alirsin:)
Cok tesekkurler inşallah

Çook geçmiş olsun İnşeallah hayırlısıyla güzel haberler de yazarsın :))
Amin inşallah

Geçmiş olsun canım.
Dış gebelik üzücü ama her kadının başına gelebiliyor maalesef.
allah gönlüne göre versin inşallah dediğin gibi bir sürpriz olur size yıldönümünüzde.
Amin çok teşekkürler

Kizlaar herkese gunaydin :) Haftasonu sehir disindaydim takip edemedim simdi hizlica okudum kusura bakmayin. Yeni gelen arkadaslar iyi ki geldiler iyi ki varlar, hep destekle devam insallah.
Hepimiz icin guzel bi hafta olsun insallah.
Vermem gereken son 3-4 kilo(kendimi psikolojik olarak daha iyi hissetmem icin) ve kalan 10 hafta var(Subat sonu baslayacagiz) onlarda gider insallah :)
Bu arada Ocakta heyecanini paylasacagimiz arkadaslara simdiden Allah sabir ve dayanma gucu versin zira 2 hafta kaldi hihihihi

Çok güzel değil mi adım adım yaklaşıyoruz :)

Guzel galiba ama fazlasiyla heyecanli bence. Dusununce icimde kelebekler ucusuyo gibi tedirginlikle heyecan arasi birsey :)
Aynen öyle herşey çok karmaşık. :)
Bebek arabası bakmaktan yoruldum :) Bunlarla oyalanıyorum şimdilik

Aynen öyle herşey çok karmaşık. :)
Bebek arabası bakmaktan yoruldum :) Bunlarla oyalanıyorum şimdilik

Yaa sorma ne olacak bu halimiz Kendi gazimi almak icin arkadasimin bebegine battaniye ormekten yoruldum Allahtan spor yapiyorum kafam dagiliyor yoksa kredi karti borcundan batmistik daha bebek dogmadan

Yaa sorma ne olacak bu halimiz Kendi gazimi almak icin arkadasimin bebegine battaniye ormekten yoruldum Allahtan spor yapiyorum kafam dagiliyor yoksa kredi karti borcundan batmistik daha bebek dogmadan
Yaa bende zor tutuyorum kendimi. Doğmamış çocuğa don biçiyoruz
Bazen korkuyorum çok hevesleniyiorum diyeee..

Yaa bende zor tutuyorum kendimi. Doğmamış çocuğa don biçiyoruz
Bazen korkuyorum çok hevesleniyiorum diyeee..

Evet canim cokta heveslenmemek ustune dusmemek lazim ama insan heyecanlaniyor. Ilk diye boyle galiba demistim 3. hamileligi olan bi ablama o da her seferinde ilk kez hamile kaliyorsun gibi heyecanlaniyorsun korkuyorsun evlat bu demisti. Kimisi fazla heyecanli oluyor ustune dusuyor iste :)
Allah hayal kirikligi yasatmasin insallah.

selam kızlar bende 2016 yı umutla bekleyenlerdenim :) inşşallah sağlıklı hayırlı evlatlarımız olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…