selam kızlar bende 2016 yı umutla bekleyenlerdenim :) inşşallah sağlıklı hayırlı evlatlarımız olur :)
Hosgeldiiin insallaaahh :)
Basin sagolsun canim cok gecmis olsunsağol :) 2 düşük 1 dış gebelik sorası tekrardan durmadan umudumu yitirmeden devam :)
Basin sagolsun canim cok gecmis olsunInan icim ciz etti... Neden oldu peki arastirildi mi?
Merhaba :) hoşgeldin :) hayirlisiyla inşaallahmerhabalar, 2016 da bende gebe olmak istiyorum :)))
Amiiiinnn :) E Biz iki haftayı atlatalimki şubatta gelsin değil mi :) ?Kizlaar herkese gunaydin :) Haftasonu sehir disindaydim takip edemedim simdi hizlica okudum kusura bakmayin. Yeni gelen arkadaslar iyi ki geldiler iyi ki varlar, hep destekle devam insallah.
Hepimiz icin guzel bi hafta olsun insallah.
Vermem gereken son 3-4 kilo(kendimi psikolojik olarak daha iyi hissetmem icin) ve kalan 10 hafta var(Subat sonu baslayacagiz) onlarda gider insallah :)
Bu arada Ocakta heyecanini paylasacagimiz arkadaslara simdiden Allah sabir ve dayanma gucu versin zira 2 hafta kaldi hihihihi
Hoşgeldin :) hayırlısı ile güzel haberlerini alırız inşaallah :)selam kızlar bende 2016 yı umutla bekleyenlerdenim :) inşşallah sağlıklı hayırlı evlatlarımız olur :)
2 düşük sonrası araştırma yaptırdık kan pıhtısı çıktı 3 ye hamile kaldım tedaviye başladım o da dış gebelikmiş ekimde ameliyat oldum sağ tüpüm alındı korunmayı bırakıcam umudumu kaybetmedim vazgeçmicem :)
Amiiiinnn :) E Biz iki haftayı atlatalimki şubatta gelsin değil mi :) ?
Buyuk gecmis olsun Allah tekrarlatmasin. Ama umuduna hayran kaldim. Moral önemli,kendinle basa cikabilmen cok guzel. Hayirli haberlerini duymak umidiyle:)2 düşük sonrası araştırma yaptırdık kan pıhtısı çıktı 3 ye hamile kaldım tedaviye başladım o da dış gebelikmiş ekimde ameliyat oldum sağ tüpüm alındı korunmayı bırakıcam umudumu kaybetmedim vazgeçmicem :)
Buyuk gecmis olsun Allah tekrarlatmasin. Ama umuduna hayran kaldim. Moral önemli,kendinle basa cikabilmen cok guzel. Hayirli haberlerini duymak umidiyle:)
Cok gecmis olsun canim benim. Insallah hayirlisiyla kucagina alacaksin yavrunu.
her hamilelik ayrı heyecan. ilk hamileliğimde bu kadar heyecan yapmamıştım sanki o zamanlar cahillikle mi artık bilemiyorum. 2. hamileliğim sağlıklı olmadı. bu üçüncü olacak inşallah. bende ocakta adet olduktan sonra denemeyi düşünüyorum.Evet canim cokta heveslenmemek ustune dusmemek lazim ama insan heyecanlaniyor. Ilk diye boyle galiba demistim 3. hamileligi olan bi ablama o da her seferinde ilk kez hamile kaliyorsun gibi heyecanlaniyorsun korkuyorsun evlat bu demisti. Kimisi fazla heyecanli oluyor ustune dusuyor iste :)
Allah hayal kirikligi yasatmasin insallah.
her hamilelik ayrı heyecan. ilk hamileliğimde bu kadar heyecan yapmamıştım sanki o zamanlar cahillikle mi artık bilemiyorum. 2. hamileliğim sağlıklı olmadı. bu üçüncü olacak inşallah. bende ocakta adet olduktan sonra denemeyi düşünüyorum.
Kızlar bende 1.5 yıllık evliyim vajinusmus sıkıntı sı atlattım.ve bebek düşünmeye başladım artık çok şükür. Çalışan bir bayanim öğretmenim.yeterince iyi bakabilirmiyim gibi endiselerim var.bi de doğum endişesi. Korkuorum
Hoşgeldin canım.Kızlar bende 1.5 yıllık evliyim vajinusmus sıkıntı sı atlattım.ve bebek düşünmeye başladım artık çok şükür. Çalışan bir bayanim öğretmenim.yeterince iyi bakabilirmiyim gibi endiselerim var.bi de doğum endişesi. Korkuorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?