2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Basin sagolsun canim cok gecmis olsun Inan icim ciz etti... Neden oldu peki arastirildi mi?

2 düşük sonrası araştırma yaptırdık kan pıhtısı çıktı 3 ye hamile kaldım tedaviye başladım o da dış gebelikmiş ekimde ameliyat oldum sağ tüpüm alındı korunmayı bırakıcam umudumu kaybetmedim vazgeçmicem :)

Amiiiinnn :) E Biz iki haftayı atlatalimki şubatta gelsin değil mi :) ?

Cok gecmis olsun canim benim. Insallah hayirlisiyla kucagina alacaksin yavrunu.

Merhabalar bende varim ama 2016 nin ikinci yarisinda baslayabilirim ancak bir mol gebelik yasadim ve haziranda kurtaj oldum ins 2016 haziran sonu dusunebiliyorum ancak dua edelim birbirimiz için önce sizlerin sağlıklı hamile haberlerini duymayı sonrada benimkini size vermeyi nasip etsin Allah'im

Buyuk gecmis olsun Allah tekrarlatmasin. Ama umuduna hayran kaldim. Moral önemli,kendinle basa cikabilmen cok guzel. Hayirli haberlerini duymak umidiyle:)

Buyuk gecmis olsun Allah tekrarlatmasin. Ama umuduna hayran kaldim. Moral önemli,kendinle basa cikabilmen cok guzel. Hayirli haberlerini duymak umidiyle:)

Çok sağol :) kaybettikçe umudum daha da arttı bliyorum rabbimin bana sınavı bu yaşadıklarım üzülmedim kısmetim kaderim böyleymiş inşşallah hayırlı haberler verebilirim :)

her hamilelik ayrı heyecan. ilk hamileliğimde bu kadar heyecan yapmamıştım sanki o zamanlar cahillikle mi artık bilemiyorum. 2. hamileliğim sağlıklı olmadı. bu üçüncü olacak inşallah. bende ocakta adet olduktan sonra denemeyi düşünüyorum.

Hayirlisiyla saglikli sihhatli olacak insallah♡

Kızlar bende 1.5 yıllık evliyim vajinusmus sıkıntı sı atlattım.ve bebek düşünmeye başladım artık çok şükür. Çalışan bir bayanim öğretmenim.yeterince iyi bakabilirmiyim gibi endiselerim var.bi de doğum endişesi. Korkuorum

Merhaba canım hoşgeldin. Ben de öğretmenim :) aynı endişe bende de oluyor ama Allah büyük bakarız inşallah. Sen 2016 girer girmez mi düşünüyorsun daha sonra mı?

Hoşgeldin canım.
Geçmiş olsun ve tebrik ederim yenmişsin vajinismusu.
Çalışan anne olmak zor evladına güzel bir gelecek güzel bir dünya hazırlamak zor. Her kadın yaşıyor bu korkuları. Fazla düşünme akışına bırak bebek bereketi ile gelir hepimiz iyi anneler olacağız inşllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…