2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Hoşgeldin :) hayirlisiyla hele bi olsunlar da herşey olur gider :)

Kızlar ben bugün ovülasyon çubukları ve ateş ölçer aldım
Takip edeceğim artık. Şansı arttırmak için.
Ne kadar az beklersek o kadar iyi
Eşim de ben de çok istiyoruz

Kızlar az evvel bir hata yaptım. Buraya yazayım ki siz de dikkat edin çünkü ben bundan sonra çok daha dikkatli olmamız gerektiğine karar verdim. Az önce su siparişi vermiştim. Normalde damacanayı ben taşımam. Eşim eve gelene kadar kapı yanında bekletirim, o gelir mutfağa taşır. Şimdi malum biz artık korunmayı bıraktık. Gerçi bence bu ay olma ihtimali yok çünkü yumurtlama zamanını kaçırdığımızı düşünüyorum. Neyse işte, su geldiğinde telefonda konuşuyordum. Telefonu kapatınca dalgınlıkla damacanayı kucağıma aldığım gibi girişten mutfağa taşıdım. Sonradan aklıma geldi, ne yapıyorsun kızım diye kızdım kendime.

Sakiiiinn Allah korusun tatliimm. Böyle şeylere alistirmamiz lazım kendimizi.. En ufak bi hatamizla çok uzulebiliriz

Merhaba,hosgeldin:) Atlatmis oldugun sikintilar icin gecmis olsun diyelim. Niyetine girilmisse hayirlisi olsun. Yetebilme endisesi hepimizde var fakat bir kolayligi olacaktir diye düşünüyorum. Soyle anlatayim bunlar ogrenilecek seyler. 3 kiz kardesiz. Evlilik oncesi odamiz cingene pazari gibiydi:) annem cok ugrasmistir bizimle. Siz nasil ev idare etceksiniz diye soylenir dururdu. Degil mi evlilik basladi,kendi duzenimizi disimizle tirnagimizla kurduk. Annem her evime gelişinde sok yasadi. Beni sonradan olma bir titizlik sardi,bildigin hastaliga kadar gidecekti az daha. Ozaman da hem calisip,nasil temizliğe,yemege yeticem diye korkarken hepsi oturdu. Cocuk gelince de bir sekilde olacak. O telaseye, yorgunluga hepsine yetilecek eminim. Sabir,guc kadinin fitratinda var. Dert etme hic, cok da güzel olacak:)

ayy canım yaa bende aynı şeyi yaptım normalde almam hep bekletirim eşim taşısın diye temizlik yaparken kaldırp götürdüm hadi hamileysem dedim bende korunmayı bıraktım ve bende düşünmüyorum hamile olduğumu ama aklıma geldi işte yine de bir daha yapmam ama asla

Aynen cnm ocaktan itibaren düşünüyorum
hoşgeldin canım bende öğrtmenim ve bende ocakta düşünüyorum:)
sıkıntıları atlatmışsın çok şükür.bakabilme endişesi hepimizde var ama inan o da zamanla öğrnilen ve oturtulan bir yöntem bence.arkadaşlarıma bakıyorum hiç şikayet etmiyorlar halleirnden o her şeye değer diyorlar.bizde öyle düşünecez ve büyüklerin yardımıyla da aşacaz ilk zamanalrı zaten sonra da bir düzene oturtacaz.bunları düşünme bence zamana bırak

Yaa niye taşıyorsunuz normalde de, belinize yazık... Yuvarlayıp gotursenize mutfaga

Ay çok güzel yazmışsın canım. Çok iyi geldiniz gerçekten .kendi kendime düşünüp duruorum eşim de çok istiyor.sizde de doğurma korkusu var mı..

Ay çok güzel yazmışsın canım. Çok iyi geldiniz gerçekten .kendi kendime düşünüp duruorum eşim de çok istiyor.sizde de doğurma korkusu var mı..
Ben korksam da normal doğum istiyordum ama sanırım mümkün değil gibi Sezaryenden de korkuyorum, sonrasında çok ağrı oluyor diye..

Kızlar ben bugün ovülasyon çubukları ve ateş ölçer aldım
Takip edeceğim artık. Şansı arttırmak için.
Ne kadar az beklersek o kadar iyi
Eşim de ben de çok istiyoruz

Ayyy insallah cok bekletmez ufaklik senin de guzel haberini aliveririz cabucak :)

Cok cok onemli bi konuya deginmissin. Artik ciddi ciddi dusunuyorsak buna gore davranmamiz suyunu cikarmadan kendimizi koruyup kollamamiz gerek. Aman diyeyim Allah korusun canim benim... Hepimizin de kulagina kupe olsun sagolasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…