2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Ay çok güzel yazmışsın canım. Çok iyi geldiniz gerçekten .kendi kendime düşünüp duruorum eşim de çok istiyor.sizde de doğurma korkusu var mı..
Enteresan ama bende dogum korkusu yok:) Hatta hersey yolunda gitsin agrisiyla, sancisiyla da olsa normal dogum yapayim istiyorum. Nasip elbet, ama hic deneyimlemedigimiz bir durum icin simdiden endiselenmeyelim. Ilk hayirli haberler alalim ve bu sureci keyfiyle gecirelim derim :)

Kızlar ben bugün ovülasyon çubukları ve ateş ölçer aldım
Takip edeceğim artık. Şansı arttırmak için.
Ne kadar az beklersek o kadar iyi
Eşim de ben de çok istiyoruz
Güzel haberlerini alırız umarım... Allah yardımcınız olsun. Bide bu ateş ölçer bana hep karışık geldi okuduğum yazılarda bildiğimiz hastahanelerde kullanılan ateş ölçer değilmi. ☺

Merhaba arkadaslar. Bizde 2016 da bebek dusunuyoruz. Kontrole gittim ve bi kac kistim varmis Doktor zararli olmadigini ve bebege engel olmayacagini soyluyor. Iki aydir kuculme yok kistlerde cok uzuluyorum. Ilk regl doneminde yine kontrole gidecegim umarim bu sefer gider o kistler

Sen de hoşgeldin aramıza :)
Eğer doktorun bebeğe engel olmadığını söylediyse bence içini ferah tut. Tabi ki gitmesi iyi olur ama bunun için de canını sıkma bence

Merhaba:)
Hosgeldin oncelikle. Peki bu kistlerin bebege engel olmayacagini soyledi fakat bir tedavisi yokmuymus? Tedavi gerektirmez kadar onemsiz bir seydir belki ama herseyiyle sordunuz mu? Uzuluyorum diye belirtmissin, icini rahatlatcak kadar bilgi almano tavsiye ederim ya da baska bir doktora daha gitmeni

Bende 1 paket içiyorum malesef
1 paket cok fazla. Madem ki guzel bir seyin niyetine girdik, bunun icin on hazirligi yapmamiz gerekir kizlar. En az 2-3ay oncesinden birakilmali. Ben epey yol aldim fakat daha sonuc yok. Doktorum da ola ki birakmadan hamile kalirsan birakma surecinde ki zorlugu hamileliginle beraber yasayacaksin ve 2si birlikte daha zor olacak demisti ki hakli. Hamilelik zaten baska bir duzenin baslamasi demek. Bu degisiklige ilave olarak sigaraya birakmakda ki gerginlik, asabiyet vs eklenmemeli. Bu sefer hem kendimize, hem bebege muhtemelen cevremize de eziyet olacagiz. Ha gayret bi tarih koyalim ve birlikte bitirelim bu isi

Kızlar merhaba. Ben nisan ayında hamilelik planlıyorum. Ocak ayında bende hazırlıklara başlıyorum. Düzenli folik asit sigara kesinlikle bırakılacak. Artık evde kahvaltı edip işe gideceğim ve düzenli besleneceğim. Sonra kimse tutamaz beni :)

Yeapp:) hadi bakalim, bol sanslar:)

Hadi insallah. Is yerin musaitse yaninda minik saklama kabinda yumurta ya da peynir falanda alabilirsin. Ben cok erken saatte kahvalti yapamiyorum midem almiyor o yuzden yanimda goturup 9 a dogru yiyorum 5-10dk. Kahvalti coook onemli hem hamile adaylari hemde diger insanlar icin.
Cok guzel kararlar vermissin Allah tamamina erdirsin insallaaah :)

Once cikolata kistinden suphelendi. Ama emar sonucumda cok sukur cikolata kisti olmadigi ortaya cikti. Basit kist o zaman dedi. Ama basit kist olsa uc ayda adetle atilirdu da dedi. Onun atilmasi icin de dogum kontrol hapi vermek istedi ama ben Istemedim. Regl donemim gelsin hem bu doktora hemde baska vi doktora gidecegim test sonuclarimla.

Yazdiklarini okuyunca hatırladım. Gecen sene falan bana da boyle bisey demisti doktor, bi sonra ki kontrolumde yok olmuslardi gerçekten. Ama her ayimiz belli olmuyor. Mesela bazi regl donemlerimde cok rahatlamadigim oluyor benim, az geliyor vs. Belki bi sonrakinde atacaksindir. Doktor basit dediyse, dert etme kendine o kadar. Usutmeye bagli da oluyor bazen. Sen koru kolla biraz kendini.

canım bende çikolata kisti var mr sonucunda ne yazıyordu bir de basit kist ise ve boyut küçükse regl döneminde gecer.bir de dermoid kist var onla ilgili bişi dedi mi doktorun?benim önce çikolata ya da dermoid dendi mr cikolata olduğu kesinleşti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…