2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Herkese gunaydin kizlaar :) Dun paylastiginiz linkten sonra guzel dogum hikayeleri okudum dun gece bolca. Sonra bir farkettim ki bir elimde mendil masada telefonum salya sumuk guluyorum Cok guzel bir hismis boyle yasayandan icten bir sekilde dinleyince cok daha guzel geldi...

Günaydın
Nasılsınız kızlar

Sabah 6'da kalktım uyku tutmadı. Yürüyüş iyi geldi günün taze telaşında.

Günaydın
Nasılsınız kızlar

Sabah 6'da kalktım uyku tutmadı. Yürüyüş iyi geldi günün taze telaşında.

Gunaydin canim. Iyii kitap falan arastiriyorum dogum oncesi hazirlik psikolojik destek vb... :) Bi de hamilelikte spor konusunu arastiriyorum.
Hayirdir insallah neden uyku tutmadi? Sabah yuruyus muthis bisey yaa insani cok diri tutuyor gun boyu keske yapabilsem imrendim vallaha :)

Çalışırken imkansız gibi ama şu memlekette çok insan yapıyor sabah yürüyüşü olayını.
Ya bulduğun kitapları bize de söyler misin? Ben de hamileyken okurum herhalde. Bu aralar çok fazla kişisel gelişim kitabı okuyorum zaten. Normal romanlarla filan alakam kalmadı nedense. Geliştiriyor mu beni bilmiyorum ama. :)

Neden uyku tutmadı bilmiyorum valla. 12'ye doğru yattım normale göre daha erken. Ondan herhalde uykumu alıp kalktım.

Canım okuduğun beğendiğin kitaplar olursa bende öneri isterim :) Bende okumak istiyorum bilinçlenmek istiyorum.
Bu arada isimleri bilmiyorum kusura bakmayın.
Benim adım Ezgi herkesle şimdiden memnun oldum :)

Kisisel gelisim kitaplarina bayilirim normal romanlari pek sevemiyorum nedense vakit kaybi gibi geliyor. Cinayet arastirmasi, tarih ya da kisisel gelisim kitaplari favorim :)
Cok onerilen ve aciklamalarini da cok begendigim 3 kitap var onlarla baslamayi dusunuyorum.

*Hakan Coker-100 Soruda Normal Dogum (Annenin haklari, bebegin dogdugu anda ne hissedecegi, doguma giden yolda kendi kendinizi gerek sozlu gerek gorsel olarak nasil etkilediginiz... gibi cok guzel seyleri anlatiyormus.)
*Mehjmet Oz-Siz Bebeginizi Beklerken (Ay ay tum sureci anlatan pratik, guzel bir kitap olduguna inaniyorum.)
*Naomi Aldort- Cocugunuzla Birlikte Buyumek ( Bu daha ileri ki zaman icin ama genel bi cerceve olusturmak adina cok etkili. Cocugunuza nasil davranmaniz gerektigi, dogdugu andan itibaren onun davranislarini nasil belirlediginiz, nasil daha iyi ebeveyn olacaginizi anlatiyor.)

Sizin de guzel onerilerinizi beklerim kizlar:) Mrstpc Bende Yesim canim cok memnun oldum simdiden :)

Bence Ina May'in Doğuma Hazırlık Rehberi'ni okuyalım kesinlikle. Benim ismim de Şeyma bu arada, hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum :)

Canım okuduğun beğendiğin kitaplar olursa bende öneri isterim :) Bende okumak istiyorum bilinçlenmek istiyorum.
Bu arada isimleri bilmiyorum kusura bakmayın.
Benim adım Ezgi herkesle şimdiden memnun oldum :)
Ben de Deniz.
Ben de memnun oldum. :)
Ne kadar güzel ismin varmış...

Leyla Navaro- Gerçekten beni duyuyor musun?
Bu kitap hamilelik değil çocuk büyütürken okunacak bir kitap.
Aynı şekilde Mehmet Öz'ün de bir kitabı vardı ama unuttum adını...

Yaa ne kadar tatlisiniz hemen cevaplamissiniz. Mr sonucum yanimda degil alir almaz bakacagim. Normalde kontroller icin ozel bi hastaneye gidiyordum. Ama tahliller falan pahali olmasin diye devlette yaptiriyorum. Mr cektirdim. Tumor marker leri yapildi hormonlara bakildi. Tum sonuclarimla ozel hastaneye gidecegim. Oradaki doktora daha cok guveniyorum.

Hamilelikle ilgili kitaplar okumak hic aklima gelmemisti bu gruptan ogrenecek cok seyim var.

Bilen insan korkmaz diye dusunuyorum tabi ki o anda yasamak bambaska ama oncesinde neyin ne oldugunu nasil bir durumun bizi bekledigini dusunerek kendimizi sakinlestirebiliriz. Mesela benim okuduklarim arasinda en cok etkilendigim bir cok kadinin agri hisseder hissetmez hastaneye gitmesi ve stresten dogal doguma odaklanamayip sezeryana mecbur olmasi. Ne anneye, ne kadin bedenine ne de bebege dogmasi icin firsat verilmeyebiliyor bazi durumlar. Agri sikliklarini takip etmek bilincli olmak dikkatli olmak en onemlisi bence. Boyle seyleri ogrenmek cok onemli, agriyi makul duzeyde evde odaklanarak es destegi ile karsilamak olumlu dusunmek hastaneye gidip suni sanci alip bebegi zorlamaktan daha dogal bence.

canım ca125 ca19 eger yüksekse kesin çikolata kistidir.ben gecen bir doktora gittim ultrasonda benim çatlamayan yumurtalarım yani onlara kist dedi.ben 2 yılda 11-12 doktora gittiğim için ultrasonda iyi alıyorum kisiti.eger kistin simsiyah ise basit kisttir canım.ama hafif grimsi ise cikolata kistidir.

kızlar ben kitapları hamile olduğumu öğrenince okumaya başlayacağım.hayal kırıklığı yaşamak istmeiyorum çünkü olmama ihitmalim var benim malum çikolarım var

Bende marketlerde satılan kahvaltılıklar var ya küçük küçük ondan düşünüyorum evde yapıp daha sonra öğlene kadar acıkırsam onları yerim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…