Günaydın
Nasılsınız kızlar
Sabah 6'da kalktım uyku tutmadı. Yürüyüş iyi geldi günün taze telaşında.
Çalışırken imkansız gibi ama şu memlekette çok insan yapıyor sabah yürüyüşü olayını.Gunaydin canim. Iyii kitap falan arastiriyorum dogum oncesi hazirlik psikolojik destek vb... :) Bi de hamilelikte spor konusunu arastiriyorum.
Hayirdir insallah neden uyku tutmadi? Sabah yuruyus muthis bisey yaa insani cok diri tutuyor gun boyu keske yapabilsem imrendim vallaha :)
Canım okuduğun beğendiğin kitaplar olursa bende öneri isterim :) Bende okumak istiyorum bilinçlenmek istiyorum.Gunaydin canim. Iyii kitap falan arastiriyorum dogum oncesi hazirlik psikolojik destek vb... :) Bi de hamilelikte spor konusunu arastiriyorum.
Hayirdir insallah neden uyku tutmadi? Sabah yuruyus muthis bisey yaa insani cok diri tutuyor gun boyu keske yapabilsem imrendim vallaha :)
Çalışırken imkansız gibi ama şu memlekette çok insan yapıyor sabah yürüyüşü olayını.
Ya bulduğun kitapları bize de söyler misin? Ben de hamileyken okurum herhalde. Bu aralar çok fazla kişisel gelişim kitabı okuyorum zaten. Normal romanlarla filan alakam kalmadı nedense. Geliştiriyor mu beni bilmiyorum ama. :)
Neden uyku tutmadı bilmiyorum valla. 12'ye doğru yattım normale göre daha erken. Ondan herhalde uykumu alıp kalktım.
Ben de Deniz.Canım okuduğun beğendiğin kitaplar olursa bende öneri isterim :) Bende okumak istiyorum bilinçlenmek istiyorum.
Bu arada isimleri bilmiyorum kusura bakmayın.
Benim adım Ezgi herkesle şimdiden memnun oldum :)
slm kızlar içimdeki acabaya yanıt bulmak için test yaptım sonuç negatif.kısmet bir dahaki aya inşallah:)
Yazdiklarini okuyunca hatırladım. Gecen sene falan bana da boyle bisey demisti doktor, bi sonra ki kontrolumde yok olmuslardi gerçekten. Ama her ayimiz belli olmuyor. Mesela bazi regl donemlerimde cok rahatlamadigim oluyor benim, az geliyor vs. Belki bi sonrakinde atacaksindir. Doktor basit dediyse, dert etme kendine o kadar. Usutmeye bagli da oluyor bazen. Sen koru kolla biraz kendini.
Yaa ne kadar tatlisiniz hemen cevaplamissiniz. Mr sonucum yanimda degil alir almaz bakacagim. Normalde kontroller icin ozel bi hastaneye gidiyordum. Ama tahliller falan pahali olmasin diye devlette yaptiriyorum. Mr cektirdim. Tumor marker leri yapildi hormonlara bakildi. Tum sonuclarimla ozel hastaneye gidecegim. Oradaki doktora daha cok guveniyorum.canım bende çikolata kisti var mr sonucunda ne yazıyordu bir de basit kist ise ve boyut küçükse regl döneminde gecer.bir de dermoid kist var onla ilgili bişi dedi mi doktorun?benim önce çikolata ya da dermoid dendi mr cikolata olduğu kesinleşti
Hamilelikle ilgili kitaplar okumak hic aklima gelmemisti bu gruptan ogrenecek cok seyim var.
canım ca125 ca19 eger yüksekse kesin çikolata kistidir.ben gecen bir doktora gittim ultrasonda benim çatlamayan yumurtalarım yani onlara kist dedi.ben 2 yılda 11-12 doktora gittiğim için ultrasonda iyi alıyorum kisiti.eger kistin simsiyah ise basit kisttir canım.ama hafif grimsi ise cikolata kistidir.Yaa ne kadar tatlisiniz hemen cevaplamissiniz. Mr sonucum yanimda degil alir almaz bakacagim. Normalde kontroller icin ozel bi hastaneye gidiyordum. Ama tahliller falan pahali olmasin diye devlette yaptiriyorum. Mr cektirdim. Tumor marker leri yapildi hormonlara bakildi. Tum sonuclarimla ozel hastaneye gidecegim. Oradaki doktora daha cok guveniyorum.
Bende marketlerde satılan kahvaltılıklar var ya küçük küçük ondan düşünüyorum evde yapıp daha sonra öğlene kadar acıkırsam onları yerim diyeHadi insallah. Is yerin musaitse yaninda minik saklama kabinda yumurta ya da peynir falanda alabilirsin. Ben cok erken saatte kahvalti yapamiyorum midem almiyor o yuzden yanimda goturup 9 a dogru yiyorum 5-10dk. Kahvalti coook onemli hem hamile adaylari hemde diger insanlar icin.
Cok guzel kararlar vermissin Allah tamamina erdirsin insallaaah :)
Çok teşekkür ederim.. :)Ben de Deniz.
Ben de memnun oldum. :)
Ne kadar güzel ismin varmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?