2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Bende marketlerde satılan kahvaltılıklar var ya küçük küçük ondan düşünüyorum evde yapıp daha sonra öğlene kadar acıkırsam onları yerim diye

Aaa evet esim oyle yapiyor yaninda ufak peynir recel zeytinezmesi goturuyor. O da guzel prartik bi cozum

kızlar yumurtlama dönemimden sonra 5 gün boyunca yani düne kadar çok yoğun akıntım vardı bazen beyaz bazen kahverengi sizce bu nedek bilgisi olan var mı?

kızlar yumurtlama dönemimden sonra 5 gün boyunca yani düne kadar çok yoğun akıntım vardı bazen beyaz bazen kahverengi sizce bu nedek bilgisi olan var mı?
tam olarak cevap veremem ama üşütmüş olabilir misin? ya da yumurtlama döneminde korunmasız ilişkiye girdiysen o yüzden de olabilir belki

Aslında heveslendirmiş mi olurum bilmiyorum ama. Hayırlısı olsun inşallah. Bu belirtilerle ilgili çok fazla yazılar okuyoruz bir yazıda da yumurtaların birleşme ve tutunma sürecinde kahverengi akıntıların olabileceğini okumuştum. Kendine dikkat et bu hafta istersen Allah hayırlı haberler almamızı nasip etsin hepimize. Bizde haber ver mutlaka.

Kızlar çikolata kistlerinizle ilgili soğan kürünü denediniz mi? Çok faydasını görenler olmuş. Bende kist yok fakat bende yumurtlama için kullanıyorum. İki gün önce Dr. Gittim 9. Günüm olmasına rağmen yumurtlaman var dedi bu hafta

Ovulasyon testi ne işe yarıyor kızlarbir de folik asit? Hiç birşey bilmiyormusum ben ya ( kızlar bir de doğum da dikiş uyusturulmadan mi yapılıyor .kafamda deli sorular :))))

Ovulasyon testi ne işe yarıyor kızlarbir de folik asit? Hiç birşey bilmiyormusum ben ya ( kızlar bir de doğum da dikiş uyusturulmadan mi yapılıyor .kafamda deli sorular :))))
Ovülasyon testi vücudun hamile kalmak için en uygun olduğu günleri anlamak için yapılıyor. Genelde 28 günlük adet döngüsünün 11-14. Günleri arasında denk gelirmiş. Fakat tam günü tespit etmek önemli. O tarihlerde hamile kalabilirsin canım.
Folik asitin tam olarak ne katkısı olduğunu bilmiylrum ne işe yarıyor. Fakat hamile klmak isteyen kadınlara ve yeni hamilelere mutlaka verilir bu ilaç. Doktorun seni daha iyi bilgilendirir.
Nırmal doğumu sorarsan zaten günümüzde çoğu normal doğum epiduralle yapılıyor. Fakat lokal anestezi illaki uyguluyorlar. :)
Şu an doğum kısmı o kadar uzak geldi ki bana... İlk yavrumu sezaryen ile doğurmuştum sanırım normal doğum olasılığı uzak... Çoğu doktorun yanaşacağını sanmam.

Folik asit bebeğin sinir sisteminin gelişmesi için önemli. Sinir sistemi yanlış hatırlamıyorsam ilk 2 ayda oluştuğu için annenin folik asit seviyesinin yüksek olması isteniyor, bu yüzden de hamilelik öncesinden başlanıp seviyeyi yükseltmeye çalışıyor doktorlar.

Olabilir canim bende cok okumustum baya guzel sonuclar almis yapanlar. Insallah faydali olur :)

Canim kac yil gecti aradan? Benim arkadasim ozellikle konustu hamile oldugunda normal dogum istiyorum diye. Ilk oglu 4 yasindaydi doktor fiziksel olarak uygun olursan mumkun dedi ve normal dogum yapti arkadasim cok sukur. Bende doktorunu buna gore secebilirsin.

amin canım dediğin gibi hayırlısı olsun inşallah bakalım bekliycem

6 yıl. Haklısın araştırmakta fayda var. :)

Akintinin fazla olmasi durumunda bir fitil var. Eğer ki iltihap sebepli ise cok ise yariyor. Tamamini atıyor vucuttan,kurutuyor. Usutmeye bagli da akıntı olabilir. Rengine gore bir tespitim yok. Bence smear testi falan yaptir
Serpil seninle en bastan baslamamiz gerekiyor. Dogum korkusunu en basta kafandan atmalisin, onu simdilik unut ve hemen bir jinekolog/kadin dogumdan bir randevu al. Gebelik oncesi tum tetkiklerimi yaptirmak istiyorum diye soyle. Bunlar arasinda smear, tam kan sayimi(kizamikcik),hormon testi vs. var. Tedavi gerektirecek bir durum yoksa direkt folik asite baslatacaktir. Folik asit ise gebelik oncesi 3 ay ve gebelikle birlikte 2-3ay daha kullanilan bir hap. Bu cocugun gelisimini olumlu etkilemesi adina on hazırlık ve onemli bir hap. Korkularindan önce, bunlarla baslangic yapman gerekir. Tabi ki bu surecte sigarayla da savasmalisin.

Sigarayı 1 hafta içinde birakicam ins.vajinismus atlattim ama smear testi itici geliyor hala

Kızlar
Reglime 5 gün var. Farklı belirtilerim var. Yani normal belirtilere ilave uyuklama yorgunluk bulanyı vs.. kendimi umutlandırmak istemiyorum ama hesap yaptım 14. Gün iliskiye girmisiz. Olmus mudur acaba? Yani hayırlısı ne ise o olsun ama heyecan yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…