Kızlar
Reglime 5 gün var. Farklı belirtilerim var. Yani normal belirtilere ilave uyuklama yorgunluk bulanyı vs.. kendimi umutlandırmak istemiyorum ama hesap yaptım 14. Gün iliskiye girmisiz. Olmus mudur acaba? Yani hayırlısı ne ise o olsun ama heyecan yaptım.
Kızlar
Reglime 5 gün var. Farklı belirtilerim var. Yani normal belirtilere ilave uyuklama yorgunluk bulanyı vs.. kendimi umutlandırmak istemiyorum ama hesap yaptım 14. Gün iliskiye girmisiz. Olmus mudur acaba? Yani hayırlısı ne ise o olsun ama heyecan yaptım.
Ultrasonla zaten yumirtaliklarin kontrol ediliyor. Tam o esnada akintindan ornek alınıyor sadece. Hic itici gelmesin sen anlamadan alacak zatenSigarayı 1 hafta içinde birakicam ins.vajinismus atlattim ama smear testi itici geliyor hala
Eneee:) ne kadar heyecanli. Hadi hayirli haberlerle insallah:)Kızlar
Ayyy ne tatli bi heyecan bu yaaa :) Hadi insallah :) 1 hafta 10 gune belli olur :)
Ayy hadi bakalım inşallah olmuştur :) Bekliyoruz haberlerini
ya canım ben bir ay kullandım sadece işe yaramamıştı 4 ay kullanmak lazımmış.şimdi de tam yumurtlama tarihine denk geliyo uygularsam ve bi zararı olursad ye emın deilimKızlar çikolata kistlerinizle ilgili soğan kürünü denediniz mi? Çok faydasını görenler olmuş. Bende kist yok fakat bende yumurtlama için kullanıyorum. İki gün önce Dr. Gittim 9. Günüm olmasına rağmen yumurtlaman var dedi bu hafta
Ozaman gidiyim ben bir an önce Sağol canım :)Ultrasonla zaten yumirtaliklarin kontrol ediliyor. Tam o esnada akintindan ornek alınıyor sadece. Hic itici gelmesin sen anlamadan alacak zaten
Canım hayırlısı olsun ama ben hamile olduğumu uyuklamadan anlamıştım. Hiç bir belirti yoktu sadece uyku hali vardı. O zamanlar çalışmıyordum ve 1-2 saat uyuyordum.Kızlar
Bizim kafamıza esti birden bıraktık :)
uyma canım benim. Şurda ocak ayına ne kaldı ki bekle biraz dahaYaa esimle bikac gundur normal dogum hikayeleri okuyoruz arastiriyoruz. Esim acaba biraksak mi korunmayi diyor ama doktor dogum kontrol hapindan sonra 3-4 ay gecmesi gerekiyor dedi 3 ay 7 Ocakta doluyor. Bir de vermek istedigim 4 kilo falan daha var. Ama cok istiyorum ya ne yapsam bilmiyorum seytana uyabilirim gibi gibi
uyma canım benim. Şurda ocak ayına ne kaldı ki bekle biraz daha
Senin az kalmış canım, o yüzden bekleyebilirsin :) Ben mayısa kadar nasıl bekleyeceğim mesela bilmiyorumYaa esimle bikac gundur normal dogum hikayeleri okuyoruz arastiriyoruz. Esim acaba biraksak mi korunmayi diyor ama doktor dogum kontrol hapindan sonra 3-4 ay gecmesi gerekiyor dedi 3 ay 7 Ocakta doluyor. Bir de vermek istedigim 4 kilo falan daha var. Ama cok istiyorum ya ne yapsam bilmiyorum seytana uyabilirim gibi gibi
Yaa esimle bikac gundur normal dogum hikayeleri okuyoruz arastiriyoruz. Esim acaba biraksak mi korunmayi diyor ama doktor dogum kontrol hapindan sonra 3-4 ay gecmesi gerekiyor dedi 3 ay 7 Ocakta doluyor. Bir de vermek istedigim 4 kilo falan daha var. Ama cok istiyorum ya ne yapsam bilmiyorum seytana uyabilirim gibi gibi
Senin az kalmış canım, o yüzden bekleyebilirsin :) Ben mayısa kadar nasıl bekleyeceğim mesela bilmiyorum
Benim de vermek istediğim 2-3 kg kaldı ama amaaaan dedim. Ne de olsa diyet benim yaşam bicimim oldu artık :)
Bizim kafamıza esti birden bıraktık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?