2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Ayyy ne tatli bi heyecan bu yaaa :) Hadi insallah :) 1 hafta 10 gune belli olur :)

Ayy hadi bakalım inşallah olmuştur :) Bekliyoruz haberlerini

Eneee:) ne kadar heyecanli. Hadi hayirli haberlerle insallah:)

ya canım ben bir ay kullandım sadece işe yaramamıştı 4 ay kullanmak lazımmış.şimdi de tam yumurtlama tarihine denk geliyo uygularsam ve bi zararı olursad ye emın deilim

boza freedommm hani siz ocakta başlayacaktınız çalışmalara ben öle sizi takip ediyorum hatta ocak a bir kişi de beni yazın diye takılacaktım size :) sizden cesaret alacaktım bende hayırdır erken mi başladınız çalışmalara ben mi yanlış hatırlıyorum

Bizim kafamıza esti birden bıraktık :)

Canım hayırlısı olsun ama ben hamile olduğumu uyuklamadan anlamıştım. Hiç bir belirti yoktu sadece uyku hali vardı. O zamanlar çalışmıyordum ve 1-2 saat uyuyordum.

Bizim kafamıza esti birden bıraktık :)

Yaa esimle bikac gundur normal dogum hikayeleri okuyoruz arastiriyoruz. Esim acaba biraksak mi korunmayi diyor ama doktor dogum kontrol hapindan sonra 3-4 ay gecmesi gerekiyor dedi 3 ay 7 Ocakta doluyor. Bir de vermek istedigim 4 kilo falan daha var. Ama cok istiyorum ya ne yapsam bilmiyorum seytana uyabilirim gibi gibi

uyma canım benim. Şurda ocak ayına ne kaldı ki bekle biraz daha

Senin az kalmış canım, o yüzden bekleyebilirsin :) Ben mayısa kadar nasıl bekleyeceğim mesela bilmiyorum

Benim de vermek istediğim 2-3 kg kaldı ama amaaaan dedim. Ne de olsa diyet benim yaşam bicimim oldu artık :)

Benim de vermek istediğim 2-3 kg kaldı ama amaaaan dedim. Ne de olsa diyet benim yaşam bicimim oldu artık :)

Kilo konusuna pek takilmiyorum ama ne kadar verirsem o kadar rahat ederim gibime geliyor. Hamilelikte de duzgun beslenip hergun yuruyus yapinca mis oluruz vallaha :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…