kızlar selammmm
birkaç gündür yazdıklarınızı okuyorum anca fırsat bulup yazabiliyorum
bazılarımız beklememeye karar vermişbende tam tersi ocak yerine bir kaç ertelesem mi diyorum ama ondan da emin olamıyorum :)
kızlar selammmm
bazılarımız beklememeye karar vermişbende tam tersi ocak yerine bir kaç ertelesem mi diyorum ama ondan da emin olamıyorum :)
Kiz bu lafin uzerine 2.talihli sen olursun ne gulerim keyiften
Ben de aynı şekilde ne kadar bekleyeceğimizi bilemediğimden başlayayım artık dedim.kızlar selammmm
Ay hayırlısı ise olsun canım.Allah büyük :) ama sanmıyorum bence benimkiler regl belirtisi. Öyle diyeyim de gecikirse test yapar bakarım :) Ama sanmıyorum bu aydan umudum yok. İçime öyle doğuyor.
benim kilolarım var biliyorsunuz onları daha veremedim bir taraftan beklemeyip ocakta denesem mi sonra hepsini bir veririm diyorum bir taraftan amaannn aceleye ne gerek var önce kilo vereyim birkaç ay diyorum.Selaam nerelerdesin yaa :)
Sorma vallaha herkeste bir heyecan bir kararsizlikla karisik 'amaaan olsun canim ne olacak' cilik
Sen neden ertelemeyi dusunuyorsun?
bence bir şeyler olabilir canımBelki bu ay olmayacak belki 6 ay bekleyeceğiz bilmiyorum ki. Korkuyorum açıkçası. O yüzden bıraktım.
Allah büyük :) ama sanmıyorum bence benimkiler regl belirtisi. Öyle diyeyim de gecikirse test yapar bakarım :) Ama sanmıyorum bu aydan umudum yok. İçime öyle doğuyor.
hayırlısı canım ne zaman olur bilinmez ama benim içimden geçen bu kadar konuşup uğraşıyoruz ben ilk denemede hamile kalacakmışım gibi geliyorBen de aynı şekilde ne kadar bekleyeceğimizi bilemediğimden başlayayım artık dedim.
evet canım ocaktı aslında işte ama bir kaçamak oldu diyelimboza @freedommm hani siz ocakta başlayacaktınız çalışmalara ben öle sizi takip ediyorum hatta ocak a bir kişi de beni yazın diye takılacaktım size :) sizden cesaret alacaktım bende hayırdır erken mi başladınız çalışmalara ben mi yanlış hatırlıyorum
Oncesinde bu endişeleri yaşıyoruz ama annelik öyle güzellik ki bebeğin geldikten sonra hepsinin boşa endişeler olduğunu anlıyorsun. Annelik içgüdüsu bambaşka bişey. Uykum çok ağırdır. Hep korkarim çocuk ağlarda ben duymazsam diye ama simdi oyle olmuyor kızım gik desin hemen utanıyorum.Kızlar bende 1.5 yıllık evliyim vajinusmus sıkıntı sı atlattım.ve bebek düşünmeye başladım artık çok şükür. Çalışan bir bayanim öğretmenim.yeterince iyi bakabilirmiyim gibi endiselerim var.bi de doğum endişesi. Korkuorum
Hamileligimi ilk öğrendiğimden ben çocuğu nasıl diloguracam korkusuyla hamilelik sevincimi zyaşamadım ama sonrasında öyle bi cesaret geldi ki hiç korkmadim.bol bol dua ettim. Herkes 2_3 tane doğuruyor çok kötü bişey olsa kimse 2. Yi düşünmezdi dedim. Hipnobriding adlı bi kitap var okumanın tavsiye ederim.doğumun doğal bir süreç olduğundan bahsediyor.Ay çok güzel yazmışsın canım. Çok iyi geldiniz gerçekten .kendi kendime düşünüp duruorum eşim de çok istiyor.sizde de doğurma korkusu var mı..
Ben de yazılarda hep 15 gün kullanılacak diye okumuştum ama tabi sen içine şüphe düşürme yumurtlama zamanı mağlum psikolojimizin de düzgün olması lazım. İnşallah herşey yolunda gider benimde yumurtlama haftam☺ya canım ben bir ay kullandım sadece işe yaramamıştı 4 ay kullanmak lazımmış.şimdi de tam yumurtlama tarihine denk geliyo uygularsam ve bi zararı olursad ye emın deilim
Kızzzllaarrr
İkinci sayfaya düşmüşüzzz...
Tünaydınnn
Nasılsın canım iyi misiin :)Ayni seyi ben dusundum az once..
Tunaydin herkese, musmutlu bir gun olsun
İyiyim canım, sen nasılsın? :)Nasılsın canım iyi misiin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?