2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

kızlar selammmm
birkaç gündür yazdıklarınızı okuyorum anca fırsat bulup yazabiliyorum
bazılarımız beklememeye karar vermiş bende tam tersi ocak yerine bir kaç ertelesem mi diyorum ama ondan da emin olamıyorum :)

Selaam nerelerdesin yaa :)
Sorma vallaha herkeste bir heyecan bir kararsizlikla karisik 'amaaan olsun canim ne olacak' cilik
Sen neden ertelemeyi dusunuyorsun?

Belki bu ay olmayacak belki 6 ay bekleyeceğiz bilmiyorum ki. Korkuyorum açıkçası. O yüzden bıraktım.

Kiz bu lafin uzerine 2.talihli sen olursun ne gulerim keyiften

Allah büyük :) ama sanmıyorum bence benimkiler regl belirtisi. Öyle diyeyim de gecikirse test yapar bakarım :) Ama sanmıyorum bu aydan umudum yok. İçime öyle doğuyor.

Ben de aynı şekilde ne kadar bekleyeceğimizi bilemediğimden başlayayım artık dedim.

Allah büyük :) ama sanmıyorum bence benimkiler regl belirtisi. Öyle diyeyim de gecikirse test yapar bakarım :) Ama sanmıyorum bu aydan umudum yok. İçime öyle doğuyor.
Ay hayırlısı ise olsun canım.
Ama genelde biz kadınların içine doğanlar doğru oluyor.

Selaam nerelerdesin yaa :)
Sorma vallaha herkeste bir heyecan bir kararsizlikla karisik 'amaaan olsun canim ne olacak' cilik
Sen neden ertelemeyi dusunuyorsun?
benim kilolarım var biliyorsunuz onları daha veremedim bir taraftan beklemeyip ocakta denesem mi sonra hepsini bir veririm diyorum bir taraftan amaannn aceleye ne gerek var önce kilo vereyim birkaç ay diyorum.
ama şöyle bir durum var şubat mart gibi hamile kalmayı istemiyorum doğumum yıl sonuna geliyor diye hem soğuk olmasın istiyorum hemde çocuğumun olmasını istemediğim burçlardan olacak o zamana denk gelirse

Belki bu ay olmayacak belki 6 ay bekleyeceğiz bilmiyorum ki. Korkuyorum açıkçası. O yüzden bıraktım.
bence bir şeyler olabilir canım sanki varmış gibi geçti içimden

Hayirlisi canim sen olumsuza hazirla kendini de olursa ne mutlu bi haber olur. Gecince biraz bekle ama hayal kirikligi yasamamak icin. Bazen testler yaniltabiliyormus.

Ben de aynı şekilde ne kadar bekleyeceğimizi bilemediğimden başlayayım artık dedim.
hayırlısı canım ne zaman olur bilinmez ama benim içimden geçen bu kadar konuşup uğraşıyoruz ben ilk denemede hamile kalacakmışım gibi geliyor

evet canım ocaktı aslında işte ama bir kaçamak oldu diyelim

Oncesinde bu endişeleri yaşıyoruz ama annelik öyle güzellik ki bebeğin geldikten sonra hepsinin boşa endişeler olduğunu anlıyorsun. Annelik içgüdüsu bambaşka bişey. Uykum çok ağırdır. Hep korkarim çocuk ağlarda ben duymazsam diye ama simdi oyle olmuyor kızım gik desin hemen utanıyorum.

Ay çok güzel yazmışsın canım. Çok iyi geldiniz gerçekten .kendi kendime düşünüp duruorum eşim de çok istiyor.sizde de doğurma korkusu var mı..
Hamileligimi ilk öğrendiğimden ben çocuğu nasıl diloguracam korkusuyla hamilelik sevincimi zyaşamadım ama sonrasında öyle bi cesaret geldi ki hiç korkmadim.bol bol dua ettim. Herkes 2_3 tane doğuruyor çok kötü bişey olsa kimse 2. Yi düşünmezdi dedim. Hipnobriding adlı bi kitap var okumanın tavsiye ederim.doğumun doğal bir süreç olduğundan bahsediyor.

ya canım ben bir ay kullandım sadece işe yaramamıştı 4 ay kullanmak lazımmış.şimdi de tam yumurtlama tarihine denk geliyo uygularsam ve bi zararı olursad ye emın deilim
Ben de yazılarda hep 15 gün kullanılacak diye okumuştum ama tabi sen içine şüphe düşürme yumurtlama zamanı mağlum psikolojimizin de düzgün olması lazım. İnşallah herşey yolunda gider benimde yumurtlama haftam☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…