2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Selamlar kızlar
Düşürmeyelim yükseltelim o Zaman :)

İyi akşamlar n

slm kızlar nasılsınız?nugün nörolojiye gittim basım cok agrıyor ve gecmıyor dıye mr cekelım dedi.daha regl olmadım hamile miyim bilmiyorum dedim

Ya bende de bi degisik haller var. Akintim fazla geliyor ve buradan öğrendim hamilelik belirtisi olma ihtimalini. Biz korunmayi biraktik fakat hernekadar yumurtlama takibimi yapsam da usulune uygun olamadi hicbirsey. Esim isi sebepli sık sehir disina çıkıyor. Malum bu isler tek basina olmuyor

Canim bazen gec yumurtlama da olabiliyor, belki de tutmustur sizinki bu ay

Merhaba arkadaslar kısmetse bende 2016 annesi olmak istiyorum. 2014te istedim 2 defa hamile kaldim kaybettim. 2015te kalamadim.. insallah 2016da gelir bebegim sagligiyla.
Bu sekilde uzucu vakalari duydukca korkum cok daha fazla artıyor. Uzuntunu yurekten paylaşıyorum. Insallah nasip olur, guzel haberler alirsin. Senin icin dua edicem..

Ay nebileyim ya. Aslinda daha zaman tanimam lazim kendime. Neye dayanarak bi cesaret korunmayi biraktim bilmiyorum. Daha yapmam gerekenler var ve icim hic rahat degil. Celisiyorum sürekli
canım inan o çelişki hep olıyor bence bıraz da zamana bırakmak lazım çok üstüne düşmemek lazım.hayrılısı ve kısmet bu işler.içini rahat tut

Bu sekilde uzucu vakalari duydukca korkum cok daha fazla artıyor. Uzuntunu yurekten paylaşıyorum. Insallah nasip olur, guzel haberler alirsin. Senin icin dua edicem..
Allah razi olsun canim. Sebepsiz infertilite diyorlar.subatta asilamaya gecicez. Insallah sana da bana da tüm isteyene nasip eder Allah.

Kızlar hepinize Merhaba inşallah 2016 bizim yılımız olur ve bebişlerimizin müjdeli haberlerini paylaşırız burdan bende 2015 haziran ayında 3 aylıkken kaybettim bebeğimi , kalbi atmıyor dedi doktor gebeliği sonlandırmamız lazım dedi insan kabullenemiyor hemen arkadaşlar inat ettim ve daha 20 gün zorla progestan ilaç ve iğnelerle tuttum bebeğimi canımda ama fayda etmedi minik kalbi atmadı ve kürtaj olmak zorunda kaldım 3 ayda olsa annelik duygusunu hissetmek paha biçilemez bir duygu doktorum 3 ay korunma verdi kürtajdan sonra... bu arada kan pıhtılaşmasından şüphelendi benim doktorum hatta gebeliğimin son haftalarında clexsan diyede bir iğne vuruluyordum hergün, hamileliğim bittikten sonra trambofili testi yaptırmamı istedi doktorum özelde yapmak için çok yüksek mebla istediler üniversite hastahanelerinde ücretsiz yapıyorlarmış bu testi, testi yaptırmaya zamanım olmadı kürtajdan sonra belli bir zaman geçmesi gerekiyordu üzerinden bu zaman geçene kadar van Ercişe öğretmen olarak atandım şimdi 4 aydır Ercişteyim eşim Edinede öğretmen birimiz Türkiyenin bir sınır ucunda birimiz bir sınır ucunda... şimdi şubat tatilinde gidince üniversite hastanesinde tüm tahlillerimi yaptırıcam nasipse, temmuz 2016 gibide gebelik planlıyorum inşallah Rabbim hepimize sağlıklı gebelikler sağlıklı bebekler nasip eder

Son düzenleme:
meraba kızlar nasılsınız sizce aşırı duygusallık hamilelik belirtisimi aslında ben çok duygusalım ama bu ara daha fazla gibi herşeye ağlamaya başladım

Ay nebileyim ya. Aslinda daha zaman tanimam lazim kendime. Neye dayanarak bi cesaret korunmayi biraktim bilmiyorum. Daha yapmam gerekenler var ve icim hic rahat degil. Celisiyorum sürekli
Canım bence hicbir zaman %100 hazır olunmuyor ama hayırlı zamanda gelir insallah. Olmussa da hazır degilim falan diye hiic dusunme, bir sekilde yoluna koyulur her sey

Canım cok uzuldum basından gecenlere ama Allah'tan umut kesilmez, her sey yoluna girer insallah bir sekilde. Umarım hayırlı zamanda sen de hamilelik haberini alırsın :)

meraba kızlar nasılsınız sizce aşırı duygusallık hamilelik belirtisimi aslında ben çok duygusalım ama bu ara daha fazla gibi herşeye ağlamaya başladım

Canım hamilelikte baya hormon degisimi oldugundan oyle hissedilebiliyor ama klasik regl oncesi sendromu da olabilir mi :) Test alıp bi dene istersen

bakalım artık reglime bir hafta var canım biraz daha bekliycem

Canım üzüldüm başından geçenlere geçmiş olsun çok. Bir daha böyle bir şey yaşamazsın inşallah.
Eşinle işiniz zormuş ama sevgi her şeyi. Allah gönlüne göre versin. :)

Ne kadar da zor oluyordur sizin icin. Insallah biran evvel kavusursunuz. Rabbim tekrarlatmasin insallah. Hayirlisiyla guzel haberler alman umidiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…