Evet olabiliyormuş akıntılar bide kasık ağrısı da olabiliyormuş. Hayırlısı diyelim canım benim ama korkma sakın endişelerinde olmasın herşey çok güzel olur umarım.Ya bende de bi degisik haller var. Akintim fazla geliyor ve buradan öğrendim hamilelik belirtisi olma ihtimalini. Biz korunmayi biraktik fakat hernekadar yumurtlama takibimi yapsam da usulune uygun olamadi hicbirsey. Esim isi sebepli sık sehir disina çıkıyor. Malum bu isler tek basina olmuyor
Hoşgeldin canım inşallah 2016 annesi olursun. Yaşadıklarından dolayı çok geçmiş olsun umarım bebeğini kucağına alır ve tüm üzüntülerini unutursun.Merhaba arkadaslar kısmetse bende 2016 annesi olmak istiyorum. 2014te istedim 2 defa hamile kaldim kaybettim. 2015te kalamadim.. insallah 2016da gelir bebegim sagligiyla.
Bilemedim canım ya bu belirti 2. Aydan sonra ortaya çıkıyor genelde ama sende duygusalmışsın belkide ilk belirtindir hayırlısı bizi de haberdar etmeraba kızlar nasılsınız sizce aşırı duygusallık hamilelik belirtisimi aslında ben çok duygusalım ama bu ara daha fazla gibi herşeye ağlamaya başladım
Kasiklarimda da bi gerginlik var. Bir de böbreklerimin oldugu yerler aciyor arada. Vallahi pek bi anlamadim, usuttum mu ne diyorum.Bu hafta gecsin de sanirim bi doktora gitmem gerekecekEvet olabiliyormuş akıntılar bide kasık ağrısı da olabiliyormuş. Hayırlısı diyelim canım benim ama korkma sakın endişelerinde olmasın herşey çok güzel olur umarım.
Ayy kiyamam yaa:) ben de simdi esime ya hamile kaldiysam, bazi belirtiler tutuyor, daha hazir degilim vs.diye konusurken, rahat ooll olmussan olmussundur diye bir cevap aldim. Yumurtlama konularini idrak etti, hatta o takip ediyor ama zaten amac bu degil mi hamile kalmak. Bu endise neden diye anlam veremiyor hallerimeKızlar bu soğan kürü beni kuruttu resmen. Bu hafta yumurtlama haftam, akıntılarımdan takip ederdim hep ama bu ay damla yok. Sızlamalar olurdu onlarda yok. Dr. Yumurtlaman var demişti ama hangi gün olduğunu bulamıyorum. Şu kocişimede anlatamıyorum zamanlamasımı olurmuş diyo hiç dinlemiyo beni hiç. ..
Amin canim.. insallah hepimiz bu tarifsiz hissi yasar ve saglikla kucagimiza aliriz bebeklerimiziHoşgeldin canım inşallah 2016 annesi olursun. Yaşadıklarından dolayı çok geçmiş olsun umarım bebeğini kucağına alır ve tüm üzüntülerini unutursun.
canım aynen benimde bugün regl olmam gerekiyor sabah karnım ağrır gibi oldu sadece ama başka bir şey yok bakalım bende bekliyorum:)Günaydın kızlar.
Bugün regl olmam gerekiyor. Ama hiçbir belirti yok. Test yapmıyorum. Beklemedeyim :)
Günaydın :) haydi inşaallah ikinci bebisimize de hoşgeldin diyelimGünaydın kızlar.
Bugün regl olmam gerekiyor. Ama hiçbir belirti yok. Test yapmıyorum. Beklemedeyim :)
canım aynen benimde bugün regl olmam gerekiyor sabah karnım ağrır gibi oldu sadece ama başka bir şey yok bakalım bende bekliyorum:)
Günaydın :) haydi inşaallah ikinci bebisimize de hoşgeldin diyelim
Kızlar ben de iki arada kaldım. Şu an zamanımı diye düşünüyorum .
Kızlar ben de iki arada kaldım. Şu an zamanımı diye düşünüyorum .
Bende.... Bir yandan cok istiyorum bir yandan istemiyorum
Neden peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?