2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Evet canım korktum bıraktım zaten kürü. Merakla bekliyorum güzel haberlerini inşallah.

boza freedoommmmm çok heyecanlı güzel haberleriniz gelsin inşallaaahh amiiinnn. .. Bide bu bekleyişte neler hissettiniz kendinizi dinlerken.

Merhabalar, ne kadar icten anlatmissiniz... Allahim sabir guc versin cok cok gecmis olsun. Insallah hersey cok guzel ilerler en guzel zamanda minicik bir hediyeniz olur :)

boza freedoommmmm çok heyecanlı güzel haberleriniz gelsin inşallaaahh amiiinnn. .. Bide bu bekleyişte neler hissettiniz kendinizi dinlerken.

Ay evet yaa heyecanlandim okurken vallaha. Haftasonu giremedim neler olmus neler :))
Dun arkadasimizin kizinin dogum gunune gittik delirdik resmen. Cesit cesit tatli tatli cocuklar... nasil guzeller yaaa

Boyle birsey icin cevreyi ne kadar umursamali bilemiyorum. Bu cocuk baskalari icin iyi ya da kotu olsun diye dunyaya gelmeyecek. Eslerin bir parcasi,ailenizi anlamlandiracak. Ebeveynlerine iyi gelecek. Ona sahip olmak icin icinde his tasiyorsan, etraftan hicbirseyi buna engel gibi düşünme. Kafani karistiran farkli seyler de olabilir ama sen ilk kendini dinle. Ben anne olmak istiyorum de ve en cok buna yogunlas. Digerlerini aklindan yok et

Kesinlikle haklisin tamamen katiliyorum. Benim is yerimdeki arkadaslarim 30-40 yaslarinda genelde ve hepsi de 'cocuk icin cok erken biz hala istemiyoruz' diyorlar bu yuzden ben cok endiseliydim acaba davranislari nasil olur hamilelik surecimde diye...
Sonra dedim ki benim icimde bi bebek icin bir his var mi var. Endiseler de olsa arada gel gitlerde olsa istiyorum. Bu sebeple artik insanlarin ne dusunecegini ne tepki verecegini zerre dusunmuyorum. Ben istiyosam esim istiyorsa sorun yok :) Ne yapacaklar hamileyim deyince ay keske olmasaydi mi? Kim ne derse ne dusunurse dusunsun dinlememek lazim kimseyi.

Aynı durum benim icin de gecerli. Isyerindeki cogu arkadasım 30'una yakın evlendi ve dogumları da hep 30'dan sonra. Ben ise 25'imde evlenip 27-28 yasında da anne olmayı planlıyorum :) O yüzden cok sorguluyorum "erken mi" diye (çevre baskısı malum :)) Gerci is ve egitim durumları sebebiyle bu yaşlarda dogum yapıyorlar ama ben bir fırsat yakalamısken hem de gercekten annelik hissi geldigi icin düsünüyorum :) Tabi olacak mı olmayacak mı bilmiyoruz ama kısmet, gönlümüzü ferah tutmamız gerek :)

Dogru soyluyosun biz istiyosak eslerimiz istiyorsa ve onlara guveniyorsak diger insanlari dusunmemek lazim. Ben bu sebeple cok celistim ama sonra gercekten 'erken' de olsa genc anne olmak istiyorum. Hem tahammul hem enerji anlaminda daha iyi olacagini dusunuyorum. Kismet tabii biz simdi isteriz ne zaman olur Allah bilir. Hayirlisi olsun hepimiz icin, en guzel en hayirli zamanda...

Ben 24 yaşında (bizim planımız bu yönde tabi ki Allah bilir) anneliğ adım atacağım..
Çoğu insana göre erken ama benim için değil.

ya canım belirtilere bakıyorum ayy kesin regl oldum diyorum bi ağrım oluyor sonra bakıyorum bişi yok.her belirtiyi regle yoruyorum ama cıkmıyor kafam karıştı.sürekli nete bakıyorum belirtilere:)

Benim reglime daha 2 hafta var fakat icime bir suphe dusmedi değil. Bir de hersey tesadüf mu bilmiyorum, annem ruyasinda beni hamile görmüş,bizim icin alışveriş yapıyormuş(ki calismalardan haberi yok daha,pek dillendirmek istemedim). Esim ruyasinda bebek programları görüyor. Hadi annem daha bilmiyor ama sanirim yine de farkinda olmadan cok konuşuyorum ki ya anliyorlar ya da ben konuştuğum icin akillarinda kalıyor. Simdi suphem de var ya, bu kadar bir agizdan konusulmasi,ruyalar falan acaba mi diyorum:)

Aynen öyle. Simdi bu arkadaslarina niye hala dusunmuyorsunuz diyemezsin kendi kararlari. Onlar da ya nasil bu kadae erken boyle bi karar aldin diye sormasinlar bi zahmet. Disaridan biri ya da birilerinin ne hakki, ne haddi senin aile planlamana soz soylemek. Biz boyle olsun istiyoruz, onlar öyle. Cok guzel olcak hersey. Ben cok anne gordum ki cocuguna bakip, iyi ki dogurmusum seni diyen:) cok tatlilar. Ve daha hareketi hissettiklerinde yalniz geçirilmiş sureyi unutup, sanki hep o bebekle var olmuslar gibi hissedenler cok. Zaman kaybetmisiz,aramiza daha evvel gelmeliymis diyenler.
eyyay esinin ailesi tarafindan uzuldugun,aklina takilan durumlar vardir belki, sana hissettidiklerini bilemiyorum. Uzerinde cok dusunmen ve cozmeye deger durumlar mi onu bi kontrol et. Belki de hic uzerinde düşünmeden,kendi ailenden ayri tutman gereken şeylerdir. En cok esinden destek gorup gormemen önemli. Bu konuda yanindaysa,ayni dusunup ayni hissediyorsaniz gerisini birak. Umarım hersey istedigin gibi olur, hersey hallolur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…