Evet canım korktum bıraktım zaten kürü. Merakla bekliyorum güzel haberlerini inşallah.Ayy kiyamam yaa:) ben de simdi esime ya hamile kaldiysam, bazi belirtiler tutuyor, daha hazir degilim vs.diye konusurken, rahat ooll olmussan olmussundur diye bir cevap aldim. Yumurtlama konularini idrak etti, hatta o takip ediyor ama zaten amac bu degil mi hamile kalmak. Bu endise neden diye anlam veremiyor hallerimehaksiz da değil.
Acaba bu kürü devreden cikartarak mi devam etsen. Ben biraz tereddütlü yaklasiyorum bu olaya.
Kızlar hepinize Merhabainşallah 2016 bizim yılımız olur ve bebişlerimizin müjdeli haberlerini paylaşırız burdan bende 2015 haziran ayında 3 aylıkken kaybettim bebeğimi , kalbi atmıyor dedi doktor gebeliği sonlandırmamız lazım dedi insan kabullenemiyor hemen arkadaşlar inat ettim ve daha 20 gün zorla progestan ilaç ve iğnelerle tuttum bebeğimi canımda ama fayda etmedi minik kalbi atmadı ve kürtaj olmak zorunda kaldım 3 ayda olsa annelik duygusunu hissetmek paha biçilemez bir duygu doktorum 3 ay korunma verdi kürtajdan sonra... bu arada kan pıhtılaşmasından şüphelendi benim doktorum hatta gebeliğimin son haftalarında clexsan diyede bir iğne vuruluyordum hergün, hamileliğim bittikten sonra trambofili testi yaptırmamı istedi doktorum özelde yapmak için çok yüksek mebla istediler üniversite hastahanelerinde ücretsiz yapıyorlarmış bu testi, testi yaptırmaya zamanım olmadı kürtajdan sonra belli bir zaman geçmesi gerekiyordu üzerinden bu zaman geçene kadar van Ercişe öğretmen olarak atandım şimdi 4 aydır Ercişteyim eşim Edinede öğretmen birimiz Türkiyenin bir sınır ucunda birimiz bir sınır ucunda... şimdi şubat tatilinde gidince üniversite hastanesinde tüm tahlillerimi yaptırıcam nasipse, temmuz 2016 gibide gebelik planlıyorum inşallah Rabbim hepimize sağlıklı gebelikler sağlıklı bebekler nasip eder
boza freedoommmmm çok heyecanlı güzel haberleriniz gelsin inşallaaahh amiiinnn. .. Bide bu bekleyişte neler hissettiniz kendinizi dinlerken.
Boyle birsey icin cevreyi ne kadar umursamali bilemiyorum. Bu cocuk baskalari icin iyi ya da kotu olsun diye dunyaya gelmeyecek. Eslerin bir parcasi,ailenizi anlamlandiracak. Ebeveynlerine iyi gelecek. Ona sahip olmak icin icinde his tasiyorsan, etraftan hicbirseyi buna engel gibi düşünme. Kafani karistiran farkli seyler de olabilir ama sen ilk kendini dinle. Ben anne olmak istiyorum de ve en cok buna yogunlas. Digerlerini aklindan yok etbence bu arada kalmak hep oluyor ya.ben de kendimi hazır hissetmiyorum mesela eşimin ailesi yüzünden bazı sıkıntılar yaşadım eşime güveniyorum ama o insanlardan dolayı bazı şeylere kafamı takıyorum ve acabalarım oluyor ama sonra düşünüyorum 27 bitecek ve çikolata kistlerimle cok da beklemeye zamanım yok diyorum.ama içten istemek istiyorum artık.sağlık yüzünden mecbur hissetmek değil.hayırlısı olsun diyorum
Boyle birsey icin cevreyi ne kadar umursamali bilemiyorum. Bu cocuk baskalari icin iyi ya da kotu olsun diye dunyaya gelmeyecek. Eslerin bir parcasi,ailenizi anlamlandiracak. Ebeveynlerine iyi gelecek. Ona sahip olmak icin icinde his tasiyorsan, etraftan hicbirseyi buna engel gibi düşünme. Kafani karistiran farkli seyler de olabilir ama sen ilk kendini dinle. Ben anne olmak istiyorum de ve en cok buna yogunlas. Digerlerini aklindan yok et
Kesinlikle haklisin tamamen katiliyorum. Benim is yerimdeki arkadaslarim 30-40 yaslarinda genelde ve hepsi de 'cocuk icin cok erken biz hala istemiyoruz' diyorlar bu yuzden ben cok endiseliydim acaba davranislari nasil olur hamilelik surecimde diye...
Sonra dedim ki benim icimde bi bebek icin bir his var mi var. Endiseler de olsa arada gel gitlerde olsa istiyorum. Bu sebeple artik insanlarin ne dusunecegini ne tepki verecegini zerre dusunmuyorum. Ben istiyosam esim istiyorsa sorun yok :) Ne yapacaklar hamileyim deyince ay keske olmasaydi mi? Kim ne derse ne dusunurse dusunsun dinlememek lazim kimseyi.
Aynı durum benim icin de gecerli. Isyerindeki cogu arkadasım 30'una yakın evlendi ve dogumları da hep 30'dan sonra. Ben ise 25'imde evlenip 27-28 yasında da anne olmayı planlıyorum :) O yüzden cok sorguluyorum "erken mi" diye (çevre baskısı malum :)) Gerci is ve egitim durumları sebebiyle bu yaşlarda dogum yapıyorlar ama ben bir fırsat yakalamısken hem de gercekten annelik hissi geldigi icin düsünüyorum :) Tabi olacak mı olmayacak mı bilmiyoruz ama kısmet, gönlümüzü ferah tutmamız gerek :)
kızlar sonuçlar ne merak ettik :)boza ne zaman test yapmayı düşünüyorsun
ya canım belirtilere bakıyorum ayy kesin regl oldum diyorum bi ağrım oluyor sonra bakıyorum bişi yok.her belirtiyi regle yoruyorum ama cıkmıyor kafam karıştı.sürekli nete bakıyorum belirtilere:)boza freedoommmmm çok heyecanlı güzel haberleriniz gelsin inşallaaahh amiiinnn. .. Bide bu bekleyişte neler hissettiniz kendinizi dinlerken.
canım bakmadım daha bugun test almayı düşünüyorumkızlar sonuçlar ne merak ettik :)
canım bakmadım daha bugun test almayı düşünüyorum
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz canım hakkında hayırlısı olsun sonuç ne olursa olsun üzülme amacanım bakmadım daha bugun test almayı düşünüyorum
Aynen öyle. Simdi bu arkadaslarina niye hala dusunmuyorsunuz diyemezsin kendi kararlari. Onlar da ya nasil bu kadae erken boyle bi karar aldin diye sormasinlar bi zahmet. Disaridan biri ya da birilerinin ne hakki, ne haddi senin aile planlamana soz soylemek. Biz boyle olsun istiyoruz, onlar öyle. Cok guzel olcak hersey. Ben cok anne gordum ki cocuguna bakip, iyi ki dogurmusum seni diyen:) cok tatlilar. Ve daha hareketi hissettiklerinde yalniz geçirilmiş sureyi unutup, sanki hep o bebekle var olmuslar gibi hissedenler cok. Zaman kaybetmisiz,aramiza daha evvel gelmeliymis diyenler.Kesinlikle haklisin tamamen katiliyorum. Benim is yerimdeki arkadaslarim 30-40 yaslarinda genelde ve hepsi de 'cocuk icin cok erken biz hala istemiyoruz' diyorlar bu yuzden ben cok endiseliydim acaba davranislari nasil olur hamilelik surecimde diye...
Sonra dedim ki benim icimde bi bebek icin bir his var mi var. Endiseler de olsa arada gel gitlerde olsa istiyorum. Bu sebeple artik insanlarin ne dusunecegini ne tepki verecegini zerre dusunmuyorum. Ben istiyosam esim istiyorsa sorun yok :) Ne yapacaklar hamileyim deyince ay keske olmasaydi mi? Kim ne derse ne dusunurse dusunsun dinlememek lazim kimseyi.
boza ne zaman test yapmayı düşünüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?