Folik asit e ne zaman başlanmali başka neler yapmalıyızKizlar ben bu folik asiti bazen unutuyorum yaaBir zarari olmaz umarim bu arada bir unutmalarimin...
Unutmanin bi zarari olacagini düşünmüyorum. Belki farkında olmadan gun icinde yediklerinden aliyorsundur. Ya da unuttugun aklina geldiginde aksam yemegini bunu destekler gidalarla tamamlarsin. Su dönem ki on hazirlik ve onemli bir hazirlik elbette. Fakat asil hamile iken cok daha ihtiyac oluyormus ve dozu arttiriliyormus. Unutmakla yanlis birsey yapiyormus gibi evham yapilacak ya da kendini suclayacak bir durum yok bence.Kizlar ben bu folik asiti bazen unutuyorum yaaBir zarari olmaz umarim bu arada bir unutmalarimin...
Folik asit e ne zaman başlanmali başka neler yapmalıyız
Unutmanin bi zarari olacagini düşünmüyorum. Belki farkında olmadan gun icinde yediklerinden aliyorsundur. Ya da unuttugun aklina geldiginde aksam yemegini bunu destekler gidalarla tamamlarsin. Su dönem ki on hazirlik ve onemli bir hazirlik elbette. Fakat asil hamile iken cok daha ihtiyac oluyormus ve dozu arttiriliyormus. Unutmakla yanlis birsey yapiyormus gibi evham yapilacak ya da kendini suclayacak bir durum yok bence.
dün regl olmam lazımdı canım ama hala olmadımKac gun var regline canim? Biraz gecsin istersen ne olur ne olmaz.
dün regl olmam lazımdı canım ama hala olmadım
yok canım aldım az önce ama beklesem mi az daha diyorumGeç yumurtlama ihtimaline karşılık bir iki gün daha beklemek istiyorum. Bu arada dünden kalan bir dilim pastayı yiyorum. Sanırım regl olucam. Sen yaptın mı test?
Ay kalbim kipir kipir oldu yaaa. Hayirlisi insalaaahh :)
dayanamadım tabi ki de.sonuç negatif.ayy niye regl olmadım o zaman yaa
dayanamadım tabi ki de.sonuç negatif.ayy niye regl olmadım o zaman yaa
haklısın canım hayırlısı olsun yani daha ilk deneme diye çok kötü hissetmedim bir de yumurtlama gününe filan dikkat etmemiştim ocakta başlayacaktık biliyorsun o yuzden ocağa endeksliyim.bakalım hayrılısı olsun Allahım kötü sürprizlerle karşılaştırmasın veripte geri almasın yanımızdan inşallahBiz hep her şeyin hayırlısı demedik mi? Varsın bu ay olmasın gelecek ay olsun ya da 6 ay sonra olsun. Sağlıklı sıhhatli olsun.
Bu haftasonu bir akrabamızın bebeğini 31 hastalıkken kalp atışı yavaşladığı için almak zorunda kaldılar. Şu an yoğun bakımda. Genetik hastalıkla doğmuş. Allah biliyor ama muhtemelen uzun süre yaşamayacağını söylemişler. Bunu duyduğumdan bu yana 2 gün geçmiş umursamıyorum. Korkuyorum ve üzülüyorum.
bakalım canım regl olmayı bekliyorum olmazsm bir hafta daha anca o zaman yaparım test artıkCanim gec dollenme falan diyorlar 1 hafta gecsin bi daha bak. Kismet, hic sikma guzel canini.
ayy o cok gıcık bir durum gecen bir basım agrıdı napsam ne içsem deli olcaktımBugün de birden grip oldum şimdi ilaç içsen bir dert içmesen bir dert. Ihlamur yapayım bari.
hoşgeldin canım aramıza.Allah gönlüne göre verir inşallah üzüntülerini unutursunSelam kızlar ben aranıza yeni katılıyorum bende geçen sene şubatta bir kimyasal gebelik yaşadım 8 ay sonra tekrar hamile kaldım ama bu sefer de düşük yada dış gebelik yaşadım değerlerim düşüyordu sonra plato çizdi kese hiç gozukmedi sonra beklemek istemediğim için iğne oldum üzerinden 1 ay geçti Allah nasip kısmet ederse ben 2016 da anne olmak istiyorum Allah hepimize sağlıklı bebekler versin inşallah 2016 daa
ayy o cok gıcık bir durum gecen bir basım agrıdı napsam ne içsem deli olcaktım
Çok teşekkür ederim canım inşallah burda iyi haberler okudukça insan umutlaniyor hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallahhoşgeldin canım aramıza.Allah gönlüne göre verir inşallah üzüntülerini unutursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?