aa doğru söylüyon canım 2015 annelerine yazmak sormak lazımYok canim kendi adima onllara guvenerek bisey almam :) birde buyuk aylar hediye gelir sanirim. O donemde de duruma gore bakarim gelemssede gelmesinama iste herkesin bebegi farkli :/ kk da gunde 8 kez ustunu degistirenide okudum :/ cok kafa karisik gervekten keske 2015 ekim annelere bize yardimci olsa bu konuda :) cunku mayista dogan cocukla ekimde doganin ihtiyaclari farkli gercekten :/
Sizede gunaydin kizlar nasilsiniz
paketi açmadıktan sonra hiç bişi olmaz canım hava almadıktan sonra.sonuçta markette raflarda yüzlerce duruyo.Kızlar ıslak mendil falan stoklasak kurur mu ozmana kadar
günaydın canım.Günaydın annişler
@umuttttt un dediğine katılıyorum zaten ben de 7-8 çeşit almayı planlıyorum her ay grubuna. Zaten ilk ay için, içi zıbın dış yine tulum şeklinde giydirmeyi düşünüyorum. Üstüne yelek filan da giyecekler zaten.
2inci ayda bi anda toplanır gibime geliyorlar. Zaten 3-6 aylıkları da ona göre alıcam. Bide içli dışlı giydireceğimiz için dış giyimi bir ay daha büyük olması iyi olur gibime geliyor.
Bezleri 7. aydan itibaren alıcam. Zaten evdeyken dediğim gibi ıslak mendil kullanmayı düşünmüyorum, yıkıcam hep poposunu bebişin. Dışarı çıkarken kullanırım ıslak mendilleri. Onu da ilk zaman için 2 paket yeterli olur gibi. Zaten 7. aydan sonra itibaren doğum çantasını hazırlarım gibi.
Bende az alayım kısa kollu ah bır baslaskaa doğru söylüyon canım 2015 annelerine yazmak sormak lazımbenim kuzenim 1 ay önce doğum yaptı daha öncede söylemiştim.o içine uzun kollu çıtçıtlı badi giydirip üzerine uzun kollu takım giydiriyo.zaten biz doğum yaptığımızdada havalar hemen hemen nisan mayıstaki gibi olcak bende öyle yaparım herhalde.zaten ilk 9 ay sıcak olmucağı için kısa kollu çok almaya gerek yok belki 1-2 tane
paketi açmadıktan sonra hiç bişi olmaz canım hava almadıktan sonra.sonuçta markette raflarda yüzlerce duruyo.
aa doğru söylüyon canım 2015 annelerine yazmak sormak lazımbenim kuzenim 1 ay önce doğum yaptı daha öncede söylemiştim.o içine uzun kollu çıtçıtlı badi giydirip üzerine uzun kollu takım giydiriyo.zaten biz doğum yaptığımızdada havalar hemen hemen nisan mayıstaki gibi olcak bende öyle yaparım herhalde.zaten ilk 9 ay sıcak olmucağı için kısa kollu çok almaya gerek yok belki 1-2 tane
paketi açmadıktan sonra hiç bişi olmaz canım hava almadıktan sonra.sonuçta markette raflarda yüzlerce duruyo.
Kuzum daha fazla alma derım. Fakat kurumz dıye dusunuyorum son kullanma tarıhlerı ne ? Sonucta magaza ve marketlerın raflarında,depolarında duruyor.. Ama kokusuna bakayım dıye paketı acma ıste o zaman kurur :)
Bende kredı kartsız olarak ya cıvılımden yaparım yadaesım alır eksık kalırsa
---
Kızlar pamidorda 31 mayısa kadar 100 tl tekstıl alısverısınde %50 ındırım. Pamıdor kart cıkarmamız gerekıyormus onuda kasadan halledıyolarmıs.
Insallah yarın gıdıp hastane cıksı ve bır ıkı parca alalım dıyorum bakalım
kızlar bu arada e-bebekte nazar boncuklu çengelli iğneler var gördünüz mü çok hoş ya.almayı düşünüyodum ama birisi kararıyo falan demiş kararsız kaldım.
galiba gümüş üzerine altın kaplamaymış ama kararıyo mu gerçekten nası öğrencezki.. mağazadakilere sorsak satmak için kararmaz derler :)Baktım :) :) çok şirinler gerçekten, ama kararırsa bi anlamı yok.
Bence vardır daha ben deterjan aldım ya son kullanma 2023Bakmadım ben tarihlerine akşam eve gidip bakim.
Kutulu zaten kutusundan çıkarmadım paketleri.
galiba gümüş üzerine altın kaplamaymış ama kararıyo mu gerçekten nası öğrencezki.. mağazadakilere sorsak satmak için kararmaz derler :)
komik bir şey anlatayım eşim doğum fotografçısı istiyor bende dedim o şiş halimle çekilmemoda dedi o zaman sadece bebeği çekeriz ama sanırım anı olur diye bende isteyeceğim artık bir şeyler sürüp biraz olsun iyi gözükürüm heralde
canım deterjanları bilmiyorumda bence ıslak mendilde son kullanma tarihi çokta anlam ifade etmiyor.yazmak zorunda oldukları için yazıyorlar.eğer mendil kurumamışsa bence kullanılabilirBence vardır daha ben deterjan aldım ya son kullanma 2023
ayy sorma benim kuzenim bilmem kaç para verip kaliteli makine almış şu fotoğrafçılarınkinden.tutturdu doğum fotoğraflarını ben çekeyim diye.ya istemiyom dedikçe çekeyim diyokomik bir şey anlatayım eşim doğum fotografçısı istiyor bende dedim o şiş halimle çekilmemoda dedi o zaman sadece bebeği çekeriz ama sanırım anı olur diye bende isteyeceğim artık bir şeyler sürüp biraz olsun iyi gözükürüm heralde
ayy sorma canım benim çok aklımda kaldı kararsada alcam galibaO yorumu yapan 1 kişi var acaba giysiyle yanlışlıkla makinada yıkandıda farkında mı değilde karardı
Almak için ne kurdum şuan inanamıyorum
Dogrudur canım hıc bakmadım :)canım deterjanları bilmiyorumda bence ıslak mendilde son kullanma tarihi çokta anlam ifade etmiyor.yazmak zorunda oldukları için yazıyorlar.eğer mendil kurumamışsa bence kullanılabilir
ayy sorma benim kuzenim bilmem kaç para verip kaliteli makine almış şu fotoğrafçılarınkinden.tutturdu doğum fotoğraflarını ben çekeyim diye.ya istemiyom dedikçe çekeyim diyo
ne bileyim bi taraftan anı olur diye düşünüyorum bi taraftan doğumla mı uğraşcam ona mı bakcam uğraşamam diyorum
ayy sorma canım benim çok aklımda kaldı kararsada alcam galibadediğin gibi yıkamış olabilir.hadi kaplaması kalkıyo desem anlıcamda durduk yere kararmazki ki benim gümüş üzerine altın kaplama kolyem var ensem o kadar terlediği halde kararma yapmadı.
Evet yaa acayip tatlılarEki Görüntüle 1838714 Eki Görüntüle 1838715 Eki Görüntüle 1838717 Eki Görüntüle 1838718 Eki Görüntüle 1838720 Eki Görüntüle 1838721 Eki Görüntüle 1838722 Eki Görüntüle 1838723 Eki Görüntüle 1838725 Eki Görüntüle 1838726 Eki Görüntüle 1838727 Eki Görüntüle 1838728 Eki Görüntüle 1838729 Eki Görüntüle 1838730 Çok şirin değillermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?