-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132

Birde canımcım bende detaylıyı beklicem bişey almıcam dedim, olmadı dayanamadım
Çok birşey almasam da aldım, tutmasam devamda ederim.
Alışveriş yapcam diye çıkmada üzerinde bunu görmek istiyorum bebeğimin dediğn bikaç birşey alırsın hevesin hafifler biraz

canlar bende 0-3 3-6 aylıkları aldım 3 tane pijama takımı,2 tulum, çoraplar,6 çıtçıt badi,2 hastane çıkışı,1 havlu,1 battaniye ayy birde 1 yaşa göre kışlık ast.tulum gibi bişey aldım ama durdum artık sonra devam edeceğim çevremden çok baskı aldımbekle diyorlar

Kesınlıkle sekerlım esler dedıgın gıbı cok onemlı Allah eksıklıklerını gostermesın ınsallah
Cok cok farklı gercekten hele bır dogsalar o zaman nasıl hıssedıcez acaba
Mınıcık kıyafetlerle makınede dolmaaz zaten kolay kolay
Oh masallah baya guzel lıste cıkardın daha ne olsun Tulum konusunda kımısı cok kullanıslı dıyo , kımısız kullanıssız Ama bır gercek varkı tulumların ıcınde cok seker duruyorlar Eldıven,onluk,sapka
Hastane cıkısında bıle beden farkı varmıs onu farkettım marka marka degısıyor sanırım.
Hepınız alısverıse saldınız kendınızı Bır ben kaldım Boyle boyle toparlanır zaten
Iyı oldu

Olmuyor dımı Eve yakın guzel magazalar avm falan olsa bende alırdım kesın ama bır otobus/mınıbuse bınme korkusu var ondan dolayı bır gıdelım bır gıtmeyelım dıyorum Ama gıdersek aynen dedıgın gıbı begendıklerımızı alırız sadece yada ındırımlı

Oyy ne guzel canım gule gule kullansın yavrun baya eksık almıssın sende masallah
Kımı bekle dıyor kımı al
En ıyısı kımseyı dınlememek
Gecen hastanede bır kadınla karsılastık mesela 2. bebegıymıs. Sımdıden bırsey alma ne gerek var bak ben sona geldım hala almıyorum dedı. Snra devam ettı zaten arkadas ve akrabalarım sureklı ıhtıyaclarımızı sorup alıyorlar bıze alacak bırsey kalmadı dedı Bu kadının dedıgı gıbı beklersem ben cocugum donsuz kalır cunku bızde dogduktan sonra hedıye getırıyorlar Ama kadın ne sanslıda dedım

Aminnnnnn
Aslında herşey kişinin neyi rahat kullanabilip kullanamayacağına göre değişiyor canım bence tulum konusu..
Benim rahatlıkla kullanıp memnun olduğum birşeyden sen çok doğal olarak hoşlanmayabilirsin gb.
O yüzden kendimize göre belirlicez birazda, bnm düşüncem.

ohh masallah mutlu günlerde giysin :))
Devam edersin yine olsun canım, ast. tulumdan bende kesin alacağım

Oyle canım dogru soyluyorsun Banada tulum mantıklı gelıyor cunku kucagına alınca belının acılma ıhtımalı yok
Komsularımdan bırı kek yapıyo Camda acıktı kokusu odayı doldurdu
Ama yok yapmıcamda yemıcemde

ya o kadar nasıl almamış dayanmış maşallah.
bizdede aynı canım millet hep doğumdan sonra hatta mevlüdünde getiriyor.beklersem hiç bişiyi olmucak bebişimin

bizdede aynı canım millet hep doğumdan sonra hatta mevlüdünde getiriyor.beklersem hiç bişiyi olmucak bebişimin

Bizde de doğumdan sonra gider genelde hediyeler ama ben kıyafet alma taraftarı değilim. Yakınımsa altın alırım, arkadaşlarımdan komşularımdan biriyse birsürü kıyafet almak yerine beğendiği bişeyi öğrenirim örneğin bebek arabasını ben alırım bir arkadaşımla ortak olarak, başka bi ihtiyacını alırım. Zaten ilk heves anne yeterince kıyafet alıyor.

Valla elektronik aygıtlara güven olmuyor canım, en kalitelisini de alsan iki günde elinde kalabiliyor. Çokta pahalısına gerek yok. İşini görür bence.

Bende salı günü gittim, detaylı randevusu al dedi. Ayın 15 ine aldım. 20+6 olucaz inşAllah.

Iste mıllet getırınce hevesını alıyor demek kı
Dımı Ama keske bızımde dogum oncesı ıhtıyaca gore gelse daha ıyı olurdu

Iste mıllet getırınce hevesını alıyor demek kı
Dımı Ama keske bızımde dogum oncesı ıhtıyaca gore gelse daha ıyı olurdu
aynen canım ya birde son ana kadar bekletmeseler süper olcak.bir arkadaşım hastane çıkışını ben alcam dedi ilk hamile olduğumu öğrendiğinde.mesela şimdi ben ona güvensem almasam belkide gelmicek yada başka birşey getircek

Bu bady leri gördünüzmü kızlar. Her ay o ayın bady sini giydirip çekim yapmak için.

Eki Görüntüle 1838294 Eki Görüntüle 1838295 Eki Görüntüle 1838296
ayy çok güzelmiş bunlar yaa

Belkıde unuttu bıle verdıgı sozu var oyle ınsanlar. Bu seferde almayacak dıye dusunup alsan fazlaca olacak. Alıp almaması sorun degıl tabıkı ama beklentı ıcıne sokmak sıkıntı bıze oyle soz verende yok

aynen canım zaten ona güvenip beklemicem kendim 1-2 takım alcam eğer getirirsede gidip başka birşeyle değiştiririm napayım

Kızlar Bursa'da olan yoktu demi aranızda bu Bebek mağazası açılıyormuş %80 indirim 250 tl alışverişe 100 tl indirim varmış umarım alacaklarımdan güzel ürünler vardırda hem indirimden hemde hediye Çek'inden yararlanırım

Eklentiler

• image.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 90
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…