-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
valla ben eski bikinilerim olursa almayı düşünmüyorum canım ama bikininin üst kısmı olur mu emin değilim 2 beden büyüdüler
O zaman göbüş açık mı olacak? Benim ayıptı söylemesi popam büyüdü

Aynı benim düşündüğüm gibi kış ayında doğacak ve arabaya ihtiyaç duymayacak kızlar arabayla ilgili fikirlerinizi yinede yazın ya doğumdan önce alırım yada sonra bakalım artık
İnan canm kafam karışık, bizde kış sert geçmiyo, yalnız 1-2 hafta çok soğuk olma ihtimali var, o da ihtimal o yüzden dışarı çıkabiliriz düşünüyorum, ama bu da sadece bi düşünce

O zaman göbüş açık mı olacak? Benim ayıptı söylemesi popam büyüdü
hee göbüş açık olacak hamile olduğumuz belli olsun ama demi ya ben zaten oldum olası mayoyu hiç sevemedim yeni alsam bile yine bikini alırım

hee göbüş açık olacak hamile olduğumuz belli olsun ama demi ya ben zaten oldum olası mayoyu hiç sevemedim yeni alsam bile yine bikini alırım
Benimkiler de bikini hepsi, o yüzden kararsız kaldım, plajda göbüşlü birini görmedim daha önce , açığı dikkat etmedim. O zaman göbüşler açık kalsın, bebişler güneşlensin

İnan canm kafam karışık, bizde kış sert geçmiyo, yalnız 1-2 hafta çok soğuk olma ihtimali var, o da ihtimal o yüzden dışarı çıkabiliriz düşünüyorum, ama bu da sadece bi düşünce

Bende çıkarım gibi düşünüyorum o yüzden alacağım ben. Çıkılamayacak bile olsa oldu ki çıkabildim keşke arabası olsaydı demek istemiyorum. Olmasının zararı yok illaki kullanacağım, hazır olsun istiyorum.

Alicaz o zaman.gecelik
Ben tac yaparim bir tane

kızlar benim bir kaç gündür ayak bileklerimde hafif şişlik oluyor sizde de var mı böyle bir sorun?işyerinde çok fazla uzatamıyorum.masanın altında uzatsam bile çok yüksek olmuyor anca 15-20 cm yukarı koyabiliyorum

Canım benim gibi masa başıysa işin olmaması kaçınılmaz.. İleriki zamanlarda iyice olur diyolar. Benimde erken başladı, arada kalkıp etrafta tur atıyorum :)

Canım benim gibi masa başıysa işin olmaması kaçınılmaz.. İleriki zamanlarda iyice olur diyolar. Benimde erken başladı, arada kalkıp etrafta tur atıyorum :)
sorma canım ya tur atıyorum,uzatmaya çalışıyorum,yediklerime dikkat ediyorum,bol su içiyorum ama oldu malesef

canım onu her hastane istemiyor bende haziran sonunda doktora gidecem ücret almıyolar sadece 40 tl muayene ücreti verecem.

Kızlar bir soru daha, kanguru kullanıcak mısınız? ben de ne sorular soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…