- 16 Şubat 2016
- 1.933
- 1.534
- 133
- 35
O zaman göbüş açık mı olacak?valla ben eski bikinilerim olursa almayı düşünmüyorum canım ama bikininin üst kısmı olur mu emin değilim 2 beden büyüdüler
İnan canm kafam karışık, bizde kış sert geçmiyo, yalnız 1-2 hafta çok soğuk olma ihtimali var, o da ihtimalAynı benim düşündüğüm gibi kış ayında doğacak ve arabaya ihtiyaç duymayacak kızlar arabayla ilgili fikirlerinizi yinede yazın ya doğumdan önce alırım yada sonra bakalım artık
hee göbüş açık olacak hamile olduğumuz belli olsun ama demiO zaman göbüş açık mı olacak?Benim ayıptı söylemesi popam büyüdü
Benimkiler de bikini hepsi, o yüzden kararsız kaldım, plajda göbüşlü birini görmedim daha önce , açığı dikkat etmedim. O zaman göbüşler açık kalsın, bebişler güneşlensinhee göbüş açık olacak hamile olduğumuz belli olsun ama demiya ben zaten oldum olası mayoyu hiç sevemedim yeni alsam bile yine bikini alırım
İnan canm kafam karışık, bizde kış sert geçmiyo, yalnız 1-2 hafta çok soğuk olma ihtimali var, o da ihtimalo yüzden dışarı çıkabiliriz düşünüyorum, ama bu da sadece bi düşünce
aynen canım bebişlere d vitamini olurBenimkiler de bikini hepsi, o yüzden kararsız kaldım, plajda göbüşlü birini görmedim daha önce , açığı dikkat etmedim. O zaman göbüşler açık kalsın, bebişler güneşlensin
Alicaz o zaman.gecelikkızlar hepimize bir cevap yazıcam
mutlubulutcum gecelik bir nevi zorunlu çünkü normal doğum yapsan da yapamasandan da ilk gün gecelik istiyorlar. Benim ameliyatımda göbeğimin altında 2 dikiş ve karnımda da 2 dikiş var gecelik istediler. Doktor ve hemşireler kontrol yaparken çok kolay oluyor çünkü. Pijamaların alt kısmı lastiksiz olsa bile karna bi şekilde baskı yapıorlar canım. gecelikler efil efil
Ha ben pijama takımı da alıcam önü düğmeli daginin çok güzel takımlarını gördüm. En azından sonrada giyerimbir sıkıntı çıkmazsa pijamalarıma dönerim oh.
Bu arada taç maç yok bize geceliğimi ya da sabahlığımı alayım ona göre bi yazma uydurucam artık
tugdercim gönlüm detaylı ultrasonu bi istiyor bi de doktor biz zaten detaylı bakıyoruz ya diyince bi de istemiyor. Amaa muhtemelen giderimbebişimi ilk defa uzuuun uzuuun göreyim bu hafta araştırmalara başlıcam randevu alayım bari.
Bu arada kızlar hepinize soru bebek odası yapacak olanlar odanın kapısına süs yapacakmısınız. İnternette acayip güzel modeller gördüm. Satın almıcam acayip uçuk rakamlar gördümama kendim elimde bişeyler yapmak istiyorum bikaç modeli de gözüme kestirdim. Yapmaya başlayınca size modelimi ve aldığım şeyleri de gösteririm
kızlar benim bir kaç gündür ayak bileklerimde hafif şişlik oluyor sizde de var mı böyle bir sorun?işyerinde çok fazla uzatamıyorum.masanın altında uzatsam bile çok yüksek olmuyor anca 15-20 cm yukarı koyabiliyorum
sorma canım ya tur atıyorum,uzatmaya çalışıyorum,yediklerime dikkat ediyorum,bol su içiyorum ama oldu malesefCanım benim gibi masa başıysa işin olmaması kaçınılmaz.. İleriki zamanlarda iyice olur diyolar. Benimde erken başladı, arada kalkıp etrafta tur atıyorum :)
sorma canım ya tur atıyorum,uzatmaya çalışıyorum,yediklerime dikkat ediyorum,bol su içiyorum ama oldu malesef
Aynen öyle 3 ay için çok pahalı kalın bayağa bi bende astronot olarak kullanacam valla canım Bebek daha doğmadan masraf başladı doğunca ayrı masraf herşeye veriliyor durumun tabiki iyiyse ver derim biz 250 tl verecez 90 muayhane ücreti yapacak birşey yok neye vermiyoruz ki herşey paraya bakıyor Rabbim herkesin yardımcısı olsun eşin ayrıntılı ultrasona girelim diyorsa hiç düşünme ne eşler var aman ne gerek var diye burda allah korusun Bebek'te bir hastalık organla ilgili bir sorun varsa erken müdahale ediyorlar o amaçlı diye biliyorum inşallah güZel haberlerle çıkarız çok heyecanlıyım hem bir saat bakacaklar hemde 25 gündür doktora gitmedim hiç insan merak ediyor kilosunu yüzünü herşeyini umarım herşey de yolundadır hepimizin bebeği sağlıklı sıhhatli Rabbim kucağımıza nasip eder inşallah alışveriş yaptıkça o kıyafetleri eline aldıkça insan bebeğim artık doğsunda giysin diyor bu aralar çok güzel rüyalar görüyorum hayır olur inşallah dünde rüyamda 5 yaşında oğlumla 2 yaşında kızım vardı ne alaka ama anlayamadım sonuçta bizim ki kız hayıra çıksın inşallah
kanguru dediğin hangisi canım şu kucağında taşıma için olan mı omuzlardan takılıyoKızlar bir soru daha, kanguru kullanıcak mısınız? ben de ne sorular soruyorum
evet, omuzlardan takılıyokanguru dediğin hangisi canım şu kucağında taşıma için olan mı omuzlardan takılıyo
çekirdek yuttuğumda rahmetlik dedem derdi ki başından kiraz ağacı çıkacakKiraz çekirdeği yuttum ben yanlışlıkla, bişe olur mu ki
çekirdek yuttuğumda rahmetlik dedem derdi ki başından kiraz ağacı çıkacakbir şey olmaz cnm, direk bağırsaklara gidecek merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?