- 16 Şubat 2016
- 1.933
- 1.534
- 133
- 35
Kızlar bir soru daha, kanguru kullanıcak mısınız? ben de ne sorular soruyorum
bu aralar kirazı ben de çok seviyor oldum, hep kiraz yiyorumKiraz ağacı mı çıkacak.. Allah rahmet eğlesin..
Birden boğazımdan gitti
ayy bişi olmaz canım korkmaKiraz çekirdeği yuttum ben yanlışlıkla, bişe olur mu ki
bebekler rahat ediyor mu acaba onda? yığılıp kalıyorlar gibi geliyoayy bişi olmaz canım korkma
AGRA heh valla benim kaç gündür aklımdaydı bu soru sormayı unutmuştum :) eşim ben taşırım alalım diyo bende kış aylarında doğum yapcaz diye pek istemiyorum.birde ling diye bi ana kucağı var kumaştan onlarda hoşuma gidiyo ne yapcam kararsızım
bu aralar kirazı ben de çok seviyor oldum, hep kiraz yiyorum
.Sagol canim senin.miniginde gule gule insallah :)) oyy ne guzel zevklerimizde benziyor demek ki :) pamidorda temmuz gibi tekrar bir indirim olursa iyi olur :)) %50 cok iyi geldi :)
Iyiyim canim bende :) napalim artik agrida
agrisada katlanicaz ama agrimasa daha iyi
Pesinizdeyim kizlar 5 kilo ile
Selam hanımlar nasılsınız bende doktura gittim bebekim cok iyi gelişimi felan oyle ya kızlar bende emzirme önlüğü almak iştiyorum ve yatak oyun yatakları mı alsam Mersin'e gidecekim orda kalacakım of ya :)
aslında öyle görünüyor içinde sıkışıp kalmış gibi ama bebek daha çok temas ediyo diyolar bilemedim bende.kullanan birini bulsakta sorsakbebekler rahat ediyor mu acaba onda? yığılıp kalıyorlar gibi geliyo
canım bende baktım geçen gün emzirme önlüğüne 25-30liradan başlıyo fiyatları.acaba dedim 1 metre kumaş alsam dikebilir miyim yoksa uğraşmana değmez mi?gerçi daha gidip kumaş bakamadım.off yapcak çok şey var ve vaktim çok az ya sinir oluyorumSelam hanımlar nasılsınız bende doktura gittim bebekim cok iyi gelişimi felan oyle ya kızlar bende emzirme önlüğü almak iştiyorum ve yatak oyun yatakları mı alsam Mersin'e gidecekim orda kalacakım of ya :)
Evet Cnm ya karasız kaldım çünkü Mersin'de doğuracakım orda kalacakım sonra eve gececekim :)Maşallah canım
Oyun yatağı dediğn park yataklar mı canım ?
Canım benim arkadasım kendi yapmış evde ve alt açma kese dikimiş bende modelere bakyım diyorum sen nerden baktın cnm :)aslında öyle görünüyor içinde sıkışıp kalmış gibi ama bebek daha çok temas ediyo diyolar bilemedim bende.kullanan birini bulsakta sorsak
canım bende baktım geçen gün emzirme önlüğüne 25-30liradan başlıyo fiyatları.acaba dedim 1 metre kumaş alsam dikebilir miyim yoksa uğraşmana değmez mi?gerçi daha gidip kumaş bakamadım.off yapcak çok şey var ve vaktim çok az ya sinir oluyorum
canım video izleme sitesi var ya adını yazabiliyoz mu bilmiyom oraya girip emzirme önlüğü yaz ilk çıkan videoyu izleyebilirsin.ordaki bayan çok büyük yapmış biraz daha küçültülüp yapılabilir.Canım benim arkadasım kendi yapmış evde ve alt açma kese dikimiş bende modelere bakyım diyorum sen nerden baktın cnm :)
Sagol canım benim :) baklım ya yaparım yada alırım bilmiyorum :)canım video izleme sitesi var ya adını yazabiliyoz mu bilmiyom oraya girip emzirme önlüğü yaz ilk çıkan videoyu izleyebilirsin.ordaki bayan çok büyük yapmış biraz daha küçültülüp yapılabilir.
Evet Cnm ya karasız kaldım çünkü Mersin'de doğuracakım orda kalacakım sonra eve gececekim :)
sen izle bak o videoyu yapmak yarım saatini falan alır ama sadece kumaş fiyatları ne kadar bilmediğimden karar veremedimSagol canım benim :) baklım ya yaparım yada alırım bilmiyorum :)
Canım ben 3 4 yasına kadar yatabilirmiş oyle düşünüyorum :)Küçük beşiklerdense park yatakları daha çok öneriolar canım, taşındığı içinde.
Yok canım uygunmuş canım arkadasım aldı yaptı canım benim :) oyle dedi yani :)sen izle bak o videoyu yapmak yarım saatini falan alır ama sadece kumaş fiyatları ne kadar bilmediğimden karar veremedim
ıyıyım canım mısafırım vardı yenı gıttı bende bır gırıp bakayım dedım :).
Evet canım ya sen nasılsın ne yapyorsun :)
Bende 2 günde 2 kilo kiraz yedimbu aralar kirazı ben de çok seviyor oldum, hep kiraz yiyorum
Can'ım banada annelik deneyimi olanlar hep park yatak öneriyorlarKüçük beşiklerdense park yatakları daha çok öneriolar canım, taşındığı içinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?