Ay masallah o kadar uzadılar mıııKızlar maşallah bayağa yazmışınız okuyamadım kusura bakmayın sonra okuyacam ama herşeyimiz çok iyi çıktı 370 gramız 23 cm organlarımız herşeyimiz iyi rabbime şükürler olsun kızım sürekli gülümsedi o anı yakaladı doktor bu arada kızım aynı ben çok şükür
Iyi yapmışın canım :)ıyıyım canım mısafırım vardı yenı gıttı bende bır gırıp bakayım dedım :)
Banada görüntüde uzun görünüyordu doktor haftasına göre gelişimi çok iyi dedi inşallah hepte böyle gideriz en kısa sürede sizlerinde iyi haberlerinizi minnaklarınızın resimini görün ben gülümsediğinde çok duygulandım doğmuş gibi hissediyor insan doktor eylül sonuna hazırlıklı ol dedi eylül sonu ekim 5 ile 10 arasından doğumun olur dediAy masallah o kadar uzadılar mıııburadakı ımzada hep 14-15 cm yazınca ben oledır sanıyodum nazar degmesın
Allah saglıkla dogmasını nasıp etsın cok seker masallah
Ay canım bende gittim bugun cok iyi dedi buyuk ultrasona girdim her şeyi cok iyi canım bende iyim kızım cok hareketli ama :)Kızlar maşallah bayağa yazmışınız okuyamadım kusura bakmayın sonra okuyacam ama herşeyimiz çok iyi çıktı 370 gramız 23 cm organlarımız herşeyimiz iyi rabbime şükürler olsun kızım sürekli gülümsedi o anı yakaladı doktor bu arada kızım aynı ben çok şükür
Çok sevindim Canım bizimki de çok hareketliydi doktor dedi hissediyormusun yok dedim aman az hisset zaten bu seni yatırmaz dedi ama çikolata falanda yemiştim onunda etkiside olabilir bilemiyorum insanın bebeğini görmek çok huzur veriyor rahatlıyor insanAy canım bende gittim bugun cok iyi dedi buyuk ultrasona girdim her şeyi cok iyi canım bende iyim kızım cok hareketli ama :)
Daha isim bulmadınız mı canımAy canım bende gittim bugun cok iyi dedi buyuk ultrasona girdim her şeyi cok iyi canım bende iyim kızım cok hareketli ama :)
Beni de eklermisin bende de sat: 17.01.2016 cinsiyet :kız konya yas:30ekledim canım, senin beklenen doğum tarihin benim eşimin doğum günüyle aynı, keşki bende 23 ekim olsaydı
Ben sormayı unuttum ıkı seferdır doktoraBanada görüntüde uzun görünüyordu doktor haftasına göre gelişimi çok iyi dedi inşallah hepte böyle gideriz en kısa sürede sizlerinde iyi haberlerinizi minnaklarınızın resimini görün ben gülümsediğinde çok duygulandım doğmuş gibi hissediyor insan doktor eylül sonuna hazırlıklı ol dedi eylül sonu ekim 5 ile 10 arasından doğumun olur dedi
kızlar cogaldıBeni de eklermisin bende de sat: 17.01.2016 cinsiyet :kız konya yas:30
Teşekkür ederim hoş bulduk ☺kızlar cogaldıhosgeldın
Benim de göğüs uçlarım karardı ve genişledi siyahlılar biraz sanki tatlı eksi ikisine de Hayır diyemiyorum ☺Cinsiyetini öğrenen anne adayları kız ve erkek öğrenenler belirtilerinizi yazarmısınız lütfen neye aş erdiniz mide bulantısı yaşadınız mı yüzünüzde değişiklik var mı benim gibi cinsiyetini bilmeyenlere biraz bilgililerinizi aktarırsanız sevinirim(en önemlisi bendeki en belirgin değişiklik göğüs ucum ve kenarım kapkara oldu)sizlerde de varmı bilgilerinizi bekliyorum
Canım naptin sigara olayını merak ettim bnde içiyorum hamilelikte önce baya günde 1 pkt kadar hamilelik sonrası bırakmaya çalıştım başlarda gunde 2 ye dusurdum ama baktim ki sonu yok ve icrigim zamanda stresim daha da artiyor bebege xarar verdigimi bile bile ictigm icn çok zorlandım RüyalarıMDA içiyodum ama şükür 1,5 aydır tamamen kurtuldum hala da canım istiyor ama sabredicem kararliyimEşinle hala sorunlar yok demi Can'ım umarım olmaz ve hamilelikte stresten uzak durmak lazım benim de kötü nir alışkanlığım var sigarayı bırakmıyorum günde 5 ile 7 arasında içiyorum o zehiri de indirmek için yoğurt peynir yiyorum ama içmeden kendimi alamıyorum çok kızıyorum kendime yaa
Maşallah tatlımKızlar maşallah bayağa yazmışınız okuyamadım kusura bakmayın sonra okuyacam ama herşeyimiz çok iyi çıktı 370 gramız 23 cm organlarımız herşeyimiz iyi rabbime şükürler olsun kızım sürekli gülümsedi o anı yakaladı doktor bu arada kızım aynı ben çok şükür
MaşallahAy canım bende gittim bugun cok iyi dedi buyuk ultrasona girdim her şeyi cok iyi canım bende iyim kızım cok hareketli ama :)
Canım içmeyin sonra çocuka zara veriyormuş cnm :)Canım naptin sigara olayını merak ettim bnde içiyorum hamilelikte önce baya günde 1 pkt kadar hamilelik sonrası bırakmaya çalıştım başlarda gunde 2 ye dusurdum ama baktim ki sonu yok ve icrigim zamanda stresim daha da artiyor bebege xarar verdigimi bile bile ictigm icn çok zorlandım RüyalarıMDA içiyodum ama şükür 1,5 aydır tamamen kurtuldum hala da canım istiyor ama sabredicem kararliyim
Evet canım merak ediyordum bende iyi oldu ya :)Maşallahhareketli olması iyiymiş canım
Yok artık kurtuldum canım bayagidır içmiyorum çok şükür acayip canım istiyor ama dayanıcam yani başka yolu yok ☺Canım içmeyin sonra çocuka zara veriyormuş cnm :)
Hoşgeldin canım hayırlı bebeğini almayı nasip etsin Rabbim ilk Bebek miBeni de eklermisin bende de sat: 17.01.2016 cinsiyet :kız konya yas:30
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?