-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Kızlar maşallah bayağa yazmışınız okuyamadım kusura bakmayın sonra okuyacam ama herşeyimiz çok iyi çıktı 370 gramız 23 cm organlarımız herşeyimiz iyi rabbime şükürler olsun kızım sürekli gülümsedi o anı yakaladı doktor bu arada kızım aynı ben çok şükür

Eklentiler

• image.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 49
Ay masallah o kadar uzadılar mııı buradakı ımzada hep 14-15 cm yazınca ben oledır sanıyodum nazar degmesın
Allah saglıkla dogmasını nasıp etsın cok seker masallah

Ay masallah o kadar uzadılar mııı buradakı ımzada hep 14-15 cm yazınca ben oledır sanıyodum nazar degmesın
Allah saglıkla dogmasını nasıp etsın cok seker masallah
Banada görüntüde uzun görünüyordu doktor haftasına göre gelişimi çok iyi dedi inşallah hepte böyle gideriz en kısa sürede sizlerinde iyi haberlerinizi minnaklarınızın resimini görün ben gülümsediğinde çok duygulandım doğmuş gibi hissediyor insan doktor eylül sonuna hazırlıklı ol dedi eylül sonu ekim 5 ile 10 arasından doğumun olur dedi

Ay canım bende gittim bugun cok iyi dedi buyuk ultrasona girdim her şeyi cok iyi canım bende iyim kızım cok hareketli ama :)

Ay canım bende gittim bugun cok iyi dedi buyuk ultrasona girdim her şeyi cok iyi canım bende iyim kızım cok hareketli ama :)
Çok sevindim Canım bizimki de çok hareketliydi doktor dedi hissediyormusun yok dedim aman az hisset zaten bu seni yatırmaz dedi ama çikolata falanda yemiştim onunda etkiside olabilir bilemiyorum insanın bebeğini görmek çok huzur veriyor rahatlıyor insan

Ben sormayı unuttum ıkı seferdır doktora Masallah canım. Amın ınsallah oyy duygulanmmaz mı ınsan ben bıle senın kızına bakarken degısık oldum dogmus gıbı sankı haftası one mı gecmıs canım

Benim de göğüs uçlarım karardı ve genişledi siyahlılar biraz sanki tatlı eksi ikisine de Hayır diyemiyorum ☺

Canım naptin sigara olayını merak ettim bnde içiyorum hamilelikte önce baya günde 1 pkt kadar hamilelik sonrası bırakmaya çalıştım başlarda gunde 2 ye dusurdum ama baktim ki sonu yok ve icrigim zamanda stresim daha da artiyor bebege xarar verdigimi bile bile ictigm icn çok zorlandım RüyalarıMDA içiyodum ama şükür 1,5 aydır tamamen kurtuldum hala da canım istiyor ama sabredicem kararliyim

Maşallah tatlım çok şeker zAman hemencecik geçsene yavrularımızı öpüp koklasak

Canım içmeyin sonra çocuka zara veriyormuş cnm :)

Ya kızlar benim özel bölgeme ara ara ağrın giriyor bugun size de oluyor mu ve esiniz birlikte olmak iştiyormusunuz ben de yok iştemiyor of askere gidecek valla kızlar cok arada kaldım tamam esim Allah tan cok sorun etmiyor ama ne bileyim aklıma takıldı bu sıra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…