-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Ben tekme degil de sanki biri cimcikliyomus gibi ani sancilar cekiyorum bi aralar. :) 18 haftada tekmelerini hissedersin demisti bana doktorum.

Kramp gibi mi bir kaçgündür oluyor bende de

Krap gibi diyebiliriz. Dün tansiyonum cok düşmüştü doktora gittik. Bide ben bebegim asagida gibi hissettim ama Allah'a sukur bi problem cikmadi gayet iyiyiz. Tuzlu ayranla da tansiyonu hallettik

Kizlar pamidor da cumartesi pazara ozel %50 indirim varmis. Herşey demi bilmiyorum ama ben bugun gidebilirsem bakicam

Krap gibi diyebiliriz. Dün tansiyonum cok düşmüştü doktora gittik. Bide ben bebegim asagida gibi hissettim ama Allah'a sukur bi problem cikmadi gayet iyiyiz. Tuzlu ayranla da tansiyonu hallettik
Dikkat et tansiyon çok önemli hamilelikte banada iki gündür ara ara kramp giriyor gibi

Selam kızlar benimde randevum 10 gün sonra benım gecen kontrolde plesanta asagıda daha dıkkatlı ol ilerleyen haftalarda yukarı çıkabilir demişti kendimi yormadım dikkat ettim umarım yerini almıştır

Selam kızlar benimde randevum 10 gün sonra benım gecen kontrolde plesanta asagıda daha dıkkatlı ol ilerleyen haftalarda yukarı çıkabilir demişti kendimi yormadım dikkat ettim umarım yerini almıştır

Dikkat ettiysen yerini almıştır, Allahın izniyle.. Merak etme.

Umarım bir sorun yoktur bende bu hafta bebeğim aşğıda gibi hissediyorum inşallah sorun yoktur rahatsız olduğum bir durumda yok aslında ama öyle gibi hissediyorum

Umarım bir sorun yoktur bende bu hafta bebeğim aşğıda gibi hissediyorum inşallah sorun yoktur rahatsız olduğum bir durumda yok aslında ama öyle gibi hissediyorum
Rahatsızlık hissetmiyorsan bişey yoktur inş.şükür halimize hamileliğini hep yatakta geçirenler var ayy Bebeklerimizin tekmelerini hissetsek çok güzel birşeydir heralde

Rahatsızlık hissetmiyorsan bişey yoktur inş.şükür halimize hamileliğini hep yatakta geçirenler var ayy Bebeklerimizin tekmelerini hissetsek çok güzel birşeydir heralde
Evet yaa çok güzel olur bende tekme hissi yok ama kramp batar gibi bazen batma oluyor

bende çok dua ediyorum kaybetmekten korkuyorum. rabbimin herkesin ewladını en basta allaha layık bi kul olmasını sağlıklı sıhhatli aklı selim uzun ömürlü şanslı bi ewlat olmasını nasip etsin.

canım benim ya yerim ben onu ne kadar güzel duygudur şimdi hem senin hem eşin için

Kızlar meraba Nasılsıniz dün pamidor da güzel indirim vardı ben 2 tane hastane çıkış seti aldım biraz erken oldu ama hem çok beğendim hemde uygundu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…