-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Günaydın ekim anneleri

İnşallah öğrenebilirsinde daha fazla uzamaz bu belirsizliğin.
Aynen çok şükür Allah nasip etti, bize düşmez seçim yapmak. Hayırlısı olsun herşeyin :)

Doktordan geliyoruz. Çoook şükür bebeğimiz iyimiş, gelişimi güzelmiş. Doktorum 2li tarama yapmayacağını gerekli görmediğini söyledi. Detaylı ultrasonda bakılacakmış herşeyine inş.
Mantar için fitil verdi.
İshal için de gastroentolojiye gitmemi istedi, ihmal etme dedi.

kızlar dün iki defa dondurma yedim kendinize dikkat edin havalrın değişimiyle dondurma bi araya geldi hastalandım bugün.

Dondurma hazırsa hasta yapmaz genelde derler. Kendine dikkat et lütfen. Bol suyunu iç, limonlu iç bulantı yapmıyorsa ve dinlen, bebişinde etkilenmesin
Geçmiş olsun

çok sağol canım benim

Çok şükür canım Maşallah.. Hep böyle devam eder inşallah.
Cinsiyetten bahsetti mi

maşallah bencede yüksek bir oran bana da 95 kız dedi ben kıyafetler almaya başladım bile:) artık dışardan da fark ediliyor karnım 17.haftamdayım 2 kiloya yakın kiloda aldım

maşallah bencede yüksek bir oran bana da 95 kız dedi ben kıyafetler almaya başladım bile:) artık dışardan da fark ediliyor karnım 17.haftamdayım 2 kiloya yakın kiloda aldım

Normal canım senin durumun :) Seninde %95 dediyse öyledir herhalde :)
Banada %50 erkek demişti o ne demekse artık. 11 Haftalıktı gittiğimde.

Kızlar merhaba nasılsınız? yine yoğun bir iş günü, hatta araba kullanırken ağlama krizi yaşadım hormonlar üst düzeyde neise ki kendimi durdura bildim, sonra düşünüyorum ki neden ağlıyordum

benımde cok hafif göbeğim cıktı ama pantolon larım oluyor hala sadece geniş üstler giymeye calışıyorum
Biraz çıktı diyince şaşırıyorum ben kendime şuanda ben 5 aylık 6 aylıkken gibi duruyor karnım tahminen

Bende bı ara grip atlattım canım, doktorum ilaç verdi bana hamilelerin kullanabileceğinden.
Ben ağır atlatıyorum çünkü.. Çok kötü olursan sende doktorun öneri al.
Aynen bana da antibiyotik yazmıştı doktor içilmiyor değil yani

%95 yüksek bir oran, bence öyledir :)

Bilemiyorum canım artık %5 de olsa sonuçta bi ihtimal var. Ama bizde artık oğlum demeye başladık bile. Rabbim hayırlısını nasip etsin

Bende almaya başladım canım birer ikişer ama çift renk alıyorum hala
Ben kilo almadım hiç, bir karnım çıktı ama gören ikiz sanır. Kocaman olacak heralde bizimki.

Kızlar merhaba nasılsınız? yine yoğun bir iş günü, hatta araba kullanırken ağlama krizi yaşadım hormonlar üst düzeyde neise ki kendimi durdura bildim, sonra düşünüyorum ki neden ağlıyordum

Ben normalde hiç sulugöz değilimdir. Hatta kolay kolay ağlamam da ama şu dönemde en ufak şeye ağlıyom sonra bi de kendime kızıyom bi de bebeğime kızıyom sakın sulugöz olma diye

Ama trafik kolay iş değil hakkaten Allah yardımcın olsun

Amin canım, gönlüne göre olsun..

Günaydın canım, ağlama bebeğinde üzülmesin.. Hormonlardandır, bende olmuyor nedense bi hassaslık yok

şimdi sakinleştim, bu gerginlik nerden anlayamadım valla ne ise iyi şeyler düşünelim. mesela yarın 23 nisan iş günü değil çok mutluyum

şimdi sakinleştim, bu gerginlik nerden anlayamadım valla ne ise iyi şeyler düşünelim. mesela yarın 23 nisan iş günü değil çok mutluyum
evet:) hep güzel şeyler düşünelim havalarda güzel olursa 2 gün hafta sonu gezebiliriz bu aralar çayır çimen gezesim var :)

iyiymişin canım sen baya derinden yaşıyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…