- 16 Şubat 2016
- 1.933
- 1.534
- 133
- 35
dikkat ediyorum canım ilaçta alamıyoruz.
İnşallah öğrenebilirsinde daha fazla uzamaz bu belirsizliğin.
Aynen çok şükür Allah nasip etti, bize düşmez seçim yapmak. Hayırlısı olsun herşeyin :)
kızlar dün iki defa dondurma yedim kendinize dikkat edin havalrın değişimiyle dondurma bi araya geldi hastalandım bugün.
Günaydın ekim anneleri
Doktordan geliyoruz. Çoook şükür bebeğimiz iyimiş, gelişimi güzelmiş. Doktorum 2li tarama yapmayacağını gerekli görmediğini söyledi. Detaylı ultrasonda bakılacakmış herşeyine inş.
Mantar için fitil verdi.
İshal için de gastroentolojiye gitmemi istedi, ihmal etme dedi.
Dondurma hazırsa hasta yapmaz genelde derler. Kendine dikkat et lütfen. Bol suyunu iç, limonlu iç bulantı yapmıyorsa ve dinlen, bebişinde etkilenmesin
Geçmiş olsun
Günaydın ekim anneleri
Doktordan geliyoruz. Çoook şükür bebeğimiz iyimiş, gelişimi güzelmiş. Doktorum 2li tarama yapmayacağını gerekli görmediğini söyledi. Detaylı ultrasonda bakılacakmış herşeyine inş.
Mantar için fitil verdi.
İshal için de gastroentolojiye gitmemi istedi, ihmal etme dedi.
Dondurma hazırsa hasta yapmaz genelde derler. Kendine dikkat et lütfen. Bol suyunu iç, limonlu iç bulantı yapmıyorsa ve dinlen, bebişinde etkilenmesin
Geçmiş olsun
Çok şükür canım Maşallah.. Hep böyle devam eder inşallah.
Cinsiyetten bahsetti mi
Amin hepimizin bebişleri sağlıklı sıhatli olsun inş.
%95 erkek dedi canım ama daha küçükmüş diğer kontrolde kesin bişey söyleriz dedi.
maşallah bencede yüksek bir oran bana da 95 kız dedi ben kıyafetler almaya başladım bile:) artık dışardan da fark ediliyor karnım 17.haftamdayım 2 kiloya yakın kiloda aldım
Günaydıngünaydın kızlar nasılsınız?
İnşallah Can'ım yaa bende istiyorum ama alışkanlık bıraktırmıyorBende içiyordum canım sigara, öğrendikten sonra bıraktım hiç içmiorum..
Bazen aklıma geliyor ama uzak durmaya çalışıorum. Bence sende bırakmayı dene canım ya bebeğe elbette zararı vardır.
Biraz çıktı diyince şaşırıyorum ben kendime şuanda ben 5 aylık 6 aylıkken gibi duruyor karnım tahminenbenımde cok hafif göbeğim cıktı ama pantolon larım oluyor hala sadece geniş üstler giymeye calışıyorum
Aynen bana da antibiyotik yazmıştı doktor içilmiyor değil yaniBende bı ara grip atlattım canım, doktorum ilaç verdi bana hamilelerin kullanabileceğinden.
Ben ağır atlatıyorum çünkü.. Çok kötü olursan sende doktorun öneri al.
%95 yüksek bir oran, bence öyledir :)
maşallah bencede yüksek bir oran bana da 95 kız dedi ben kıyafetler almaya başladım bile:) artık dışardan da fark ediliyor karnım 17.haftamdayım 2 kiloya yakın kiloda aldım
Kızlar merhaba nasılsınız? yine yoğun bir iş günü, hatta araba kullanırken ağlama krizi yaşadımhormonlar üst düzeyde neise ki kendimi durdura bildim, sonra düşünüyorum ki neden ağlıyordum
Bilemiyorum canım artık %5 de olsa sonuçta bi ihtimal var. Ama bizde artık oğlum demeye başladık bile. Rabbim hayırlısını nasip etsin
Bende almaya başladım canım birer ikişer ama çift renk alıyorum hala
Ben kilo almadım hiç, bir karnım çıktı ama gören ikiz sanır. Kocaman olacak heralde bizimki.
Ben normalde hiç sulugöz değilimdir. Hatta kolay kolay ağlamam da ama şu dönemde en ufak şeye ağlıyom sonra bi de kendime kızıyom bi de bebeğime kızıyom sakın sulugöz olma diye
Ama trafik kolay iş değil hakkaten Allah yardımcın olsun
Kızlar merhaba nasılsınız? yine yoğun bir iş günü, hatta araba kullanırken ağlama krizi yaşadımhormonlar üst düzeyde neise ki kendimi durdura bildim, sonra düşünüyorum ki neden ağlıyordum
Gözünaydın canım, inşallah burdaki herkesin tertemiz çıksın.[/QUOTE bekleyen herkesin testleri normal ciksin insallah.hepimiz insallah agzimiz kulaklarimizda cikalim doktorlarin odasindan
evet:) hep güzel şeyler düşünelim havalarda güzel olursa 2 gün hafta sonu gezebiliriz bu aralar çayır çimen gezesim var :)şimdi sakinleştim, bu gerginlik nerden anlayamadım vallane ise iyi şeyler düşünelim. mesela yarın 23 nisan iş günü değil çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?