bende hamileliğimin ilk zamanında herşeye ağlardımiyiymişin canım sen baya derinden yaşıyosun.
şimdi sakinleştim, bu gerginlik nerden anlayamadım vallane ise iyi şeyler düşünelim. mesela yarın 23 nisan iş günü değil çok mutluyum
Perşembe gününe randevu aldım kızlar. Bir daha gidelim bakalım %80 lik kız bebek oranımızda değişiklik olacakmı. Bu ara babamız yanımızda değil şehir dışına çıktı. Kızım artık herşeyi anlamaya başlıyor. Babasının yokluğundan çok etkilendi. Hırçınlığı arttı, sürekli dibimde bende gidicem sanıyor galiba. Yapışık ikiz gibi geziyoruz. Babamız bir dönse de bizde normal düzenimize dönsek.
Bende cok ağlıyorum. Hatta ortanca ablam aglama deyince hepten krize giriyorum onu gorunce de agliyom gormeyince dayanamiyorum ona.
aslında 1e kadar çalışıyorum. erken sevindim, yarın 1-2 saatlık iş çıkardılar banaAynen sendemi cumartesileri çalışıyosun, zor oluyor ya..
Hadi bakalım, bende cuma günü gideceğim.. İnşallah güzel haberlerle döneriz.
Kıyamam ben ona ya biliyor mu kardeşi olacağını ?
ben zaten gözüsuluydum, şimdi daha çok sulu oldum, ağlamam bi işarete bakarBende cok ağlıyorum. Hatta ortanca ablam aglama deyince hepten krize giriyorum onu gorunce de agliyom gormeyince dayanamiyorum ona.
aslında 1e kadar çalışıyorum. erken sevindim, yarın 1-2 saatlık iş çıkardılar bana
Perşembe gününe randevu aldım kızlar. Bir daha gidelim bakalım %80 lik kız bebek oranımızda değişiklik olacakmı. Bu ara babamız yanımızda değil şehir dışına çıktı. Kızım artık herşeyi anlamaya başlıyor. Babasının yokluğundan çok etkilendi. Hırçınlığı arttı, sürekli dibimde bende gidicem sanıyor galiba. Yapışık ikiz gibi geziyoruz. Babamız bir dönse de bizde normal düzenimize dönsek.
Bende Çarşamba'ya aldım umarım bu sefer gösterir benimde eşim esnaf sürekli şehir dışına çıktığı oluyor birde gurbetteyim çok daralıyorum bazen sen haline şükret uğraşacak bir kızın var Can'ımPerşembe gününe randevu aldım kızlar. Bir daha gidelim bakalım %80 lik kız bebek oranımızda değişiklik olacakmı. Bu ara babamız yanımızda değil şehir dışına çıktı. Kızım artık herşeyi anlamaya başlıyor. Babasının yokluğundan çok etkilendi. Hırçınlığı arttı, sürekli dibimde bende gidicem sanıyor galiba. Yapışık ikiz gibi geziyoruz. Babamız bir dönse de bizde normal düzenimize dönsek.
Çarşamba ben perşembe B BirAnneBirEvlat cumaAynen sendemi cumartesileri çalışıyosun, zor oluyor ya..
canım ben inşallah 17. hafta dolunca gidicem. Doktor öyle söyledi... İnşAllah o zaman daha net belli olur..Çarşamba ben perşembe B BirAnneBirEvlat cumasekerli_seker AGRA sen ne zamana gidiyorsun doktora Can'ım
Çarşamba ben perşembe B BirAnneBirEvlat cumasekerli_seker AGRA sen ne zamana gidiyorsun doktora Can'ım
Kızlar tekmeleme ne zaman başlıyor acaba
Çok şükür canım, sağlıkla kucağınada alırsın ve unutursun herşeyi inşallah :)tekmelemeye biraz daha var galiba ama ben 5 gündür hissediyorum. baştan emin olamadım ama şimdi eminim. bir kıpraşmalar hissediyorum elimi koyuyorum bakıyorum ki kızım ben burdayım diyor annesine. öyle zor bir hamilelik dönemi gecirdim ki kanama vs kaybetme korkusuyla bu günlere geldiğimize inanamıyorum. sürekli dua ediyorum hepimize sağlıcakla alalım yavrularımızı kucağımıza.
sende yakın vakitte hissedersin inşallah
Ben tekmeleme değil ama dünden beri kasıklarımda ara ara bir ağrı hissediyorum tekmeden önce böyle Bebek yüzüyor hissi olurmuş Can'ımKızlar tekmeleme ne zaman başlıyor acaba
İnşallah tatlım öncelik sağlıklı olsun da cinsiyeti geçte öğrensek olurÇok heyecanlı bir sıralama oldu :))) Peşpeşe.
Allahım sağlıklı olduklarını duyalım, mutlu haberlerle dönelim..
Amin inşallahtekmelemeye biraz daha var galiba ama ben 5 gündür hissediyorum. baştan emin olamadım ama şimdi eminim. bir kıpraşmalar hissediyorum elimi koyuyorum bakıyorum ki kızım ben burdayım diyor annesine. öyle zor bir hamilelik dönemi gecirdim ki kanama vs kaybetme korkusuyla bu günlere geldiğimize inanamıyorum. sürekli dua ediyorum hepimize sağlıcakla alalım yavrularımızı kucağımıza.
sende yakın vakitte hissedersin inşallah
Çok şükür canım, sağlıkla kucağınada alırsın ve unutursun herşeyi inşallah :)
Darısı başımıza ozaman bizide tekmelesinler en kısa zamanda
Bende Çarşamba'ya aldım umarım bu sefer gösterir benimde eşim esnaf sürekli şehir dışına çıktığı oluyor birde gurbetteyim çok daralıyorum bazen sen haline şükret uğraşacak bir kızın var Can'ım
Kızlar tekmeleme ne zaman başlıyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?