-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Bende cok ağlıyorum. Hatta ortanca ablam aglama deyince hepten krize giriyorum onu gorunce de agliyom gormeyince dayanamiyorum ona.

Perşembe gününe randevu aldım kızlar. Bir daha gidelim bakalım %80 lik kız bebek oranımızda değişiklik olacakmı. Bu ara babamız yanımızda değil şehir dışına çıktı. Kızım artık herşeyi anlamaya başlıyor. Babasının yokluğundan çok etkilendi. Hırçınlığı arttı, sürekli dibimde bende gidicem sanıyor galiba. Yapışık ikiz gibi geziyoruz. Babamız bir dönse de bizde normal düzenimize dönsek.

şimdi sakinleştim, bu gerginlik nerden anlayamadım valla ne ise iyi şeyler düşünelim. mesela yarın 23 nisan iş günü değil çok mutluyum

Aynen sendemi cumartesileri çalışıyosun, zor oluyor ya..

Hadi bakalım, bende cuma günü gideceğim.. İnşallah güzel haberlerle döneriz.
Kıyamam ben ona ya biliyor mu kardeşi olacağını ?

Aynen sendemi cumartesileri çalışıyosun, zor oluyor ya..

aslında 1e kadar çalışıyorum. erken sevindim, yarın 1-2 saatlık iş çıkardılar bana

Bende Çarşamba'ya aldım umarım bu sefer gösterir benimde eşim esnaf sürekli şehir dışına çıktığı oluyor birde gurbetteyim çok daralıyorum bazen sen haline şükret uğraşacak bir kızın var Can'ım

Kızlar tekmeleme ne zaman başlıyor acaba

tekmelemeye biraz daha var galiba ama ben 5 gündür hissediyorum. baştan emin olamadım ama şimdi eminim. bir kıpraşmalar hissediyorum elimi koyuyorum bakıyorum ki kızım ben burdayım diyor annesine. öyle zor bir hamilelik dönemi gecirdim ki kanama vs kaybetme korkusuyla bu günlere geldiğimize inanamıyorum. sürekli dua ediyorum hepimize sağlıcakla alalım yavrularımızı kucağımıza.

sende yakın vakitte hissedersin inşallah

Çok şükür canım, sağlıkla kucağınada alırsın ve unutursun herşeyi inşallah :)
Darısı başımıza ozaman bizide tekmelesinler en kısa zamanda

Amin inşallah

Evet söyledim ama daha çok fazla anlamıyor kardeşin ne olduğunu.

Ben kızımla vakit geçiriyorum ama bu defa kızım biraz zorladı beni. Artık biri gidince anlıyor peşinden ağlıyor. Birşeylerle oyalamak daha zor oluyor.

Kızlar tekmeleme ne zaman başlıyor acaba

18-20. Haftalardan sonra yavaş yavaş kıpırtılar başlıyor genelde. Ama öncesinde de mesela zayıfsan bebek hareketliyse hissedebilirsin demişti doktorum. Tabi şimdi hissetsekte çok fazla olmuyor. Büyüdükçe ve yeri daraldıkça hareketleri daha sık ve daha sert olmaya başlıyor. O zaman dışarıdan bile görülüyor. Eşim bana sen nasıl yatıyorsun bu şekilde demişti. Tekmelerini o bile yiyodu dışardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…