Kızlar meraba Nasılsıniz dün pamidor da güzel indirim vardı ben 2 tane hastane çıkış seti aldım biraz erken oldu ama hem çok beğendim hemde uygundu
Teşekkür ederim cnmhayırlı olsun canım güle güle kullanın
Kızlar meraba Nasılsıniz dün pamidor da güzel indirim vardı ben 2 tane hastane çıkış seti aldım biraz erken oldu ama hem çok beğendim hemde uygundu
Geceden beri halsizim, öksürük başladı, boğazlarım yanıyor. Kızımda sabahtan beri durgun, hafif ateşi var. Daha kötü olmayalım, dua edin bize olurmu.
Günaydın kızlar nasılsınız :))
akıntı su gibi ya da beyaz ve ya sarıysa, ve kokusu yoğun değilse normal akıntı. kaşınıyorsan veya rengı koyu ve kokusu da çok yoğunsa doktora görün derim.günaydın kızlar.size bir şey sormak istiyorum.bende akıntı oluyor geçen ay doktora gittiğimde sordu bende ilaç vermesin diye arada sırada oluyor dedim.sizde de akıntı oluyor mu doktorunuz bir şey dedi mi?
canım şeffaf bazen beyaz oluyo,sarı olduğu çok nadir ama kaşıntı veya koku olmuyo çok şükür.akıntı su gibi ya da beyaz ve ya sarıysa, ve kokusu yoğun değilse normal akıntı. kaşınıyorsan veya rengı koyu ve kokusu da çok yoğunsa doktora görün derim.
günaydın kızlar.size bir şey sormak istiyorum.bende akıntı oluyor geçen ay doktora gittiğimde sordu bende ilaç vermesin diye arada sırada oluyor dedim.sizde de akıntı oluyor mu doktorunuz bir şey dedi mi?
İyiyim canım tsk edrim :)İyi yapmışsın güle güle giysin bebişin,
Ben henüz alamıyorum cinsiyet belli olsunda yavaş yavaş başlayacağım.
Çok geçmiş olsun inşallah çok uzun sürmeden geçer canım, istersen ilerlemeden doktorunla görüş önerebileceği birşeyler olabilir çabuk atlatırsın.
Günaydın :))) Çok şükür iyimmm sen nasılsın?
Bendede oluyor ama rengi şeffaf, kokusuz üşütüorumdur die doktora danışmadım..
Ama kokulu kaşıntılı ve rengi açık değilse bence danışmalısın hamilelikte önemlidir.
Geçmiş olsun evde ıhlamur varsa ıhlamur kaynat yada doktorunu ara bir ilaç söylesin onu al dikkat et kendine de kızını daGeceden beri halsizim, öksürük başladı, boğazlarım yanıyor. Kızımda sabahtan beri durgun, hafif ateşi var. Daha kötü olmayalım, dua edin bize olurmu.
Bende olmuyor ama doktoruna söyle idrar yolu enfeksiyonu olabilir belki ihmal etmegünaydın kızlar.size bir şey sormak istiyorum.bende akıntı oluyor geçen ay doktora gittiğimde sordu bende ilaç vermesin diye arada sırada oluyor dedim.sizde de akıntı oluyor mu doktorunuz bir şey dedi mi?
Kahve nescafe içmeyin diyor doktorlar ama internette günde iki fincan içebilirsiniz diyor bende Türk kahvesi çok severim dayanamadığım durumda günde bir fincan içiyorum sende günde bir tane iç mümkün olduğunca çok içmemeye çalışBen kahve içiom hergün 1-2
Doktora eşimle gidiorum diye doktora çok zararı olurmu diye soramıyorum, eşim başımın etini yer içmim diye.
Kahve nescafe içmeyin diyor doktorlar ama internette günde iki fincan içebilirsiniz diyor bende Türk kahvesi çok severim dayanamadığım durumda günde bir fincan içiyorum sende günde bir tane iç mümkün olduğunca çok içmemeye çalış
Ben kahveyi Bebek için iyi bilirdim doktorlar tüketmeyin diyor anlayamadım bende Türk kahvesini çok severim iki güne bir içiyorum günde nir tane bazen bir hafta aklıma gelmiyor dün komşum midye getirmişti internetten baktım mesela yemeden önce Bebek'te zeka geriliğine sebep olurmuş hamile olmadan önce yediğim şeyler ama insan hamilelikte herşeyi inceliyor karideste aynı şekildeymiş sevmem onu da aklınızda bulunsunBen sigara kullanıyordum bıraktığım ilk zamanlar ciddi baş ağrısı yaşadım ve kahveyle gidermeye başladım zaten kahveyide çok severim ayrı mevzu. Günde bazen 1 bazen 2 oluyor fazlası olmuyor zaten ama ondada kendimi kısıtlamak istemiyorum ama içimdende acaba diorum ciddi zararları varmıdır.
bende ilk kontrole gittiğimde doktor yasaklamıştı bıraktım haftasonu içiyrum bı tane sadece kı ben kahveyi cok seviyorum kım duysa şaşırıyorBen kahve içiom hergün 1-2
Doktora eşimle gidiorum diye doktora çok zararı olurmu diye soramıyorum, eşim başımın etini yer içmim diye.
Ben kahveyi Bebek için iyi bilirdim doktorlar tüketmeyin diyor anlayamadım bende Türk kahvesini çok severim iki güne bir içiyorum günde nir tane bazen bir hafta aklıma gelmiyor dün komşum midye getirmişti internetten baktım mesela yemeden önce Bebek'te zeka geriliğine sebep olurmuş hamile olmadan önce yediğim şeyler ama insan hamilelikte herşeyi inceliyor karideste aynı şekildeymiş sevmem onu da aklınızda bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?