-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Geceden beri halsizim, öksürük başladı, boğazlarım yanıyor. Kızımda sabahtan beri durgun, hafif ateşi var. Daha kötü olmayalım, dua edin bize olurmu.

Kızlar meraba Nasılsıniz dün pamidor da güzel indirim vardı ben 2 tane hastane çıkış seti aldım biraz erken oldu ama hem çok beğendim hemde uygundu

İyi yapmışsın güle güle giysin bebişin,
Ben henüz alamıyorum cinsiyet belli olsunda yavaş yavaş başlayacağım.

Geceden beri halsizim, öksürük başladı, boğazlarım yanıyor. Kızımda sabahtan beri durgun, hafif ateşi var. Daha kötü olmayalım, dua edin bize olurmu.

Çok geçmiş olsun inşallah çok uzun sürmeden geçer canım, istersen ilerlemeden doktorunla görüş önerebileceği birşeyler olabilir çabuk atlatırsın.

Günaydın kızlar nasılsınız :))

Günaydın :))) Çok şükür iyimmm sen nasılsın?

günaydın kızlar.size bir şey sormak istiyorum.bende akıntı oluyor geçen ay doktora gittiğimde sordu bende ilaç vermesin diye arada sırada oluyor dedim.sizde de akıntı oluyor mu doktorunuz bir şey dedi mi?

günaydın kızlar.size bir şey sormak istiyorum.bende akıntı oluyor geçen ay doktora gittiğimde sordu bende ilaç vermesin diye arada sırada oluyor dedim.sizde de akıntı oluyor mu doktorunuz bir şey dedi mi?
akıntı su gibi ya da beyaz ve ya sarıysa, ve kokusu yoğun değilse normal akıntı. kaşınıyorsan veya rengı koyu ve kokusu da çok yoğunsa doktora görün derim.

akıntı su gibi ya da beyaz ve ya sarıysa, ve kokusu yoğun değilse normal akıntı. kaşınıyorsan veya rengı koyu ve kokusu da çok yoğunsa doktora görün derim.
canım şeffaf bazen beyaz oluyo,sarı olduğu çok nadir ama kaşıntı veya koku olmuyo çok şükür.

Bendede oluyor ama rengi şeffaf, kokusuz üşütüorumdur die doktora danışmadım..
Ama kokulu kaşıntılı ve rengi açık değilse bence danışmalısın hamilelikte önemlidir.

İyiyim canım tsk edrim :)

Bendede oluyor ama rengi şeffaf, kokusuz üşütüorumdur die doktora danışmadım..
Ama kokulu kaşıntılı ve rengi açık değilse bence danışmalısın hamilelikte önemlidir.

genel bi sorun canım bende de oluyor akıntı bende endişe etmedim. inş bi problem yoktur kaşıntı ve yanma ve kokulu olmadığı müddetce

Geçmiş olsun evde ıhlamur varsa ıhlamur kaynat yada doktorunu ara bir ilaç söylesin onu al dikkat et kendine de kızını da

Bende olmuyor ama doktoruna söyle idrar yolu enfeksiyonu olabilir belki ihmal etme

Ben kahve içiom hergün 1-2
Doktora eşimle gidiorum diye doktora çok zararı olurmu diye soramıyorum, eşim başımın etini yer içmim diye.

Doktora eşimle gidiorum diye doktora çok zararı olurmu diye soramıyorum, eşim başımın etini yer içmim diye.
Kahve nescafe içmeyin diyor doktorlar ama internette günde iki fincan içebilirsiniz diyor bende Türk kahvesi çok severim dayanamadığım durumda günde bir fincan içiyorum sende günde bir tane iç mümkün olduğunca çok içmemeye çalış

Ben sigara kullanıyordum bıraktığım ilk zamanlar ciddi baş ağrısı yaşadım ve kahveyle gidermeye başladım zaten kahveyide çok severim ayrı mevzu. Günde bazen 1 bazen 2 oluyor fazlası olmuyor zaten ama ondada kendimi kısıtlamak istemiyorum ama içimdende acaba diorum ciddi zararları varmıdır.

Ben kahveyi Bebek için iyi bilirdim doktorlar tüketmeyin diyor anlayamadım bende Türk kahvesini çok severim iki güne bir içiyorum günde nir tane bazen bir hafta aklıma gelmiyor dün komşum midye getirmişti internetten baktım mesela yemeden önce Bebek'te zeka geriliğine sebep olurmuş hamile olmadan önce yediğim şeyler ama insan hamilelikte herşeyi inceliyor karideste aynı şekildeymiş sevmem onu da aklınızda bulunsun

bende ilk kontrole gittiğimde doktor yasaklamıştı bıraktım haftasonu içiyrum bı tane sadece kı ben kahveyi cok seviyorum kım duysa şaşırıyor

Türk kahvesini bende iyi biliodumda herkes başka bişe anlatıyo işte.
Deniz ürünleriyle aram yok zaten, dediğin gb insan herşeyi sorgular oluyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…