Ben surerken eşim sürme kimyasal sonuçta deyince içime sinMedi geri sildim :) (esim kimya mühendisi. bütün kimyasallara karşı :)sağol canım
kızlar aranızda oje kullanan var mı?doktorum bir zararı olmaz demişti ama internette oje ve aseton hakkında o kadar kötü yazılar okudumki korktum hiç kullanmadım
Güzel günlerde kullanın canım çok güzeller hangi siteden aldın acabaBugün Benim aldıklarım
Bir nevresim daha alacağım, onuda biyerde görürüm bebeğinirim diye netten almak istemedim.
karar veremedim ben hala dünde kullanmadım bu yüzdenBen her iki doktorumdan sordum, her ikisi de kullanabilirsin dedi. Bende kullaniyorum, asetomsuz oje cikarici aldim, onu kullaniyorum.
zaten bende anca özel günlerde makyaj yapıyorum,makyaj dediğimde bi göz kalemi,rimel ,ruj:)Ben saldım kendimi makyaj bile zar zor yapıyorum aseton doğal var mı bilmiyorum varsa onu kullanmak lazım çünkü aseton zararlı diye okumuştum
hee aynen öyle dicek vallaAyy canım ya ne cok güldürdün benikayinvaliden gorse nolcak ne diyecek ay bu gelinde çok killiymis mi diyecek hey Allahım ya biri bişey derede hormonlardan dersin
yok canım bir şey olmaz hatta aksine doktorlar çok öneriyor bütün vucüt kasları çalıştığı için.Haşemayı göbüşle nasıl yapıcan canım, olucak mı? Deli gibi düşündüğüm konu şu an bu benimhamile haşeması diye hiç bir yerde bi şey görmedim
Yengec4""
hahaha bende görmedim ama okadar büyük değil benim göbüşüm bi raz büyük beden giyersem olur diye düşünüyorum gerçi şuanda pek öyle bi planım yok deniz olayina giricegimi sanmiyorum ama belki bi ihtimal oğlum için giderim korkarım ben hamileyken denize girmeye ya bişey olursa diye
bi bildiği var demekkiBen surerken eşim sürme kimyasal sonuçta deyince içime sinMedi geri sildim :) (esim kimya mühendisi. bütün kimyasallara karşı :)
günaydın canımmmGünaydın kızlar
Güzel günlerde kullanın canım çok güzeller hangi siteden aldın acaba
@BirAnneBirEvlat hayırlı haberlerle gel Can'ımsekerli_seker o kadar güzel ki aldığın nevresim güle güle kullan dememişim kusura bakma bebişin güle güle kullansın bu yastıkların ebatı ne acaba pahalı buluyorum ama siz alınca heveslendim iyice
Ay çok güzeller hello kityy den bende istiyorum nerden aldın kaça aldın Canım yaa bu yastıklara beni de heveslendirdiniz iyice
cok güzelmiş canım güle güle kullansın miniğnBugün Benim aldıklarım
Bir nevresim daha alacağım, onuda biyerde görürüm bebeğinirim diye netten almak istemedim.
Kızlar az önce bebiş yoklamasına gittim geldim
Minnacık bişeyler yaaa Allahım esirgesin
Komşum lavantalı magnet yaptırmış bi de çikolata onlardan verdi.
Kapı süsü yaptırmışlar baya büyük
Hepsi çok güzeldi
Zorlama mahiyetinde söylememiştim. Aldıkların çok güzel. Sadece anlık düşünme diye şey etmiştim benhaddimi aşmadım umarım. Sadece senin içindi işte öyle yani
Hadi canım hayırlı haberlerinle gel inş.
aiii bana da bir yarın kaldı, ben de bebişimi görücem oleeeey
Kız ilahi güldürdün Allah da seni güldürsün emiyarı kel gibi
Ben acıtmasını dert etmedim de kökü sağlamlaşırsa diye korktum ondan almıyorum, zaten doğumdan sonra dökülüyor diyorlar, ne gerek var dedimdi ben de
Haşemayı göbüşle nasıl yapıcan canım, olucak mı? Deli gibi düşündüğüm konu şu an bu benimhamile haşeması diye hiç bir yerde bi şey görmedim
Haşemayı göbüşle nasıl yapıcan canım, olucak mı? Deli gibi düşündüğüm konu şu an bu benimhamile haşeması diye hiç bir yerde bi şey görmedim
Yengec4""
hahaha bende görmedim ama okadar büyük değil benim göbüşüm bi raz büyük beden giyersem olur diye düşünüyorum gerçi şuanda pek öyle bi planım yok deniz olayina giricegimi sanmiyorum ama belki bi ihtimal oğlum için giderim korkarım ben hamileyken denize girmeye ya bişey olursa diye
Kizlar.Bende egzama var. Yillardir mumkun degil birakmiyor beni.
Yuzumde kisin pul olurdu hamilelikte daha cok artti. Hafta sonu disaridaydik eve geldim yuzum yaniyo sonra baktim agiz cevrem cene altim falan kizarmis. Ne yapsam bilmiyorum tavsiyesi olan var miBir hafta gecmesi icin kendim cozum bulup eger gecmezse o zaman doktora gitmek istiyorum belkide ilac veremicek off of
Amin canim. Malesef daha once elim icin denedim ama hic bir etkisini gormedimGünaydın annişler
2 gün deli gibi sıcaktan sonra yağmurlu bir güne merhaba
yengec4 söylemiş canım zaten ama doktorlar özellikle deniz girmenin en iyi egzersiz olduğunu söylüyorlar
Sadece dalmayım diyorum ben ya da su kaydıraklarından kaymıcam
Ayrıca şu an tamam ama 2 ay sonra nasıl olacak o göbüşler
Bu memleketi en çok bu yüzden seviyorumsahil şehrin içinde bize 2 km
Allah şifa versin canım
Doktora bir sor belki verir krem, olmadı İbrahim Saraçoğlunun kürlerinden belki bi faydasını görürsün
ayy bende ikisi arasında kararsızım park yatağın görüntüsü hoşuma gitmiyor ama genelde de onu tavsiye ediyorlar beşik daha güzel görünüyor rahatlık açısından aynılar sanırım bilemedim temmuzda alacağız o zamana kadar karar veririm umarımKızlar besige bi türlü karar veremiyorum park yatak mi yoksa normal beşik mi alsam beyazsiz ne düşünüyorsunuz
Normal besik dusunuyorum canimKızlar besige bi türlü karar veremiyorum park yatak mi yoksa normal beşik mi alsam beyazsiz ne düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?