-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
sağol canım

kızlar aranızda oje kullanan var mı?doktorum bir zararı olmaz demişti ama internette oje ve aseton hakkında o kadar kötü yazılar okudumki korktum hiç kullanmadım
Ben surerken eşim sürme kimyasal sonuçta deyince içime sinMedi geri sildim :) (esim kimya mühendisi. bütün kimyasallara karşı :)

Selam kızlar maşallah birçoğunuz eksikleri tamamlamış gibi baya birşeyler almışsınız güle güle kullanın inşallah :) bende artık başladım yavaştan ebebekte süper indirim vardı bende;bir tane 10lu,bir tane 8li,bir tane 5li hastane çıkışı, 2 tek alt eşortman,ağız mendili,banyo süngeri,fileli,bir iki tane pijama takımı en çok lazım olanlar. Badi almıcam bir ton var evde zaten. Daha da şuanlık eksiğim yok gibi. Diğer şeyler var zaten kızımdan hem fazla almak istemiyorum çok çabuk büyüyorlar :) en büyük eksiğimiz beşik bakalım o da ya ikea ya çilek mobilyadan ramazandan sonra hallederiz daha çok var nasıl olsa

Ben her iki doktorumdan sordum, her ikisi de kullanabilirsin dedi. Bende kullaniyorum, asetomsuz oje cikarici aldim, onu kullaniyorum.
karar veremedim ben hala dünde kullanmadım bu yüzden
Ben saldım kendimi makyaj bile zar zor yapıyorum aseton doğal var mı bilmiyorum varsa onu kullanmak lazım çünkü aseton zararlı diye okumuştum
zaten bende anca özel günlerde makyaj yapıyorum,makyaj dediğimde bi göz kalemi,rimel ,ruj:)
Ayy canım ya ne cok güldürdün beni kayinvaliden gorse nolcak ne diyecek ay bu gelinde çok killiymis mi diyecek hey Allahım ya biri bişey derede hormonlardan dersin
hee aynen öyle dicek valla

yok canım bir şey olmaz hatta aksine doktorlar çok öneriyor bütün vucüt kasları çalıştığı için.
Ben surerken eşim sürme kimyasal sonuçta deyince içime sinMedi geri sildim :) (esim kimya mühendisi. bütün kimyasallara karşı :)
bi bildiği var demekki

Günaydın kızlar
günaydın canımmm

Sağol canım benim, önemli değil neolacak :)
28X45 Cm. yastığın ebatı.

Aşkolsun canım, hiç haddini falan aştığınıda düşünmedim. Tabikide birbirimizi uyarmalıyız yoksa ne anlamı var burada toplanmamızın

Günaydın annişler

2 gün deli gibi sıcaktan sonra yağmurlu bir güne merhaba

yengec4 söylemiş canım zaten ama doktorlar özellikle deniz girmenin en iyi egzersiz olduğunu söylüyorlar
Sadece dalmayım diyorum ben ya da su kaydıraklarından kaymıcam
Ayrıca şu an tamam ama 2 ay sonra nasıl olacak o göbüşler
Bu memleketi en çok bu yüzden seviyorum sahil şehrin içinde bize 2 km

Allah şifa versin canım
Doktora bir sor belki verir krem, olmadı İbrahim Saraçoğlunun kürlerinden belki bi faydasını görürsün

Amin canim. Malesef daha once elim icin denedim ama hic bir etkisini gormedim

Kızlar besige bi türlü karar veremiyorum park yatak mi yoksa normal beşik mi alsam beyaz siz ne düşünüyorsunuz

Kızlar besige bi türlü karar veremiyorum park yatak mi yoksa normal beşik mi alsam beyaz siz ne düşünüyorsunuz
ayy bende ikisi arasında kararsızım park yatağın görüntüsü hoşuma gitmiyor ama genelde de onu tavsiye ediyorlar beşik daha güzel görünüyor rahatlık açısından aynılar sanırım bilemedim temmuzda alacağız o zamana kadar karar veririm umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…