canım tabii ki her kesin kendi fikri var bu konuda. ben normal karyola aldım 70x130a. ben park yatakları sevmedim, nedenini de bilmiyorum açığıKızlar besige bi türlü karar veremiyorum park yatak mi yoksa normal beşik mi alsam beyazsiz ne düşünüyorsunuz
Aynen benimde normal beşik ler hoşuma gidiyor aslında ama park yatak daha kullanışlı diyorlar tammuza kadar benimde bi karar vermem lazimayy bende ikisi arasında kararsızım park yatağın görüntüsü hoşuma gitmiyor ama genelde de onu tavsiye ediyorlar beşik daha güzel görünüyor rahatlık açısından aynılar sanırım bilemedim temmuzda alacağız o zamana kadar karar veririm umarım
Bende park yataklari bi türlü sevemedim ama kullanışlı açısından nasıl olur acaba en iyisi mağazalarda inceleme dediğin gibicanım tabii ki her kesin kendi fikri var bu konuda. ben normal karyola aldım 70x130a. ben park yatakları sevmedim, nedenini de bilmiyorum açığıpark yatağ'ı arkadşaımız verecek zaten ama oyun parkı gibi. benim aldığım karyola da tekerlikli olduğu için evin istenilen yerine sürebilicez. büyüyen beşiği de sevmiyorum, inşallah çoçuk büyüdüğü zaman kendi zevkine göre almayı planlıyorum. sen her üçüne de mağazalarda bak incele,
bugun bizde ilk aşımızı yaptırdık cuma da kontrolumuz var
Kızlar besige bi türlü karar veremiyorum park yatak mi yoksa normal beşik mi alsam beyazsiz ne düşünüyorsunuz
sagol canım gidelim bakalım kontrole bebişimiz ne yapıyorHadi geçmiş olsun canım
Benimde cuma kontrolüm var
Canım sonuçta burda herkesin düşüncesi farklı
Önemli olan senin ne düşündüğün
Park yatağı genelde 2 kademeli, bi de her yere taşınıyor diye tercih ediyorlar
Benim nasipse alacağım beşikte 2 kademeli, isteyince 1 kenarı da çıkıyor. Bu her yere taşınmanın mantığını kavrayamadım sadece. Neden yani?
Hepsinden önemlisi de park yataklara bir türlü ısınamamam. Nedenini bilmiyorum, sadece beşikler hoşuma gidiyor
canım b vitamini al takviye olarak uçuğa iyi geliyoSlm kızlar Nasılsıniz gününüzün güzel geçmesi dileğiyle. .. ben bugun Yüzümdeki uçugun yayılmış ve kötü görüntüsüyle uyandım görüntüyü de geçtim deli gibi kaşıniyo yüzüm yayilicak korkusuyla kasiyamiyorumda kendimi pataklayasim varne yapıcam bilmiyorum nasıl geçicekki bu uçuk ya bileniniz varmı uçuk kremi kullanamıyorum başka doğal bi yöntem varmı bildiginiz?
sagol canım gidelim bakalım kontrole bebişimiz ne yapıyor
Slm kızlar Nasılsıniz gününüzün güzel geçmesi dileğiyle. .. ben bugun Yüzümdeki uçugun yayılmış ve kötü görüntüsüyle uyandım görüntüyü de geçtim deli gibi kaşıniyo yüzüm yayilicak korkusuyla kasiyamiyorumda kendimi pataklayasim varne yapıcam bilmiyorum nasıl geçicekki bu uçuk ya bileniniz varmı uçuk kremi kullanamıyorum başka doğal bi yöntem varmı bildiginiz?
Kızlar besige bi türlü karar veremiyorum park yatak mi yoksa normal beşik mi alsam beyazsiz ne düşünüyorsunuz
ya ben çok beğendim ama gidemedim daha almaya.kararıyosada alcam bana ne kararırsa bi daha alırımyengec4 canım birlikte beğendiğimiz bebek iğneleri vardı ya e-bebekte ben onlara baktım. çok tatlı buldum çok hoşuma gitti bilgin olsun :) Acelem vardı alamadım ama en kısa zamanda almaya gideceğim.
Umarım sende beğenirsinkonuştuğumuz için seninle yazayım dedim.
Ban aaralıklı sirkeli su ile yıkamak iyi gelmişti.Amin canim. Malesef daha once elim icin denedim ama hic bir etkisini gormedim
ben okuduğum yorumlar ve çevremde gördüğüm kadarı ile beşikte alınsa yinede park yatak alınıyor.Kızlar besige bi türlü karar veremiyorum park yatak mi yoksa normal beşik mi alsam beyazsiz ne düşünüyorsunuz
Slm kızlar Nasılsıniz gününüzün güzel geçmesi dileğiyle. .. ben bugun Yüzümdeki uçugun yayılmış ve kötü görüntüsüyle uyandım görüntüyü de geçtim deli gibi kaşıniyo yüzüm yayilicak korkusuyla kasiyamiyorumda kendimi pataklayasim varne yapıcam bilmiyorum nasıl geçicekki bu uçuk ya bileniniz varmı uçuk kremi kullanamıyorum başka doğal bi yöntem varmı bildiginiz?
Kizlar bizde ana kucağı aldık ben onla idare etmeyi dusunuyorum bi sure gocebe hayatı yaşıyoruz biz resmen ordan oraya ordan oraya daha kurulu bi evimiz bile bakalım nasıl olacak
Sagol canımBan aaralıklı sirkeli su ile yıkamak iyi gelmişti.
ama internette bakarsan yurtdışında bütün vucudu egzamakaplamış ama hiçbirşekilde tedavi edilememiş kişilerin yulaf ezmesi ile iyileştikleri gazetelerde haberleri vardı.resimlerinide koymuşlardı.
Bunlar birde hamilelikte zararsız ama bitkiselde olsa başka şeyler zararlı olabilir.Mesela Aynı sefa bitkisi çok iyimiş ama hamilelikte riskli diye biliyorum.
yulaf lapası tarifi egzama için
deliceee canım ben ikeadan normal beşik aldım park yatak hiç düşünmedim zaten tipi bi kere bana itici geldi bi ısınamadım ona:) bide o çok alçak olmuyo mu kademeli oluyo mu bilmiyorum hiç incelemedim.anneme yada bi yerlere gidersek yanımda yatakta yatırırım diye düşündüm.birde reflü yatağı diye yataklar satılıyo onlardanda alabilirim bi yerlere gidersek yatırmak için.
sarmana gerek yok uzanırsın lapayı sürer bekletirsin bir süre,geçmiş olsun tekrar.Sagol canımbunu denıcem tabı ama yuzumu saramam ınsallah ıse yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?