canım hepsi cok güzel güle güle kullanın pek bi eksiğin kalmamış gibiBunlar son resim kızlar :)
sevindim canım adına sağlıklı olur inşallah hep şaşırdım kıza benzetmesine daha önce erkek derken ihtimal mi verdi ban mesela yüzde 90 erkek dedı ayrıntılıda ıkı doktorda erkek dedı değişirse hazırlklar boşa gider yenı yenı alışmıştım zatenKızlar doktordan çıktık
Çok şükür bebiş iyimiş
Ama doktor bize biraz şok yaptı
Kıza benziyor dedi şimdide ama %100 demedi. Eh haliyle bizde karıştık biraz.
Başka bir doktora daha görüneyim diyorum kesinleştirelim ki ona göre alışverişe devam edelim
Tabı canım saglıklı sıhhatlı olsun ınsallah.Canım çok şükür ki iyi. Yine uyuyordu ama ayaklarını kıpırdattığını gördüm
Normalde Rabbim kız, oğlan hayırlısını versin hiç dert değil ama bu durumu yapan doktorlara acayip kızardım. Ondan başıma geldi
2 kere erkek dedi. İkincide %100 demişti. Oraya kordon doluyormuş ondan karıştırabiliyorlarmışhani kız olması da sıkıntı değil yine %100 demedi. Artık haftaya gitcez bi doktora bakalım o ne dicek yoksa bu belirsizlikle 1 ay beklenir mi
ben tek kullanımlık külot mu alsam yoksa hasta bezi mi alsam kararsızım.hasta bezi daha rahat ve kullanışlı hatta sızdırmıyo diyenler var.Günaydın , Hayırlı Cumalar :)
ben açıkcası normal ucuz pijama gecelik satan küçük dükkanlara bakıcam orada her mevsim oluyor.Normalde giymeyecem beni sadece hastanede gerekiyorsa lohusalık da idare edecek 2-tane alırım diye düşünüyorum. Annelerin yorumlarına bakıyorumda ihtiyaç bitmiyor,alt iç çamaşır içinde watsons da 5tl ye 5li kullan at külotları var tek kullanıp atmalık ,S bedenim normalde XL olanını almayı düşünüyorum.Sezaryan normal belli değil sıkmasın genişce olsun,Hastanede birde kirli çamaşır biriktirmeyelim ,tabi bu benim tercihim.
Kızlar doktordan çıktık
Çok şükür bebiş iyimiş
Ama doktor bize biraz şok yaptı
Kıza benziyor dedi şimdide ama %100 demedi. Eh haliyle bizde karıştık biraz.
Başka bir doktora daha görüneyim diyorum kesinleştirelim ki ona göre alışverişe devam edelim
evet cnm ya az bir eksik var onlarıda alacagım sonra kapı süsü dagıtmalık bir seyler felan kalın kıslık batanye felan alcakım bu tarz seyler yani cnm sen ne yapyon nasılsın =)canım hepsi cok güzel güle güle kullanın pek bi eksiğin kalmamış gibi
Hepsi çok güzel sağlıkla gitsin bebişin inş.Bunlar son resim kızlar :)
sagol cnm benim en güzelleri sizinde olsun =)Hepsi çok güzel sağlıkla gitsin bebişin inş.
sagol canım ıyıyı bende bızde ufak tefek bıseyler alıyoruz ama senınkı kadar değil haftaya alışverişe cıkacağız bakalım bizdeevet cnm ya az bir eksik var onlarıda alacagım sonra kapı süsü dagıtmalık bir seyler felan kalın kıslık batanye felan alcakım bu tarz seyler yani cnm sen ne yapyon nasılsın =)
ama sende paylassana aldıklarını canım bızde fıkır edınırız :)sagol canım ıyıyı bende bızde ufak tefek bıseyler alıyoruz ama senınkı kadar değil haftaya alışverişe cıkacağız bakalım bizde
Tabı canım saglıklı sıhhatlı olsun ınsallah.
Zaten hep degısır mı dusuncesı vardı sımdı yıne acabalarla doldum3 ayrı doktor kız dedı bıze
ben tek kullanımlık külot mu alsam yoksa hasta bezi mi alsam kararsızım.hasta bezi daha rahat ve kullanışlı hatta sızdırmıyo diyenler var.
nasıl olur ya bunca haftada anlayamamış mı? bence bıraksın doktorluğu..
cnm nasılsın doktur gitmisin sevindim iyi olduna tatlım =)İşte bize tek doktor bakınca böylemi oldu acaba
Yine bacak arası resmi verdi doktor. Burda kızı olan arkadaşta kızımın resimlerine benziyor dedi. En son neye benzicek bakalım
Canım ilk konuda ben sanırım hasta bezi alıcam. Bi de kusura bakmayın kendi işime düştüm kimseciklere bişey yazamıyom
Bizim cinsiyet meselesi çok komikbence hocalığı da bırakabilir hiç sakıncası yok şu an
ben cok bişey almadım tatlım nevreim takımı aldım kıslık bı battanıye hedıye geldı biberon emzik şampuan vs. de arkadaslar hediye almış bende artık haftaya alışverışe cıkınca hepsini atarımama sende paylassana aldıklarını canım bızde fıkır edınırız :)
Daha oncede mı vermıstıİşte bize tek doktor bakınca böylemi oldu acaba
Yine bacak arası resmi verdi doktor. Burda kızı olan arkadaşta kızımın resimlerine benziyor dedi. En son neye benzicek bakalım
Canım ilk konuda ben sanırım hasta bezi alıcam. Bi de kusura bakmayın kendi işime düştüm kimseciklere bişey yazamıyom
Bizim cinsiyet meselesi çok komikbence hocalığı da bırakabilir hiç sakıncası yok şu an
Ne guzel ne kadar dusuncelıler canımben cok bişey almadım tatlım nevreim takımı aldım kıslık bı battanıye hedıye geldı biberon emzik şampuan vs. de arkadaslar hediye almış bende artık haftaya alışverışe cıkınca hepsini atarım
Güle güle giysin inşallah canım çok güzeller hepsii bayıldım :))Bunlar son resim kızlar :)
Bebişin iyi olmasına çok sevindim canımm bence kızdır ama biliyosun bana da erkek demişti 16. Haftaya kadar tabi kesin değil di başka dr. Da 100%100 kız dedi kendi dr.uma tekrar gittim kordon geldiği için emin olamadı tabi bacaklarını da tam açmadı fakat %80 kız dedi sıkma canını bide başka bi dr.a git :)İşte bize tek doktor bakınca böylemi oldu acaba
bende düşündüm hasta bezini,ama bir yandan doğum şekline göre altan sıksık pansuman yapılma durumuda olacakmış.ikisinden de bulundurabiliriz.Bu tek kullanımlık bir paket yeter ucuz birşey zaten.Hangisi kolayımıza gelirse değerlendiririz.Rabbim hayırlısıyla o günleri nasip etsin de :)ben tek kullanımlık külot mu alsam yoksa hasta bezi mi alsam kararsızım.hasta bezi daha rahat ve kullanışlı hatta sızdırmıyo diyenler var..
sagol cnm benim en güzeleri sizin olsun=)Güle güle giysin inşallah canım çok güzeller hepsii bayıldım :))
Bende bendeeBeni de heveslendirdiniz, ben de resimleri çekip atayım
Hepimizin olsun inşallah canımsagol cnm benim en güzeleri sizin olsun=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?