-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
sevindim canım adına sağlıklı olur inşallah hep şaşırdım kıza benzetmesine daha önce erkek derken ihtimal mi verdi ban mesela yüzde 90 erkek dedı ayrıntılıda ıkı doktorda erkek dedı değişirse hazırlklar boşa gider yenı yenı alışmıştım zaten

Tabı canım saglıklı sıhhatlı olsun ınsallah.
Zaten hep degısır mı dusuncesı vardı sımdı yıne acabalarla doldum 3 ayrı doktor kız dedı bıze

ben tek kullanımlık külot mu alsam yoksa hasta bezi mi alsam kararsızım.hasta bezi daha rahat ve kullanışlı hatta sızdırmıyo diyenler var.

nasıl olur ya bunca haftada anlayamamış mı? bence bıraksın doktorluğu..

canım hepsi cok güzel güle güle kullanın pek bi eksiğin kalmamış gibi
evet cnm ya az bir eksik var onlarıda alacagım sonra kapı süsü dagıtmalık bir seyler felan kalın kıslık batanye felan alcakım bu tarz seyler yani cnm sen ne yapyon nasılsın =)

evet cnm ya az bir eksik var onlarıda alacagım sonra kapı süsü dagıtmalık bir seyler felan kalın kıslık batanye felan alcakım bu tarz seyler yani cnm sen ne yapyon nasılsın =)
sagol canım ıyıyı bende bızde ufak tefek bıseyler alıyoruz ama senınkı kadar değil haftaya alışverişe cıkacağız bakalım bizde

Tabı canım saglıklı sıhhatlı olsun ınsallah.
Zaten hep degısır mı dusuncesı vardı sımdı yıne acabalarla doldum 3 ayrı doktor kız dedı bıze

İşte bize tek doktor bakınca böylemi oldu acaba
Yine bacak arası resmi verdi doktor. Burda kızı olan arkadaşta kızımın resimlerine benziyor dedi. En son neye benzicek bakalım

Canım ilk konuda ben sanırım hasta bezi alıcam. Bi de kusura bakmayın kendi işime düştüm kimseciklere bişey yazamıyom

Bizim cinsiyet meselesi çok komik bence hocalığı da bırakabilir hiç sakıncası yok şu an

cnm nasılsın doktur gitmisin sevindim iyi olduna tatlım =)

ama sende paylassana aldıklarını canım bızde fıkır edınırız :)
ben cok bişey almadım tatlım nevreim takımı aldım kıslık bı battanıye hedıye geldı biberon emzik şampuan vs. de arkadaslar hediye almış bende artık haftaya alışverışe cıkınca hepsini atarım

Daha oncede mı vermıstı bızım hıc bacak arası resmımız yok ama ultrasonda bacak arasını bende gormustum

Ne guzel ne kadar dusuncelıler canım alırsın hepsını ınsallah yakın zamanda gıdeceksen ve yakınlarında pamıdor varsa bır ugra derım. Kampanya ılac gıbı geldı bıze ne zamana kadar surecek bılmıyorum ama

Bebişin iyi olmasına çok sevindim canımm bence kızdır ama biliyosun bana da erkek demişti 16. Haftaya kadar tabi kesin değil di başka dr. Da 100%100 kız dedi kendi dr.uma tekrar gittim kordon geldiği için emin olamadı tabi bacaklarını da tam açmadı fakat %80 kız dedi sıkma canını bide başka bi dr.a git :)

ben tek kullanımlık külot mu alsam yoksa hasta bezi mi alsam kararsızım.hasta bezi daha rahat ve kullanışlı hatta sızdırmıyo diyenler var..
bende düşündüm hasta bezini,ama bir yandan doğum şekline göre altan sıksık pansuman yapılma durumuda olacakmış.ikisinden de bulundurabiliriz.Bu tek kullanımlık bir paket yeter ucuz birşey zaten.Hangisi kolayımıza gelirse değerlendiririz.Rabbim hayırlısıyla o günleri nasip etsin de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…